Ćelavi muškarci
Ćelavi muškarci
Šta mislite o ćelavim muškarcima? Da li vam se to sviđa ili ipak ne? Da li imate neku predrasudu da su odmah neki mafijaši ili mafijaši u pokušaju? Kome stoji ćelavost?
Per aspera ad astra 
Re: Ćelavi muškarci
Ja sam celav i najjaci sam frajer
Nikada nisam imao kompleks od toga. Gledam ljudi presadjuju kosu, jedan kod mene na poslu istetovirao pa posto je nonstop celav on kao svuda ima tackice po glavi
Nikada nisam imao kompleks od toga. Gledam ljudi presadjuju kosu, jedan kod mene na poslu istetovirao pa posto je nonstop celav on kao svuda ima tackice po glavi
Ćelavost kod muškaraca često se doživljava kao dio prirodnog procesa starenja, ali također može biti i individualni izbor. Bez obzira na razloge, ćelavost je nešto što mnogi muškarci nose sa stilom i samopouzdanjem...
On mi je cool bez kose i fino mu stoji..

On mi je cool bez kose i fino mu stoji..

Ćelav uz kratku bradu mi je puno ljepse nego ćelav i bez brade.. asociraju me na novodenčadi ... 
Ma sta ti pricam kada sve znas
Zvaka je celav sa malo bradice

Zvaka je celav sa malo bradice
E da, ovo je okej. I slažem se da sa bradom puno bolje izgleda. Mada baš je rijetko da mogu da kažem da nekome stoji, pogotvo kad su mlađi muškarci u pitanju. Ne znam, ide mi sad sve uz neki stil sa pokušajem frajerisanjaSkitnica wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 7:15 pmĆelavost kod muškaraca često se doživljava kao dio prirodnog procesa starenja, ali također može biti i individualni izbor. Bez obzira na razloge, ćelavost je nešto što mnogi muškarci nose sa stilom i samopouzdanjem...![]()
On mi je cool bez kose i fino mu stoji..![]()
![]()
Per aspera ad astra 
Možda je to zbog toga što brada nije za svakog, a u mladosti često ljudi još eksperimentišu s izgledom.Traze i poku šavaju da pronadu svoj stil u kojem se najbolje osjecaju.. Ovaj stil koji pominješ – “frajerisanje” – vjerovatno se odnosi na tu neku kombinaciju muževnog, s dozom samopouzdanja...biljka wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 8:58 pmE da, ovo je okej. I slažem se da sa bradom puno bolje izgleda. Mada baš je rijetko da mogu da kažem da nekome stoji, pogotvo kad su mlađi muškarci u pitanju. Ne znam, ide mi sad sve uz neki stil sa pokušajem frajerisanjaSkitnica wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 7:15 pmĆelavost kod muškaraca često se doživljava kao dio prirodnog procesa starenja, ali također može biti i individualni izbor. Bez obzira na razloge, ćelavost je nešto što mnogi muškarci nose sa stilom i samopouzdanjem...![]()
On mi je cool bez kose i fino mu stoji..![]()
![]()
![]()
Super je kad neki detalj poput brade može da dodatno pojača taj vibe!
Ćelavi muškarci imaju sreću sto ih frizer nikada neće loše ošišati .. 
Pa zato kazem da su sretni
I vise od toga
Skitnice,hoces li na leto za Germaniju
Sto ?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 6:03 pmI vise od toga![]()
Skitnice,hoces li na leto za Germaniju![]()
nisam celav. imam samopozdanja.
valjda, jer ne cesljam se
valjda, jer ne cesljam se
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 79 Replies
- 7224 Views