Vaši radovi - mobitel
Re: Vaši radovi - mobitel
.kazem . nekad je bila shuma. dok ti preci nisu napravili brvnare. posjekli svo drvo..Gudi wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 11:55 pm
vishe bascharsije...mozesh pjehe..shetnja...![]()
nije shuma...vech ukrasni chempresi...u bashti..
jeste ruglo jer nema infrastukture voda kanalizacija...isto da na vrh neke planine u shumi metnesh zgradu...![]()
Bolje da su neke kuche ugostiteljske objekte napravili...za biznise za turizam...
. a kako na planinama .. hoteli. aparmani.. itd. kako oni sa vodom/ kanalizacijom..
.. nisam za ugostiteljske objekte...a i kako isti da opstanu u biznisu.. hm..
.............................................................................................
nije vala ovdje nikad bila shuma...nije ovdje shumovito kod mene nikad bilo...golo sve...
na divlje eto kako...
pa ono prodaja suvenira, fastfoodovi, natural food, chajevi, sokovi domachi, oprema neka, neshto...tak to...chevapdjinice, pekare, tako ti mali biznisi
. daleko je to mjesto.. od zbivanja u gradu... trebai puno parkinga.. za takvo shto.. 'biznis selo'Gudi wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 12:08 am
nije vala ovdje nikad bila shuma...nije ovdje shumovito kod mene nikad bilo...golo sve...![]()
na divlje eto kako...![]()
pa ono prodaja suvenira, fastfoodovi, natural food, chajevi, sokovi domachi, oprema neka, neshto...tak to...chevapdjinice, pekare, tako ti mali biznisi![]()
.da li Ilidza, ima posjetilaca da takvi biznisi prezive..
.............................................................................................
Ima transport zhicara i omoguchiti neki bus...i gore uvesti zabranu za auta...osim dostavna vozila...
znachi samo pjehe ili onaj romobil tak to...
ma ilidza se bash izgradila od Stupa pa dole...haos...
. puhne vjetar. nema zichare.. Bajram . nema radnika. itd..
izgradio se grad za ovih 26 godina.. ima lijepih dijelova. prevoz josh uvijek problem.. kao i parking u centru.
mislim da bi trebao parking biti 5 KM po satu.. a raditi na tome. da gradski prevoz bude .besprekoran..
.
ne pushe tako jako kod nasBella wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 12:28 am
. puhne vjetar. nema zichare.. Bajram . nema radnika. itd..![]()
izgradio se grad za ovih 26 godina.. ima lijepih dijelova. prevoz josh uvijek problem.. kao i parking u centru.
mislim da bi trebao parking biti 5 KM po satu.. a raditi na tome. da gradski prevoz bude .besprekoran..
.
Bajram...ima nemuslimana radnika
Imamo nove trole i nove tramvaje...moderne...
. nije da ne pushe..Gudi wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 1:10 amne pushe tako jako kod nasBella wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 12:28 am
.![]()
Bajram...ima nemuslimana radnika![]()
Imamo nove trole i nove tramvaje...moderne...![]()
.. chula sam.. da tramvaji rijetko voze.. mislim nema ih dovoljan br...shto znachi..dugo se cheka na stanicama....
Tebe Neche otpuhatiBella wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 3:03 am. nije da ne pushe..Gudi wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 1:10 amne pushe tako jako kod nasBella wrote: ↑Mon Feb 05, 2024 12:28 am
.![]()
Bajram...ima nemuslimana radnika![]()
Imamo nove trole i nove tramvaje...moderne...![]()
.
.. chula sam.. da tramvaji rijetko voze.. mislim nema ih dovoljan br...shto znachi..dugo se cheka na stanicama....![]()
Uzeo centotrqns pola linija
Newcastle

Pa iskreno nisam,ovo sam isla samo sto su nasi Bosnaci dolaziliNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 12:45 amJesi li to fun Newcastle-a![]()
Pratis fudbal ?
A ja bih na jedan old firm derbi izmedju Seltika i Rendzersa![]()
Prelepe su ti slike![]()
jesi li, trenutno u Francuskoj
Kod kuce u Bagdadu 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 68 Replies
- 12352 Views
-
Last post by Peace