Vaši radovi - mobitel
Re: Vaši radovi - mobitel
.. super. izgleda
.............................................................................................
. ti idesh u Irak? pa. kako to sad izgleda..?
.............................................................................................
Eh pa ko se jos nije zaljubio,zaljubice se
Ali to treba da se vidi
Lana wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:55 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:52 pmT.
Cuo sam da tamo samo lepih zena ima
Zaljubicu se i u Edinburg![]()
Eh pa ko se jos nije zaljubio,zaljubice se![]()
Ali to treba da se vidi
Cuo sam da tamo samo lepih zena imaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 7:00 pmLana wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:55 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:52 pm
T.
Cuo sam da tamo samo lepih zena ima
Zaljubicu se i u Edinburg![]()
Eh pa ko se jos nije zaljubio,zaljubice se![]()
Ali to treba da se vidi
To su bosanke popravile prosjek.. koliko osoba znam . nisu neshto.. ko i njemci
Mirno je, nema sukoba,zar ne.? da li je ok za turiste ?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:50 pm
Ja idem svuda ;-) .
Pola Bagdada je jos uvek razruseno a polovina je izgradjena. Grade ga lepo. Bice opet prelep grad. Volim otici tamo. Moja familija je tamo
Pa sada ponekada ispadne neki incident. Moja braca i uopsteno svi muski u familiji nigde ne idu bez oruzja. Verovatno da nije bas 100% sigurno ali da je mirnije nego ranije,to jeste. I to puno mirnije. Ja kada sam bio,nije bilo nikakvih problem. Narod je slican nasem.Bella wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 7:16 pmMirno je, nema sukoba,zar ne.? da li je ok za turiste ?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 6:50 pm
Ja idem svuda ;-) .
Pola Bagdada je jos uvek razruseno a polovina je izgradjena. Grade ga lepo. Bice opet prelep grad. Volim otici tamo. Moja familija je tamo
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 9:09 pmNa bosanke iliti balkanke i mislim
Sve su lepe na Lanu, ona im prenela lepotu![]()
Pa oni sve imaju osim lijepi zena
Sta znam,ili nam ukusi nisu isti
Kao sto Bella rece,nema ljepsih zena od Bosanski
Lana wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 10:42 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 9:09 pmNa bosanke iliti balkanke i mislim
Sve su lepe na Lanu, ona im prenela lepotu![]()
Pa oni sve imaju osim lijepi zena
Sta znam,ili nam ukusi nisu isti![]()
Kao sto Bella rece,nema ljepsih zena od Bosanski![]()
Ma bosanke su zakon
Ne menjam vas
, jesi li ti izbrisao svoje slike/ postove ?
.slike iz IrakaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 12:08 amNisam. Zar ih nema? Nisam obratio paznju. Mozda jer nisu selfi ako na te mislis![]()
Obrisane? Nisam video. Ja ih nisam obrisao sefice.
Goli otok
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 68 Replies
- 12352 Views
-
Last post by Peace