Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro jutro/dan 
I kod mene lijep dan.

.............................................................................................
Gudi, moze li zivot bez troska ikako?
Eto tako treba da mislis i kad je rijec o dijetu.
I zasto si na na temi instagramuse ostavio onakav komentar? Dala sam ti dislajk.
Ne prilici ti ako se molis Bogu.
Ne prilici nikome.
I zasto si na na temi instagramuse ostavio onakav komentar? Dala sam ti dislajk.
Ne prilici ti ako se molis Bogu.
Ne prilici nikome.
Ja mislim da se Bella naljutila sto sam ja neke komentare prebacivala ovdje
Ja bi htjela da ne bude puno nevezanih komentara za temu na forumu, i ne volim sto prebacujem postove. Vise bi volila da mi sami odlucimo da sve sto ide u zezanciju i ne tice se ni jedne odredjene teme, pisemo bas na ovoj temi..
Ja bi htjela da ne bude puno nevezanih komentara za temu na forumu, i ne volim sto prebacujem postove. Vise bi volila da mi sami odlucimo da sve sto ide u zezanciju i ne tice se ni jedne odredjene teme, pisemo bas na ovoj temi..
sa pravom se naljutila...Peace wrote: ↑Thu Feb 08, 2024 2:16 amJa mislim da se Bella naljutila sto sam ja neke komentare prebacivala ovdje![]()
Bozije je da sudi Gudi.
Kada pogrdno komentarisemo druge, i to je primjer kakav neko ne treba da bude.
Kada su poslanika Isa jednom kritikovali zbog toga sto je pomogao prostituki, rekao je covjeku ovako nesto - dosao sam da izlijecim tvoja grbava ledja i njenu bolesnu dusu.
Lijep vam dan zelim
Kada su poslanika Isa jednom kritikovali zbog toga sto je pomogao prostituki, rekao je covjeku ovako nesto - dosao sam da izlijecim tvoja grbava ledja i njenu bolesnu dusu.
Lijep vam dan zelim
Kod nas su govorili slušaj šta hodza kaže, ali ne radi šta hodza radi.
Chao
Chao
.. nedajse
.............................................................................................
jel to kroasann
nako. gdje si ga kupio..
Coffee time 
Belka jesi li se to stvarno nesto naljutila?
Belka jesi li se to stvarno nesto naljutila?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies