Amerika

Društvene teme i dešavanja van Bosne i Hercegovine
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Amerika

Unread post by Bella »

:-? doshla u Italiju da studira . i .. u shta joj se zivot pretvorio

.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Kriv ... :up
Hunter Biden

Image
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sin Džoa Bajdena proglašen je krivim za ilegalnu kupovinu pištolja nakon što je sakrio svoju upotrebu droge, nakon čega se oglasio i američki predsjednik Džozef Bajden.

Hanter Bajden (54) osuđen je za tri optužbe vezane za vatreno oružje u prvom krivičnom gonjenju sina aktuelnog predsjednika SAD.

"Kao što sam rekao prošle sedmice, ja sam predsjednik, ali sam takođe i otac. Džil i ja volimo našeg sina i jako smo ponosni na to kakav je čovjek postao. Mnoge porodice čiji su se voljeni borili s zavisnošću razumiju taj osjećaj ponosa, kada vidimo oporavak nekoga do koga nam je jako stalo", naveo je Bajden.

"Prošle sedmice sam takođe kazao da ću prihvatiti odluku suda i nastaviti poštovati sudski proces. Hunter sada razmatra ulaganje žalbe, a Džil i ja ćemo uvijek biti tu za njega. Kao i cijela porodica", dodao je.
..poruka za trumpa :D/
Image
..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm .. nije da je odlutao. pricha s drugim padobrancima... :jbg

https://x.com/thevivafrei/status/1801347846974661062

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Annual infant care in Florida costs an average of $12,639,
... :hm mjesecno za jedno dijete.. treba izdvojiti $1,300 +..problem je.. nema radnika. neche da rade za $14 + satnicu... tako da se vrtichi zatvaraju..
.. kod Mexikanaca.. kad vidim familiju..uvijek je i jedna 'baka' ukljuchena u... :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:up
Bijela kuća je u utorak objavila da će Bidenova administracija u narednim mjesecima dozvoliti određenim supružnicima američkih državljana bez pravnog statusa da podnose zahtjev za stalni boravak i na kraju državljanstvo. Taj bi potez mogao utjecati na više od pola miliona imigranata, tvrde visoki zvaničnici administracije.

Da bi se kvalificirao, imigrant mora živjeti u Sjedinjenim Državama 10 godina i biti oženjen državljaninom SAD. Ako zahtjev kvalifikovanog imigranta bude odobren, on ili ona će imati tri godine da podnese zahtjev za zelenu kartu i dobije privremenu radnu dozvolu i u međuvremenu će biti zaštićen od deportacije.
https://ba.voanews.com/a/biden-imigrant ... 60732.html

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

danas je praznik....................Juneteenth
..ne rade banke i posta

Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

The debate is starting soon
Image

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kada je glasanje tamo ? Hoce li senilni opet da pobedi ili se ipak vece sanse daju ovom drugom, mladjem referentu :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
..novembar
. nije on toliko senilan. koliko izgleda loshe....ali jos 4 godine. ne vjerujem da moze tu funkciju ovbavljati. a ovaj drugi mladich. :hahah .jste zivahan. ali malo previshe :maad

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? . uzassss

Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah . aj. na jednom portalu .
Što se tiče Bidena, izgledao je dosta bolje nego što se to očekivalo, imajući u vidu brojne gafove i neugodne situacije u kojima se nalazio u prethodnom periodu. Ipak, nekoliko puta je "izgubio misao",
... :8x . pa na CNN samo shto ne plachu. svima knedla u grlu.. svi u shoku.
. mene stomak zabolio.. :fpalm kako je bilo teshko gledati ga..

:-? al dobro je. nije napustio podijum ..u neka doba. uh ..to je ipak.. smirujuche

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pretvorise Ameriku u cirkus. Citajuci komentare neki kazu da to uopste i nije Bajden :hahah :hahah :hahah

Pa mu prikazuju kako kod ovog senilnog usi i nos izgledaju drugacije i sta ti ja znam xaxaxaxa

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.. trump je vishe dosadan sa .problemom imigranata/ inflacije . itd.. svijet se 'kreche' EU je u istoj situaciji.. :-?

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Trump što je više prostak, raja ga više vole
u njemu čuči sve ono što oni misle a ne smiju da kažu

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

N>ista se oni ne pitaju. Dva senila starca. Svuda u svetui ljude postavljaju prolupali starci sa svetskog ekonomskog foruma koji bi da sprovode agendu. Prave probelme svuda pa ti nude resenje. Prevaranti klasicni i nista drugo

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

I njihovi političari lažu kao i naši.

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Oni lazu odavno,pocevsi od onog 11.septembra mada su i pre toga lagali. Reality drzava,samo sto imaju para jer su svim zemljama pokrali.

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Fri Jun 28, 2024 10:58 pm
Oni lazu odavno,pocevsi od onog 11.septembra mada su i pre toga lagali. Reality drzava,samo sto imaju para jer su svim zemljama pokrali.
Ne bi mogli ovako dugo da se nisu osigurali na potražnji i štanjcanju dolara što nije nikakva tajna. Zato Sadam i Gadafi zaginuše kada sa dolara prešli na druge monete u prodaji nafte. Zato su američke baze svuda po svijetu, a njihovi nosači aviona u svim morima. Dok se čeka rat između cionista i Hezbollaha, oni čuče i čekaju svoj dio.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

pamuk wrote:
Sat Jun 29, 2024 9:36 am
NecuZvakuHocuKusur wrote:
Fri Jun 28, 2024 10:58 pm
Ne bi mogli ovako dugo da se nisu osigurali na potražnji i štanjcanju dolara što nije nikakva tajna. Zato Sadam i Gadafi zaginuše kada sa dolara prešli na druge monete u prodaji nafte. Zato su američke baze svuda po svijetu, a njihovi nosači aviona u svim morima. Dok se čeka rat između cionista i Hezbollaha, oni čuče i čekaju svoj dio.
Naravno. To su najveci zlotvori koji postoje. Zavade ljude u sopstvenim drzavama i onda samo iznose ono sto su naumili da ukradu. Doci ce i tim zlikovcima kraj,nadam se...

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

Priča mi čovjek sa naših prostora koji je radio u logistici za njih u Iraku i Afganistanu i iako imaju tu u blizini Tursku, članicu NATO-a sa jeftinim krompirom, američki vojnik može jesti samo američki pomfri iako brod mora ići po njega 6000 nautičkih milja. I ne samo krompir nego na svemu mora zaraditi američka firma. Ostaje da visi pitanje kome odgovaraju onda ratovi u kojima se okreće tolika para? Njihovim senatorima?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

pamuk wrote:
Sat Jun 29, 2024 9:58 am
Priča mi čovjek sa naših prostora koji je radio u logistici za njih u Iraku i Afganistanu i iako imaju tu u blizini Tursku, članicu NATO-a sa jeftinim krompirom, američki vojnik može jesti samo američki pomfri iako brod mora ići po njega 6000 nautičkih milja. I ne samo krompir nego na svemu mora zaraditi američka firma. Ostaje da visi pitanje kome odgovaraju onda ratovi u kojima se okreće tolika para? Njihovim senatorima?
Moj otac je iz Iraka i tacno znam sta su radili,sta su pokrali i koliko su unistili tu zemlju. Ne samo Irak,vec Siriju,Liban,Avganistan,Jugoslaviju nekadasnju i ko zna koliko jos zemalja. Bolesnici poremeceni. Naravno da njima odgovaraju ratovi.U njihovoj zemlji se ne ratuje vec samo na kraju pokupe sta im treba dok ljudi medjusobno ginu.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_) . gdje god problem. moli se Amrika za pomoch..... osim naravno Dodika.. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
mislim da jednog djuturuma treba zamjeniti i to .s Michelje Obama. ima glas. ponashanje... zivjela u bijeloj kuci... zna pravila.. podrshku od muza. itd...

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jun 29, 2024 4:55 pm
:hm
mislim da jednog djuturuma treba zamjeniti i to .s Michelje Obama. ima glas. ponashanje... zivjela u bijeloj kuci... zna pravila.. podrshku od muza. itd...

Image
To nije Obamina zena vec Obamin muz :) . Vidi je, ista musko :)

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Amerika bombardirala iran
    by fjaka » » in Politika
    110 Replies
    1116 Views
    Last post by deksametazon