Fun
Re: Fun
Sad nešto razmišljam i svi izlasci, pa i koncerti, sve je to fino, ali više mi je i dodijalo. Svede se na isto, ispričamo se, ismijemo se, popije se malo ili izđuskamo na koncertima, pjevamo... Lijepo, ali nekako prazno i svakodnevno i više ni ne mogu reći šta mi je ustvari fun u tome
Recimo volim putovati, hodati po nepoznatim gradovima, otkrivati ih... I putovanje do tamo mi je fun, nekako toga se uvijek sjećam kao kada mi je bilo stvarno dobro. Izlaske pa i koncerte samo pamtim da jesam bila i to je to
Recimo volim putovati, hodati po nepoznatim gradovima, otkrivati ih... I putovanje do tamo mi je fun, nekako toga se uvijek sjećam kao kada mi je bilo stvarno dobro. Izlaske pa i koncerte samo pamtim da jesam bila i to je to
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Nisam ni ja bila svjesna koliko mi se ne ide na koncerte do prije par mjeseci. Iščekivala sam jedan godinu dana i bilo je lijepo, ali sam malo jedva čekala da završi.Mina wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 11:04 pmSad nešto razmišljam i svi izlasci, pa i koncerti, sve je to fino, ali više mi je i dodijalo. Svede se na isto, ispričamo se, ismijemo se, popije se malo ili izđuskamo na koncertima, pjevamo... Lijepo, ali nekako prazno i svakodnevno i više ni ne mogu reći šta mi je ustvari fun u tome![]()
Recimo volim putovati, hodati po nepoznatim gradovima, otkrivati ih... I putovanje do tamo mi je fun, nekako toga se uvijek sjećam kao kada mi je bilo stvarno dobro. Izlaske pa i koncerte samo pamtim da jesam bila i to je to![]()
Klubovi nikad nisu bili moj đir. Uvijek sam više voljela otići u kafić i odigrati par partija pikada.
A kulturne događaje i dalje volim, predstave i koncerte, samo manjak vremena
Per aspera ad astra 
Maloprije listam po fb i ins i gledam epiloge sinošnjeg provoda kod puno njih.
Muzika uživo, neko u nekim klubovima, uglas pjevaju sa pjevaljkom Tek je dvan'est sati, ludilo igraju, ruke su gore... Drugi u jednoj pivnici, oko stolova hodaju svirači i Ko te ima taj te nema, ruke su gore pjevaju grla im se cijepaju svima, osmjesi od uha do uha, zacakljene oči od pića...
I ja kontam jbt, koji je meni ... pa bih platio da ne budem tu
Muzika uživo, neko u nekim klubovima, uglas pjevaju sa pjevaljkom Tek je dvan'est sati, ludilo igraju, ruke su gore... Drugi u jednoj pivnici, oko stolova hodaju svirači i Ko te ima taj te nema, ruke su gore pjevaju grla im se cijepaju svima, osmjesi od uha do uha, zacakljene oči od pića...
I ja kontam jbt, koji je meni ... pa bih platio da ne budem tu