Samo da kažem
Re: Samo da kažem
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 6:42 amTu je Zvaka, nego jurnjava oko prijave auto i ostalo. A i vodio sina u zabavni park
![]()
Nego niko ne prica da sam dobio cetvrtu zvezdicu![]()
shta si uradio sa starim autom
.............................................................................................
Jos nista ali kada stigne moj,tacnije kada autokuca pozavrsava sve ovih dana onda moj dajem sestri.Bella wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:09 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 6:42 amTu je Zvaka, nego jurnjava oko prijave auto i ostalo. A i vodio sina u zabavni park
![]()
Nego niko ne prica da sam dobio cetvrtu zvezdicu![]()
sve ok
shta si uradio sa starim autom
Ih ja necu u Majorku
Da si rekao Turska to da
Ma samo kazi,samo mi pokazi
Moze i Turska, samo da si prisutna
Lijep dan svima zelim 
Hvala i tebi.
Meni treba da se odmaram, zadnjih 10 dana nisam imala slobodnog dana. Bas sam umorna
Sinoc je ostalo preko noci nekoliko tanjira i casa neopranih, a to mi se nije desilo bar zadnjih 10 god.
Mislim ne moze mi ni danas biti slobodan, nakupilo se svasta za zavrsiti, ali bar ne moram na posao.
I danas pravim prituzbudirektoru, ne zelim raditi vise od 40 sati sedmicno, i to mi je previse, ali hajde. Dva dana u sedmici moram imati slobodna.
Meni treba da se odmaram, zadnjih 10 dana nisam imala slobodnog dana. Bas sam umorna
Sinoc je ostalo preko noci nekoliko tanjira i casa neopranih, a to mi se nije desilo bar zadnjih 10 god.
Mislim ne moze mi ni danas biti slobodan, nakupilo se svasta za zavrsiti, ali bar ne moram na posao.
I danas pravim prituzbudirektoru, ne zelim raditi vise od 40 sati sedmicno, i to mi je previse, ali hajde. Dva dana u sedmici moram imati slobodna.
Selidbe su 
Sam proces kad se useliš u novi stan nije, ali pakovanje...
Sam proces kad se useliš u novi stan nije, ali pakovanje...
Per aspera ad astra 
Da, selidbe su slom, i fizicki i psihicki slom.
Ali ima i ljudi koji doista to uzivaju,sta znam valjda im brzo dosadni jedno te isto.
Ma psihički ne toliko, ali fizički... I to samo sitnice danas pakujem
Per aspera ad astra 
Hm ne znam zasto mene stalno nesto izbaciva
Da li je do moje konekcije ili
Da li je do moje konekcije ili
Pa gdje ti je neko? Projatelji, rodjaci, radnici za novac, ako nista drugo..
Ne znam na kojem si spratu sada, i na koji useljavas… Sve i s liftom, i s kolicima za pakete, ima tu posla.
Ne znam na kojem si spratu sada, i na koji useljavas… Sve i s liftom, i s kolicima za pakete, ima tu posla.
Dobro pitanje i duga priča
https://youtu.be/MHWMo52Xfk8?si=pl_0V5nTbHbo2E-s
Preživjet ću hajde. Samo da je popakovati, tu je pola posla gotovo onda
Per aspera ad astra 
Pola da raspakuješ i to je to
Ono između odradi kombi-prijevoz, sve sa spratovima, liftovima...
Ma joj prijateljica mi insistira da mi pomognu ona i njen momak oko prevoza i to, ALI oboje imaju problema sa leđima i meni fakat nema smisla smarat ih, a ne popuštaju s time da prevezu. Hajde nije problem za novi stan, ima lift, ali ovdje gdje sam sad je 5. bez lifta
Per aspera ad astra 
Pozovi bivšeg nek tegli … 
Per aspera ad astra 
Vidim sad olx pun oglasa. Nadam se samo da nije kasno jer mi treba ove sedmice
Per aspera ad astra 
ne bih da ikoga selim. niti da mene sele..jeftinije je .platiti firmi koja to radi..
.............................................................................................
Firma uopce nije jeftina.
Kcerka se raspitivala, do New Yorka su htjeli $5000.
Njena frendica se preselila iz jednog stana u drugi, nekih 5-6 milja udaljenosti, uzeli su oko $1300, dvije god unazad. Znaci jednosoban stan jedne djevojke.
Predlagala sam muzu da otvorimo moving company.
Kcerka se raspitivala, do New Yorka su htjeli $5000.
Njena frendica se preselila iz jednog stana u drugi, nekih 5-6 milja udaljenosti, uzeli su oko $1300, dvije god unazad. Znaci jednosoban stan jedne djevojke.
Predlagala sam muzu da otvorimo moving company.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies