Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Indija Japan nisu muslimani katolici pravoslavci nisu monoteistiBella wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 6:13 pmIndia, Japan, the United States, the United Kingdom, Canada, and many others. itd.. I Balkanske zemlje mislim da je i Bosna imala tu opciju u YU.
zar nije diskriminacija da se Bosanac/ katolik ne moze spaliti po svojoj tradiciji/ zelji . vech ih moraju voziti u Htvatsku
opet ti 'genocid' ne morash u svakoj temi.. eto sad ne smijem ni hranu postati. biche opet neka opaska na ' genocid'![]()
![]()
YU ateizam oficijalno, neoficijalno muslimani katolici pravoslavci
UK protestanti
Ne može se katolik spaliti u BiH jer nam nije takva tradicija. Ne palimo se u Bosni. A Bgm rijetko i u Hr i u Sr.
Imaju iskustva u Hrvatskoj sa paljevinama od Jasenovca pa do Ahmića... nadalje...Međutim u kontekstu tradicije i vjere slabi ko se pali.
ali, mislim da je to jako chudno.... vishe zashto...
.............................................................................................
Zato što se putem medija i zapada nameće ateizam eto zašto. U tome agresivnom ateizmu, radije podržavam ove druge koji su u vjeri
BIla je incijativa u Visokom da se sagradi .ali eto.. nije tradicija.. #nedajbozeHrvatska i Srbija imaju po dva krematorija, a Slovenija tri. Krematorij nemaju ni Crna Gora, Sjeverna Makedonija, ni Kosovo.
Treba imati opciju za sve.. narod neka odluchi gdje che.. a ne gdje mora i to debelo da platiIako Hrvatska i dalje najviše pokapa svoje najmilije na tradicionalan način, čini se, građani sve više počinju davati prednost kremiranju ispred sahranjivanja.
.............................................................................................
e ako che mo po 'agresivnoshchu'. . nema premca od Islama
. shto kaze nash narod. iskachu iz halal pashtete.
tako smo i pochelu odu prijateljsku diskusiju
To nije naš običaj. I ovo što ima u hr srb to nije ni 1% od ukupnog broja umrlih. Tako da to nije ni kod njih običaj. Ovdje na Balkanu se više poštuju tijela mrtvih. Da se ne skrnave i uništavaju.
Pa muslimani se najviše danas napadaju. I to najviše od strane zapada. Svaka akcija ima reakciju. I što je kolonijalni zapad agresivniji ljudi su sve više agresivniji. To je to.
Možete na zapadu samo cviliti i plakati. Ljudi su globalno sve više anti zapadni, anti američki i anti evropski nastrojeni. Od islamskog svijeta, pravoslavnog. Pa čak i od strane ovog svijeta kojem vjera nije monoteistička.
Dobro gdje ti je

inache jeslti dobrica..
Slobodna petak i subotu, u nedelju cu abd odraditi 6 sati
Ne bi mi smetao ovakav raspored, prva cetiri dana u sedmici po 7,5 - 8 sati, pa dva slobodna i nedjelja radna.
Lijepo vece vam zelim
Ne bi mi smetao ovakav raspored, prva cetiri dana u sedmici po 7,5 - 8 sati, pa dva slobodna i nedjelja radna.
Lijepo vece vam zelim
ponekad se pochastim..
E kako je ova zima nastupila, svaku noc nalozimo vatru u kaminu, muz gleda tv a ja na onaj moj folding madrac ispred kamina citam…Dodje i maca, kod koga to se zna
I tako je oko 11 sklopim tablet, skinem naocale, i zacas usnem.
Probodi me iza ponoci cojekovo dodavanje drva na vatru, ili pucanje u nekom filmu na tv…pa se upitam kako li sam uopce mogla zaspati pored toliko pojacanog tv
I tako je oko 11 sklopim tablet, skinem naocale, i zacas usnem.
Probodi me iza ponoci cojekovo dodavanje drva na vatru, ili pucanje u nekom filmu na tv…pa se upitam kako li sam uopce mogla zaspati pored toliko pojacanog tv
. to je lijepo. jel zbog toga morash krechiti zidove svake godine.. 
pozdrav raja 

Pozdrav Gudi.
I ja
Jao sto je studeno kod mene ljudi moji, vjetar leden bije.
Koristi li jos neko rijec studeno?
I ja
Jao sto je studeno kod mene ljudi moji, vjetar leden bije.
Koristi li jos neko rijec studeno?
Nema mi svjetla u frizideru.
Kontala kako mozda nisam dobro pritvorila vrata, ali nema svjetla no u dijelu koji mrzne.
Taman bi mi trebalo da mi crkne po ovoj studeni
I svake godine mijenjam neku veliku stvar
Kontala kako mozda nisam dobro pritvorila vrata, ali nema svjetla no u dijelu koji mrzne.
Taman bi mi trebalo da mi crkne po ovoj studeni
I svake godine mijenjam neku veliku stvar
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ovog puta imate sreće
to se relativno jednostavno i jeftino može popraviti
to se relativno jednostavno i jeftino može popraviti
Legal Alien
Da ti Gudi nešto kaže.
Sijalica u frižideru je osigurač i uz to preko nje se pravi strujni krug. Ne služi samo da osvijetli unutrašnjost. Kupiš novu sijalicu par dolara i sama je promijeniš. Samo pazi da isključiš frižider da te struja ne udari. Vjerovatno je voda kapnula pa je pregorila.
Last edited by Gudi on Fri Jan 19, 2024 11:07 pm, edited 1 time in total.
Ma nema nista, ne hladi.
Provjerila da nije osigurac iskucio, ali nije, uticnice imaju struju.
Sam tako, bez najave.
Provjerila da nije osigurac iskucio, ali nije, uticnice imaju struju.
Sam tako, bez najave.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-