Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ma ovdje ne bi trebalo biti puno. I kad sam se selila iz druge države sa kombijem sam prošla za 230 eura ako se ne varam. To je bilo super za 10ak sati puta, a te vaše američke (ako se ne varam) su fakat katastrofa :cc.Peace wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 11:34 pmFirma uopce nije jeftina.
Kcerka se raspitivala, do New Yorka su htjeli $5000.
Njena frendica se preselila iz jednog stana u drugi, nekih 5-6 milja udaljenosti, uzeli su oko $1300, dvije god unazad. Znaci jednosoban stan jedne djevojke.
Predlagala sam muzu da otvorimo moving company.
Per aspera ad astra 
To je bas ko volonterski rad kad se od nas pogleda
jesi li iznajmila stan sa namjestajem?
.............................................................................................
Uzivajte u ostatku dana/noci 
.............................................................................................
Sabah hajrosum i dobro jutro
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Svako jutro mi treba 2 sata da se razbudim i dođem sebi. Ne znam šta je ovo 
Per aspera ad astra 
Javila sam se jednom članu porodice poslije puno mjeseci nekomuniciranja zbog svađe jer sam morala da prenesem neku informaciju. Okej je bila prepiska, pristojna, ali ne znam šta sam očekivala, neko čudo valjda pa da nastvimo komunikaciju.
Sad se samo osjećam nekako čudno (a nije da nisam jedva čekala da nas neka prilika spoji da se neko nekome mora javiti)
Sad se samo osjećam nekako čudno (a nije da nisam jedva čekala da nas neka prilika spoji da se neko nekome mora javiti)
Per aspera ad astra 
rijetko nakon svadje . i dugog pauziranja dodje do pomirenja..
Ne mora da znaci … nekada nakon pomirenja odnosi se mogu još vise učvrstiti…Razjasni se nejasno i ide se dalje… ne osvrće vise na svađu …
U ovoj situaciji skoro pa nemoguće, i to ikad. Ali eto pristoja poruka
Per aspera ad astra 
Život ke dug, nikad se ne zna, uvijek iznenađenja postoje…
Svađa uvijek postoji u svim odnosima i ljutnja je neizbježna jedan period…Ali kad tad može se desiti da dođe do pomirenja .
Ratovi su izazvani svađama pa opet dođe do primirja i lijepih ljudskih odnosa…
Koliko sam umorna
Bas nesto ne volim ponedeljak
Bas nesto ne volim ponedeljak
Savrsen dan bio
Na poslu mi cijela jedna strana u staklu. Cijeli dan drzala sirom otvorena vrata.
Tako da racunam da nisam propustila ljepotu dana iako sam radila.
Na poslu mi cijela jedna strana u staklu. Cijeli dan drzala sirom otvorena vrata.
Tako da racunam da nisam propustila ljepotu dana iako sam radila.
Hoću li se ja ikad naspavat... Večeras prekidam pogađanje u ponoć 
Per aspera ad astra 
A sta je to san i spavanje?
Pozzzdrwvvvv armijo..jeste svi na svom mjestu?
Kada je Zvaka tu znaci da su svi na okupu 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla