Prekidi
Re: Prekidi
Ne počinjete? Misliš i on odustao 
Ne d'o mu Bog
A rekla sam u množini jer je efektivnije zvučalo
Per aspera ad astra 
Već dva mjeseca (:haa.) update: Sad kad se osvrnem prebrzo mi je prošlo DVA MJESECA, iako kad se sjetim prvih sedmica dani su trajali kao godine 
Per aspera ad astra 
Eh imam update. Uspjela sam večeras skloniti četkicu sa umivaonika
Pola godine je prošlo... Toliko dobro i brzo mi ide prebolijevanje stvari
Pola godine je prošlo... Toliko dobro i brzo mi ide prebolijevanje stvari
Per aspera ad astra 
Ma uz nas ces sve preboleti 
shta je sa .
.............................................................................................
Imam omote od nekih čokoladica pohranjene u arhivu + pidžamu isto arhiviranu
Per aspera ad astra 
. da li je ovo prihvatljivo za tebe @biljka
.............................................................................................
Joj vidjela sam to hahaha
Pa meni je to kao tinder u stvarnom životu. Nisam koristila aplikcije da upoznam nekoga, ako se ne računa svajpanje na tuđim mobitelima iz zezancije. Opet, ovo mi zvuči kao bolja opcija od tindera jer ne volim piskarati, a i teško mogu biti zainteresovana za nekoga ako ga prvo nisam upoznala uživo. Da li bih koristila? Ne vjerujem. Da li je prihvatljivo? Jeste.
2-3 prijateljice koriste ili su koristile aplikacije za upoznavanje, neke su upoznale sadašnje partnere i u sretnim su vezama.
E sad, nisam sigurna da li u ovom mingilingu postoji mogućnost upoznavanja prijatelja, kao više neka verzija druženja. Da mi je dosadno u životu to bih možda i probala, što da ne. Mislim da se sve slabije upoznajemo jedni s drugima. Stvarno mi je u zadnje vrijeme teško sprijateljiti se s nekim, nekako smo se malo svi zatvorili, a s druge strane niko ni nema vremena za neka druženja. Tako da, da imam vremena i da se osjećam usamljeno možda bih se odlučila za nešto tako u kontekstu sprijateljavanja.
Za odabir partnera ipak vjerujem u neke sudbinske susrete (kakav romantik
Per aspera ad astra 
. sjetih se djevojke. koja je ishla na tako neki event, meni zvuchalo chudno.. ali.. da , izgleda da i ovdje postoji. i njen komentar je bio: 15 min. joj je izgledalo malo..koliko je dozvoljeno da se razmjene vrline..
. shto se tiche upoznavanja. nema pravila.... jedna djevojka je kolapsirala u avionu.. sluchajno se nashao doktor. pomogao joj i sada je taj suprug...
Pa i ja kad sam čula 15 minuta... Fakat šta mogu dvije osobe reći u 15 minuta hahahBella wrote: ↑Tue Jan 13, 2026 11:45 pm. sjetih se djevojke. koja je ishla na tako neki event, meni zvuchalo chudno.. ali.. da , izgleda da i ovdje postoji. i njen komentar je bio: 15 min. joj je izgledalo malo..koliko je dozvoljeno da se razmjene vrline..![]()
. shto se tiche upoznavanja. nema pravila.... jedna djevojka je kolapsirala u avionu.. sluchajno se nashao doktor. pomogao joj i sada je taj suprug...![]()
Per aspera ad astra