Prekidi

Kutak za partnerske odnose - veze, brak, intimu. Sve teme koje se tiču ljubavnih i seksualnih odnosa
blackadder
Član
Član
Reactions:

Re: Prekidi

Post by blackadder »

Ne počinjete? Misliš i on odustao :DE

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

blackadder wrote:
Mon Feb 17, 2025 9:16 pm
Ne počinjete? Misliš i on odustao :DE
Ne d'o mu Bog :DD (šalim se :tctc )
A rekla sam u množini jer je efektivnije zvučalo
Per aspera ad astra :fiju

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

Već dva mjeseca (:haa.) update: Sad kad se osvrnem prebrzo mi je prošlo DVA MJESECA, iako kad se sjetim prvih sedmica dani su trajali kao godine :spavaa

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

Eh imam update. Uspjela sam večeras skloniti četkicu sa umivaonika :D

Pola godine je prošlo... Toliko dobro i brzo mi ide prebolijevanje stvari :doh

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Ma uz nas ces sve preboleti :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

biljka wrote:
Mon Jun 30, 2025 1:00 am

shta je sa .

👕👖🩲🧸⏰🔫🥉... itd

:DE
.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

Bella wrote:
Mon Jun 30, 2025 1:41 pm
biljka wrote:
Mon Jun 30, 2025 1:00 am

shta je sa .

👕👖🩲🧸⏰🔫🥉... itd

:DE
Imam omote od nekih čokoladica pohranjene u arhivu + pidžamu isto arhiviranu :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

. da li je ovo prihvatljivo za tebe @biljka

.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

Bella wrote:
Tue Jan 13, 2026 7:02 pm

Joj vidjela sam to hahaha
Pa meni je to kao tinder u stvarnom životu. Nisam koristila aplikcije da upoznam nekoga, ako se ne računa svajpanje na tuđim mobitelima iz zezancije. Opet, ovo mi zvuči kao bolja opcija od tindera jer ne volim piskarati, a i teško mogu biti zainteresovana za nekoga ako ga prvo nisam upoznala uživo. Da li bih koristila? Ne vjerujem. Da li je prihvatljivo? Jeste.

2-3 prijateljice koriste ili su koristile aplikacije za upoznavanje, neke su upoznale sadašnje partnere i u sretnim su vezama.

E sad, nisam sigurna da li u ovom mingilingu postoji mogućnost upoznavanja prijatelja, kao više neka verzija druženja. Da mi je dosadno u životu to bih možda i probala, što da ne. Mislim da se sve slabije upoznajemo jedni s drugima. Stvarno mi je u zadnje vrijeme teško sprijateljiti se s nekim, nekako smo se malo svi zatvorili, a s druge strane niko ni nema vremena za neka druženja. Tako da, da imam vremena i da se osjećam usamljeno možda bih se odlučila za nešto tako u kontekstu sprijateljavanja.

Za odabir partnera ipak vjerujem u neke sudbinske susrete (kakav romantik :DD ), pa vjerujem da za svaku vezu trebaju da se kockice poklope da upoznaš nekog u pravo vrijeme i na pravom mjestu, bez namiještanja te sudbine. To je samo ono kako ja živim i kako razmišljam. Ne mislim da su veze koje su počele online manje vrijedne/romantične ili šta god. Samo ja želim taj susret uživo. Možda ću se nekad i ja promijeniti, a sada ovako živim

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

biljka wrote:
Tue Jan 13, 2026 10:20 pm
Opet, ovo mi zvuči kao bolja opcija od tindera jer ne volim piskarati, a i teško mogu biti zainteresovana za nekoga ako ga prvo nisam upoznala uživo. Da li bih koristila? Ne vjerujem. Da li je prihvatljivo? Jeste.
. sjetih se djevojke. koja je ishla na tako neki event, meni zvuchalo chudno.. ali.. da , izgleda da i ovdje postoji. i njen komentar je bio: 15 min. joj je izgledalo malo..koliko je dozvoljeno da se razmjene vrline.. :DE
. shto se tiche upoznavanja. nema pravila.... jedna djevojka je kolapsirala u avionu.. sluchajno se nashao doktor. pomogao joj i sada je taj suprug... :DE

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Post by biljka »

Bella wrote:
Tue Jan 13, 2026 11:45 pm
biljka wrote:
Tue Jan 13, 2026 10:20 pm
Opet, ovo mi zvuči kao bolja opcija od tindera jer ne volim piskarati, a i teško mogu biti zainteresovana za nekoga ako ga prvo nisam upoznala uživo. Da li bih koristila? Ne vjerujem. Da li je prihvatljivo? Jeste.
. sjetih se djevojke. koja je ishla na tako neki event, meni zvuchalo chudno.. ali.. da , izgleda da i ovdje postoji. i njen komentar je bio: 15 min. joj je izgledalo malo..koliko je dozvoljeno da se razmjene vrline.. :DE
. shto se tiche upoznavanja. nema pravila.... jedna djevojka je kolapsirala u avionu.. sluchajno se nashao doktor. pomogao joj i sada je taj suprug... :DE
Pa i ja kad sam čula 15 minuta... Fakat šta mogu dvije osobe reći u 15 minuta hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Jan 13, 2026 7:02 pm

Sta je bre ovo ?