“Loše viđeni muškarci”?
Re: “Loše viđeni muškarci”?
. poznavala sam par.. ali su vech bili u 70 + da su u istom ulazu...imali/kupili dva stana.. ona je bila u penthousu..on negdje nize.. ali. u tim godinama to mogu shvatiti... oni su vech dovoljno bliski..da to mogu sprovesti
.. mladi brachni par..ako je brak.. sumnjam..
.. mladi brachni par..ako je brak.. sumnjam..
.............................................................................................
Razmišljam o kategoriji muškaraca, koji izazivaju predrasudu ili opravdanu lošu sliku...
I to je sada drugačije, nego prije. Tetovirani, puno tetovaža, obično su se smatrali nekim narkomanima ili probisvjetima. Samo su takvim ženama bili privlačni. Ostali su ih gledali sa podozrenjem.
Danas... heh
I to je sada drugačije, nego prije. Tetovirani, puno tetovaža, obično su se smatrali nekim narkomanima ili probisvjetima. Samo su takvim ženama bili privlačni. Ostali su ih gledali sa podozrenjem.
Danas... heh
Ah da… imali su i naziv “ robijaš “ bas taj istetovirani … uvjek su asocirali na zatvor … 
U manjim sredinama se i dalje smatraju takoVjetar wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 8:16 pmRazmišljam o kategoriji muškaraca, koji izazivaju predrasudu ili opravdanu lošu sliku...
Danas... heh![]()
Per aspera ad astra 
Mislim da su i manje sredine sad pune jala 
Bogme nisu. Odnosno imaš ih, ali su viđeni kao klošari
Per aspera ad astra 
Muškarac koji gleda svaki put da mu djevojka / žena plati piće ..
Koji računa i prebrojava kusur 5 X prije nego ga ostavi u novčanik .. i ne ostavi ništa konobaru …
Meni je to bas …
Koji računa i prebrojava kusur 5 X prije nego ga ostavi u novčanik .. i ne ostavi ništa konobaru …
Meni je to bas …
Dugokosi muškarci nisu većini favorite
Nisam većina
Nisam većina
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-