Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ne znam ko je ta Pajkovicka, A ne mislim ni saznavati.
To je interesantan subjekt za vas muske s obzirom na te procurile fotke..
Dobro jutro svima
Pokusavam ici bez kafe, i moze.
To je interesantan subjekt za vas muske s obzirom na te procurile fotke..
Dobro jutro svima
Pokusavam ici bez kafe, i moze.
To je već davno pregledano i otračano. Severina je imala 9 od 10 jer je ukalkulisano i ono što je izrezano sa palube, a ona je dobila 6 od 10. Znači, nikakav posebno zanimljiv 'subjekt'.
.............................................................................................
Svetom vladaju bolesnici i tih par 1000 jasu 7-8 milijardi ljudi. Narod je naivan, bezbroj puta sam to napisao. Hleba i igara samo da bude uspavan i glup
i ti si taj.. ..chak postash te nabuloze neke..
.............................................................................................
evo, da naglasim josh jednom .. da ti pomognem u 'bezbroj'
Obara rekord Brenine snajedeksametazon wrote: ↑Tue Mar 31, 2026 6:55 pmPet koncerata. Nakupi se kada dođe iz zapadnog Sarajeva, istočnog Sarajeva, Tuzle, Trebinja, Prijedora, Mostara.... i svi zajedno u Zetru - Zelenu transverzalu.![]()
Cestitke @Kikirikiniki
Zamenila si me, sada si ti ta

Zamenila si me, sada si ti ta
.a ne mogu da sachekaju par minuta,da se upali zeleno svjetlo za prelaz..post_id=107896 wrote:Wed Apr 01, 2026 12:30 amČeka se 4 sata u redu
ili u shopingu. mogu li ja . imam malo dijete kuch/ ili na shalteru. samo da je neshto pitam..
Dobro jutro dobri ljudi...
Lep dan svima zelim
Lep dan svima zelim
likewise
Pitaj jos nesto ako ti nije jasno
Dobar dan svima
Čitam (slušam i gledam) danas...
Kako s jedne strane.. neki Bosanci.. iako smo pobijedili.. imaju dodatnu potrebu pljuvati po Italijanima.. (ili i obrnuto)..
Kao da se raduju više što je It izgubila nego što je BIH pobijedila.. Umjesto da spontano slave dobru igru i bitan nastavak.. i obuhvate čistu pozitivnu pravu energiju.. za dalje.
S druge strane..
Italiane kako pljujucetaju konstantno po igračima reprezentacije i treneru.. umjesto da "sad" pokušaju obnoviti čitav čvor onog što ne štima već dugo godina... i pokrenu nešto novo.
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
Moja najveća, najjača i najljepsa ljubav..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..
Kako s jedne strane.. neki Bosanci.. iako smo pobijedili.. imaju dodatnu potrebu pljuvati po Italijanima.. (ili i obrnuto)..
Kao da se raduju više što je It izgubila nego što je BIH pobijedila.. Umjesto da spontano slave dobru igru i bitan nastavak.. i obuhvate čistu pozitivnu pravu energiju.. za dalje.
S druge strane..
Italiane kako pljujucetaju konstantno po igračima reprezentacije i treneru.. umjesto da "sad" pokušaju obnoviti čitav čvor onog što ne štima već dugo godina... i pokrenu nešto novo.
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..
Kontam da iznesemo večeras napolje (onako i "figurativno") i teleskop.. i promatramo nebesa..La finestra di lancio si apre alle ore 00:24 italiane del 2 aprile 2026 (stanotte)
Nisam gledala. Nisam nista ni citala. Ne da nisam htjela, nisam imala vremena.Ina wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 6:05 pmČitam (slušam i gledam) danas...
S druge strane..
Majko mila.
Kuda ide ovaj svijet.
A između toga svega..
jutros me brzinski i nenametljivo "podsjetila" za artemis..Kontam da iznesemo večeras napolje (onako i "figurativno") i teleskop.. i promatramo nebesa..La finestra di lancio si apre alle ore 00:24 italiane del 2 aprile 2026 (stanotte)![]()
Muz je s prijateljima u officu gledo, tamo i rucak porucili, pa mi javio rezultate.
Danas neke druge vijesti. Neki njegov rodjak umro, u 61 god cini mi se. Srce, navodno se uznemirio.
Cujemo i za jednog mladog covjeka, poznajemo ga citav zivot i drag nam…premlatila ga policija.
Pravio se dernek poslije utakmice, pijanka, i belaj…
Valjda to krene s drustvom.
Meni je lijepo sto su me se neki ljudi danas sjetili, i textali
Bas zbog te utakmice i spominjanja nase zemlje na tv i radiju.
Dobro jutro svima.
Lep i uspesan dan vam zelim
Lep i uspesan dan vam zelim
Slobodna 3 naredna dana. Ponuda da radim jedan od tih dana stoji, ali odbit cu.
Sutra imamo termin za texu.
Kcerkici stigla posiljka iz Japana na adresu na kojoj vise ne zivi vec duze od godinu.
Tri paketa koja nose vrijednost od $20,000.
Sve smo uhvatili, donijeli, poslali, prije nego sto se vratilo ili unistilo.
Ali bilo je malo stresa.
Zena od bivseg direktora poslala mi paketic. Neki nakit.
Mislila sam da me bolje poznaje. Nikako nije moj stil, ne znam sta cu sad od toga.
Muz mi prekopo bastu
Maca i dalje ustaje oko 5 am
Kise nema. Sinoc se s nama malo nasalila.
Prezivjesmo i ovo proljece/polen.
Lijepe snove svima zelim
Sutra imamo termin za texu.
Kcerkici stigla posiljka iz Japana na adresu na kojoj vise ne zivi vec duze od godinu.
Tri paketa koja nose vrijednost od $20,000.
Sve smo uhvatili, donijeli, poslali, prije nego sto se vratilo ili unistilo.
Ali bilo je malo stresa.
Zena od bivseg direktora poslala mi paketic. Neki nakit.
Mislila sam da me bolje poznaje. Nikako nije moj stil, ne znam sta cu sad od toga.
Muz mi prekopo bastu
Maca i dalje ustaje oko 5 am
Kise nema. Sinoc se s nama malo nasalila.
Prezivjesmo i ovo proljece/polen.
Lijepe snove svima zelim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla