Introvertnost - teži put?
Re: Introvertnost - teži put?
Potevi mogu biti (ne)jednostavni i introvertnim osobama a i ekstrovertnim.
Bitno je ne izgubiti se, u bilo kakvoj "grupi"
Onda mi je rezultiralo INFJ, I kontam sad onako nešto.. da li bi ispalo isto s ovom mi trenutnom glavom, da ponovim test..
Bitno je ne izgubiti se, u bilo kakvoj "grupi"
Onda mi je rezultiralo INFJ, I kontam sad onako nešto.. da li bi ispalo isto s ovom mi trenutnom glavom, da ponovim test..
Ako se iskreno odgovori na sva pitanja, onako kako stvarno osjećaš - biće isti rezultat
Ako si i prvi put tako
I volim duboke i iskrene osjećaje..
Mislim da tad jesam.
A vjerujem i da na neke naše izabire (ili u ovom slučaju date odgovore) mogu influirati i skup novih drugačijih iskustava..
Mislim da tad jesam.
A vjerujem i da na neke naše izabire (ili u ovom slučaju date odgovore) mogu influirati i skup novih drugačijih iskustava..
Vjerujte ovoj zeni sto pise. Ne treba ulaziti u odnos ako ste ekstrovert misleci da ce te promjeniti introverta, iz iskustva govorim.Vjetar wrote: ↑Mon Mar 17, 2025 8:28 pmOpet, te "verzije" nekoga koje viđaš ne znače da taj neko zbog njih nije ovo ili ono, već da se ekstroverti ponašaju u skladu sa raspoloženjem, ili introverti, mada većina introverta klasičnih se doslovno trudi da se prilagodi i hini socijalnost jednostavno da izbjegne stalna smaranja tipa - što si ti neraspoložen? što šutiš, živni malo?
Introvertnost mogu očito razumjeti samo introverti. Ekstroverti na nju po pravilu gledaju kao na trenutno (ne)raspoloženje nekoga, stidljivost ili jednostavno neki hir. Koji je nekad i kul kao pa stalno slušam ekstroverte, one kao iz udžbenika, koji za sebe tvrde kako su i oni introverti jer zaboga i oni se nekad ušute i nije im da socijalizacije. Jer su neraspoloženi![]()
![]()
Pa nije Vjetar zena haha
Nego nije to bas fixno, introvert itekako moze biti extrovertan, naravno ako to pozeli i ako nauci hendlovati promjenu stanja
Ih kako je to mocno kada se jedan dubokoumni introvert prebaci u extroverta i nametne svoju pricu u bilo kojoj situaciji pa i to svakodnevno lupetanje, onda zabavi nema kraja
Doduse nisam siguran da pravi extrovert moze da se prebaci u introverta, jer mu jednostavno fali kapaciteta 
Nego nije to bas fixno, introvert itekako moze biti extrovertan, naravno ako to pozeli i ako nauci hendlovati promjenu stanja
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 54 Views
-
Last post by Bella