Fun

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Peace
Senior
Senior
Reactions:

Re: Fun

Unread post by Peace »

Kamilica wrote:
Sat Jul 24, 2021 8:54 pm

Ja sam za penzije :spavaa
:hahah

Isto.

Gdje god isla i sta god radila, jedva cekam da dodjem svojoj kuci, svom miru i tisini.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:D/

Tu sam.. 6 godina nisam bila na godisnjem .... i ne fali mi..
.............................................................................................Image

Revizor
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Revizor »

Vanilla wrote:
Wed Aug 12, 2020 9:52 pm
Upravo se zabavljam tako sto sam se do struka nagela kroz prozor da ispusim cigaru :hahah
javi nam kad budes opet izvodila takve egzibicije 😍
za mene senf je istina
po virslama je ispisan

Mina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Mina »

Sad nešto razmišljam i svi izlasci, pa i koncerti, sve je to fino, ali više mi je i dodijalo. Svede se na isto, ispričamo se, ismijemo se, popije se malo ili izđuskamo na koncertima, pjevamo... Lijepo, ali nekako prazno i svakodnevno i više ni ne mogu reći šta mi je ustvari fun u tome :??

Recimo volim putovati, hodati po nepoznatim gradovima, otkrivati ih... I putovanje do tamo mi je fun, nekako toga se uvijek sjećam kao kada mi je bilo stvarno dobro. Izlaske pa i koncerte samo pamtim da jesam bila i to je to :hahah
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Vjerujte mi, vise mi je fun grabiti dvoriste i zapaliti list, nego otici na koncert.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Mina wrote:
Thu Feb 13, 2025 11:04 pm
Sad nešto razmišljam i svi izlasci, pa i koncerti, sve je to fino, ali više mi je i dodijalo. Svede se na isto, ispričamo se, ismijemo se, popije se malo ili izđuskamo na koncertima, pjevamo... Lijepo, ali nekako prazno i svakodnevno i više ni ne mogu reći šta mi je ustvari fun u tome :??

Recimo volim putovati, hodati po nepoznatim gradovima, otkrivati ih... I putovanje do tamo mi je fun, nekako toga se uvijek sjećam kao kada mi je bilo stvarno dobro. Izlaske pa i koncerte samo pamtim da jesam bila i to je to :hahah
Nisam ni ja bila svjesna koliko mi se ne ide na koncerte do prije par mjeseci. Iščekivala sam jedan godinu dana i bilo je lijepo, ali sam malo jedva čekala da završi.

Klubovi nikad nisu bili moj đir. Uvijek sam više voljela otići u kafić i odigrati par partija pikada.

A kulturne događaje i dalje volim, predstave i koncerte, samo manjak vremena :auuuu
Per aspera ad astra :fiju

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Maloprije listam po fb i ins i gledam epiloge sinošnjeg provoda kod puno njih.
Muzika uživo, neko u nekim klubovima, uglas pjevaju sa pjevaljkom Tek je dvan'est sati, ludilo igraju, ruke su gore... Drugi u jednoj pivnici, oko stolova hodaju svirači i Ko te ima taj te nema, ruke su gore pjevaju grla im se cijepaju svima, osmjesi od uha do uha, zacakljene oči od pića...

I ja kontam jbt, koji je meni ... pa bih platio da ne budem tu :D/