Samo da kažem
Re: Moja glasna razmisljanja
..ako su ti komshije. bgm vikend .. vazda muzika. dernjava itd... mada od svih ipak su mi Mexikanci najbolji
..tarlakaju. nije ih ugodno slushati..
.. ugodnije je bez njih..
.............................................................................................
ma najbolje gdje su nashi...bjelci...
ovo ostalo je sve ciganija...teshka...
kod tebe gdje zhivish jesu sve bijelci...?
Re: Magazin
..pijem od rize... badema itd..
..hm moguche... pa ti bi mogao imati, par kokoshki. za lichne potrebe. jaja i tako. mislim da je simpatichno
.............................................................................................
. zavisi. nije krava bash 'carica' za sve..
..
.. kod mene izmedju naselja, josh uvijek imaju farme .krava i konja..
. 'nashi bijelci'
.. jedino se mozesh spasiti problema..............da zivish u kuchama /stanovima..gdje nema svako moguchnost biti... komune. ogradjene . zashtichene ali opet. idesh vani..vozish kojekuda. i tu si izlozen raznim vidovima kriminala..
u Sarajevu. imash stanove .. veche /manje. u manjim se useli 'neki problem' .. i shta da radish..
. poznanica zivjela u ulazu. romi. prodavali drogu. svi znaju . niko nishta da preduzme.. nema zakona da se izbace iz te zgrade/ stana...
u mom gradu ih ima preko 10 % .. tak .
pravim shpagete
krava je meni super zhibptinja...od mlijeka do mesa...
mjesna zajednica bascharsija
kod tebe je tamo sve ravnica pa mozhe...fino je to gdje ima prirode zhiotinja...
uzashBella wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 12:22 am. 'nashi bijelci'.. u Sarajevu se samo bijelci ubijaju...koja korist i od toga..
.. jedino se mozesh spasiti problema..............da zivish u kuchama /stanovima..gdje nema svako moguchnost biti... komune. ogradjene . zashtichene ali opet. idesh vani..vozish kojekuda. i tu si izlozen raznim vidovima kriminala..
u Sarajevu. imash stanove .. veche /manje. u manjim se useli 'neki problem' .. i shta da radish..
. poznanica zivjela u ulazu. romi. prodavali drogu. svi znaju . niko nishta da preduzme.. nema zakona da se izbace iz te zgrade/ stana...
u mom gradu ih ima preko 10 % .. tak .
. idem i ja . jesti kupus kalja. s piletinom..
prijatna ti vechera.. kakva god ispala
Kod mene u SG sad neko bombu bacio

. eto... kako izchi i shetati.
ja. kad sam u posjeti.. SA.. navcher ne izlazim
da nije onaj ..top.. shto se koristi za Bajram. mozda vjezbaju..

Kažu raja ovome bacili bombu na kucuUL. HADŽIABDINICA
Sarajevo: Jaka eksplozija na tranzitu, nije bilo povrijeđenih osoba
U noći s nedjelje na ponedjeljak, tačnije u 01:20 sati, policiji je prijavljena jaka eksplozija u ulici Hadžiabdinica na području sarajevske općine Stari Grad.
"Nije bilo povrijeđenih osoba, ali je pričinjena materijalna šteta na fasadi i vozilu", rečeno je za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a KS.
U ovoj ulici i proteklih godina bilježene su eksplozije na određenim poslovnim objektima prilikom čega je nastajala materijalna šteta.
Policija radi na rasvjetljavanju slučaja i identifikaciji počinitelja koji je aktivirao eksplozivnu napravu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko ... 32827.aspx
Re: Samo da kažem
Auuu ..SDP...Irfan Čengić veza ...Kompanija je u 2022. uprihodila 50.2 milijuna konvertibilnih maraka (25 milijuna eura).
https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... _m_vijesti
Auuu..Vidi i Une. Znamo se

nije ni amazon . drugachiji.. prodaje .. na kupcu je da odluchi..
.. platish i skup chaj, u apoteci.. preporuka dr.. .pa neki ne vide rezultate...
Dobro jutro/dan 
E ja sjela, ko da nemam nista raditi, ko da imam veceru, ko da je tek svanulo 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views