Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Malo prije gledam proteste iz USA.
Dirnu li me do suza.
I ko Sanders, u ovim sam momentima ponosna.
Mozda nece uspjet skinut Trumpa, al su bar poslali poruku svijetu. Iranu. I Izraelu.
Dirnu li me do suza.
I ko Sanders, u ovim sam momentima ponosna.
Mozda nece uspjet skinut Trumpa, al su bar poslali poruku svijetu. Iranu. I Izraelu.
Ne znam kakvi su americki protesti ali u sve evropske sam davno izgubio poverenje. Setnje,razne koreografije,par tuca i nakon par meseci razlaz.
Dobro jutro forumasi/ce.
Lep petak vam svima zelim
Dobro jutro forumasi/ce.
Lep petak vam svima zelim
Niko ne sluša narod. Iranci neće dati svoju obalu da bude američka i britanska kolonija i znači da se rat nastavlja. Emirati mogu skupiti 100.000 vojnika da se pridruže Epstein koaliciji, ali nemaju motivaciju kao 100.000 sirijskih vojnika koji su nedavno prošli jedan rat i već se pojavljuju vojne grupe po Twitteru koje žele da povrate Golansku visoravan koju im je okupirao Izrael. Što se rat bude produžavao sve će biti više aktera u njemu.

.............................................................................................
.trebala bih promjeniti mjsto krevetu u sobi .... nekad se to radilo sa nekim 'granchicama' da se nadje mjesto za dobar san.. ili
.............................................................................................
Dobro jutro ljudi
Spavale smo do 6:20am. Mislim lezale. I kad maca ne zove u 5am, ja se vec probudim. Navikle smo.
Spavale smo do 6:20am. Mislim lezale. I kad maca ne zove u 5am, ja se vec probudim. Navikle smo.
Nije mi poznato da su protesti sami od sebe mogli ikada nesto golemo da promijenu.
Mogli su da izmijenu neki zakon, ali da obore vlast, bas i ne.
Neka me ispravi neko ko ipak bolje poznaje istoriju.
Dizali su se kroz povijest bune i ustanci, u kojim su se gubili zivoti.
Ne zagovaram da sad to treba, ali nismo ni razini da mirnim protestima nesto rijesimo.
Sama ta vlast nas ne dozivljava ozbiljno.
Ja ovako vidim, a covjek sam i mogu da pogrijesim.deksametazon wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:05 amNiko ne sluša narod. Iranci neće dati svoju obalu da bude američka i britanska kolonija i znači da se rat nastavlja. Emirati mogu skupiti 100.000 vojnika da se pridruže Epstein koaliciji, ali nemaju motivaciju kao 100.000 sirijskih vojnika koji su nedavno prošli jedan rat i već se pojavljuju vojne grupe po Twitteru koje žele da povrate Golansku visoravan koju im je okupirao Izrael. Što se rat bude produžavao sve će biti više aktera u njemu.
![]()
Izrael gubi podrsku Amerike.
Sada nicu ljudi koji crpe informacije sa mnogo izvora.
Ljudi nisu vise zaglavljeni sa CNN ili BBC.
Ima i tih jos, ali njih ce nestati u narednih 20-30 god.
I to je dobra strane interneta.
Izrael, vrlo vjerovatno, koristi svoj “zadnji voz” da pregazi Iran.
Moram se ovdje dopuniti.
Nakon otvaranja peketica sinoc, ostavim sve na stolu i odem se baviti spremanjem vecere.
Kad sam 2-3 sata poslije posla da skupim ostatke pakiranja i odnesem u smece, ispade jedna card.
Otvorim je i iznenadi me pisana poruka.
Na jednoj strani zatrazem je moj oprost za greske koje su oni kao poslodavci napravili.
Na drugoj je cestitan bajram.
Stvarno me dirnulo
Sad vidim Vanilla ulazila na forum.
Mogla je nesto kazati.
Mogla je nesto kazati.
U Srbiji je Slobodan Milosevic skinut sa vlasti kada je narod upao u skupstinu,izneo ga napolje i predao Hagu. Mislim da ima primera u arapskim zemljama gde je narod ucinio svoje. Ali sada,na Balkanu se uglavnom reziraju protesti i uglavnom su placeni od jednih te istih ljudi pa samim tim se nista i ne moze uciniti. Evo gledam kako vlast pljuje po novinama navodnog protiv kandidata ovom nakaradnom sistemu u Srbiji a zapravo taj rektor je njihov covek. I to je ono sto govorim, ne dozvoljava se da se pojavi neko treci,nego iskljucivo guraju narod na dve opcije, vlast ili lazna opozicija. I opet naivan narod naseda.Peace wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 1:39 pmNije mi poznato da su protesti sami od sebe mogli ikada nesto golemo da promijenu.
Mogli su da izmijenu neki zakon, ali da obore vlast, bas i ne.
Neka me ispravi neko ko ipak bolje poznaje istoriju.
Dizali su se kroz povijest bune i ustanci, u kojim su se gubili zivoti.
Ne zagovaram da sad to treba, ali nismo ni razini da mirnim protestima nesto rijesimo.
Sama ta vlast nas ne dozivljava ozbiljno.
U americke proteste sam verovao sve do onih kada je Tramp pokraden na izborima,bili protesti i odjednom nestadose. Tada sam,priznajem i ja bio naivan i verovao da ce on nesto promeniti jer nije zapoceo niti jedan rat bla bla bla ali ovo sada, on je isti kao i prethodnici. Svakako da ima mnogo amerikanaca koji nisu da se Amerika mesa u tudje zemlje, da salje svoju decu da ginu negde po arapskim zemljama ili bilo gde...ali ja vise mislim da se Izrael pita i ordedjuje sta ce americka vlast da radi nego sto se Amerika pita za Izrael. A i ovi ratovi su unapred najavljivani samo dok su ljudi po intetrnetu pisali to mnogo njih je pisalo da su to teorije zavere. Svo to vestacko stvaranje krize. I sve pocinje sa naftom. Prvo Rusija-Ukrajnia, pa posle ono cirkuzanstko hapsenje Madura u Venecueli koja poseduje veliku kolicinu nafte i sada Iran kroz ciji moreuz prolazi gomila svetske nafte. Misljenja sam kao i od samog pocetka da se svaka kriza namerno stvara.
Propustila sam puno toga izgleda... Šta je ovo? 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Ja ne kontamCoolio wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 9:15 pmSta kazu, jel ovo teorija zavere ?
Satanizovana EU
bildhosting mit url upload
Per aspera ad astra 
Novcanica od 5e,10e,20e,50e kada uradis to sto je taj na slici uradio prikazuje djavola, satanizaciju...Kada na to dodamo da su navijaci Zvezde na evropskom mecu uradilim koreografiju ikone kaznjeni dok su navijaci nemackog tima uradili koreografiju djavola i pentagrama ostali nekaznjeni,mnoge stvari ti budu jasne. Znam,reci ces teorija zavere ali ima bezbroj primera po Evropi.biljka wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:14 pmJa ne kontamCoolio wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 9:15 pmSta kazu, jel ovo teorija zavere ?
Satanizovana EU
![]()
Ja ne vidim đavola, al stvarnoCoolio wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:17 pmNovcanica od 5e,10e,20e,50e kada uradis to sto je taj na slici uradio prikazuje djavola, satanizaciju...Kada na to dodamo da su navijaci Zvezde na evropskom mecu uradilim koreografiju ikone kaznjeni dok su navijaci nemackog tima uradili koreografiju djavola i pentagrama ostali nekaznjeni,mnoge stvari ti budu jasne. Znam,reci ces teorija zavere ali ima bezbroj primera po Evropi.biljka wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:14 pmJa ne kontamCoolio wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 9:15 pmSta kazu, jel ovo teorija zavere ?
Satanizovana EU
![]()
Per aspera ad astra 
https://www.youtube.com/shorts/DBWbEEJ2shAbiljka wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:40 pmJa ne vidim đavola, al stvarnoCoolio wrote: ↑Fri Apr 03, 2026 11:17 pmNovcanica od 5e,10e,20e,50e kada uradis to sto je taj na slici uradio prikazuje djavola, satanizaciju...Kada na to dodamo da su navijaci Zvezde na evropskom mecu uradilim koreografiju ikone kaznjeni dok su navijaci nemackog tima uradili koreografiju djavola i pentagrama ostali nekaznjeni,mnoge stvari ti budu jasne. Znam,reci ces teorija zavere ali ima bezbroj primera po Evropi.
Americki dolar takodje, piramida sa svevidecim okom...To ti je ono kada bezbroj holivudskih glumaca,pevacica, pa sve do najpoznatijih sportista sirom sveta prikrivaju jedno oko kada se slikaju i ostalo
Dobro jutro narode...
Lep vikend svima zelim
Lep vikend svima zelim
Hvala Kulio i tebi, konacno sunce poslije 10 dana snijega i kise 
Hvala burazeru. Samo posalji malo sunca i ovamo 
Cekaj prvo da se mi naviknemo, previse je ovo sunca za proljece 
Preuzeto sa twittera
Tužna vijest pogodila je Balkan zbog pogibije sveštenika i supruge, ostalo je 3 djece. Posebnu pažnju javnosti privukla je donacija poznatog košarkaša Jusuf Nurkić, koji je uplatio 5.000 dolara, trenutno najveći pojedinačni iznos. Hvala mu i neka ga Bog blagoslovi.
Tužna vijest pogodila je Balkan zbog pogibije sveštenika i supruge, ostalo je 3 djece. Posebnu pažnju javnosti privukla je donacija poznatog košarkaša Jusuf Nurkić, koji je uplatio 5.000 dolara, trenutno najveći pojedinačni iznos. Hvala mu i neka ga Bog blagoslovi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies