OnlyFans
Re: OnlyFans
Možda i nemaNula33 wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 3:08 pmIskren da budem, bavim se iz hobija fotografijom i imam prilično dobru opremu. S tim u vezi prije nekih par mjeseci sam počeo nagovarati sopstvenu djevojku da otvori OF jer ima potencijala, makar neki fetish - tipa tabane da slikamo za početak. Ona to odbija i vrlo joj je neprijatna ta ideja. Ja da možemo zaraditi dobrih para tamo, samo je trebam dovoljno dobro uvjeriti da krenemo. Ne znam eto eto šta vi mislite o tome?
Pozdrav!
Jel to nova tema za februar?Vjetar wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 7:00 pmMožda i nemaNula33 wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 3:08 pmIskren da budem, bavim se iz hobija fotografijom i imam prilično dobru opremu. S tim u vezi prije nekih par mjeseci sam počeo nagovarati sopstvenu djevojku da otvori OF jer ima potencijala, makar neki fetish - tipa tabane da slikamo za početak. Ona to odbija i vrlo joj je neprijatna ta ideja. Ja da možemo zaraditi dobrih para tamo, samo je trebam dovoljno dobro uvjeriti da krenemo. Ne znam eto eto šta vi mislite o tome?
Pozdrav!De da vidimo, pa ako ti mi ovdje kažemo da ima, vjeruj da ima
![]()
Mislim da i ne zaradjuju bas svi dobre pare.Nula33 wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 3:08 pmIskren da budem, bavim se iz hobija fotografijom i imam prilično dobru opremu. S tim u vezi prije nekih par mjeseci sam počeo nagovarati sopstvenu djevojku da otvori OF jer ima potencijala, makar neki fetish - tipa tabane da slikamo za početak. Ona to odbija i vrlo joj je neprijatna ta ideja. Ja da možemo zaraditi dobrih para tamo, samo je trebam dovoljno dobro uvjeriti da krenemo. Ne znam eto eto šta vi mislite o tome?
Pozdrav!
Ko i svakom poslu gdje je konkurencija velika.
Pričaće nam Nula kako im ide 
.............................................................................................