Vaši radovi - mobitel
Re: Vaši radovi - mobitel

jedna mala cukara
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
Last edited by dezire on Wed Nov 16, 2022 11:50 pm, edited 2 times in total.

Danas mi naum pade da uslikam, nekako mi se ucinila lijepa kombinacija boja. Ukus onako, nista posebno.
.............................................................................................
Moj grad u 02h, ujutro
Lijepo 
Je li sigurno biti vani u ta doba u velikom gradu ?
Je li sigurno biti vani u ta doba u velikom gradu ?
Zagrebački aerodrom
Jako ugodan..

Jako ugodan..

.............................................................................................
Sarajevo..rđavo zdanje...zanimljivo
___
___

Skenderija....na brdu..novo zdanje..stanovi..
...
tek sad vidim . bandere.. ko da smo Rusija
____
...
____

Nema to veze sa Rusijom već sa Trolom i Tramvajem. Ne mogu podzemni vodovi za javni transport na struju.
To na Trebeviću gledam iz dnevne sobe. Po noći na gradilištu upaljena svjetla.
Ciganija teška.
pa dobro.. gdje je sad tvoja kucha. nekad je bila shuma... medjedi kolo vodili. i tako sve padine oko Sarajeva..
.. mislim.. da to zdanje na Trebevichu i nije ruglo.. lijep je pogled..ali meni bi to bilo daleko.od interesovanja. npr..
vishe bascharsije...mozesh pjehe..shetnja...
nije shuma...vech ukrasni chempresi...u bashti..
jeste ruglo jer nema infrastukture voda kanalizacija...isto da na vrh neke planine u shumi metnesh zgradu...
Bolje da su neke kuche ugostiteljske objekte napravili...za biznise za turizam...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 68 Replies
- 12352 Views
-
Last post by Peace
-
- 3 Replies