OnlyFans

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: OnlyFans

Unread post by Vjetar »

Nula33 wrote:
Mon Jan 26, 2026 3:08 pm
Iskren da budem, bavim se iz hobija fotografijom i imam prilično dobru opremu. S tim u vezi prije nekih par mjeseci sam počeo nagovarati sopstvenu djevojku da otvori OF jer ima potencijala, makar neki fetish - tipa tabane da slikamo za početak. Ona to odbija i vrlo joj je neprijatna ta ideja. Ja da možemo zaraditi dobrih para tamo, samo je trebam dovoljno dobro uvjeriti da krenemo. Ne znam eto eto šta vi mislite o tome?
Pozdrav!
Možda i nema :hm De da vidimo, pa ako ti mi ovdje kažemo da ima, vjeruj da ima :starrr

joker
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by joker »

Vjetar wrote:
Mon Jan 26, 2026 7:00 pm
Nula33 wrote:
Iskren da budem, bavim se iz hobija fotografijom i imam prilično dobru opremu. S tim u vezi prije nekih par mjeseci sam počeo nagovarati sopstvenu djevojku da otvori OF jer ima potencijala, makar neki fetish - tipa tabane da slikamo za početak. Ona to odbija i vrlo joj je neprijatna ta ideja. Ja da možemo zaraditi dobrih para tamo, samo je trebam dovoljno dobro uvjeriti da krenemo. Ne znam eto eto šta vi mislite o tome?
Pozdrav!
Možda i nema :hm De da vidimo, pa ako ti mi ovdje kažemo da ima, vjeruj da ima :starrr
Jel to nova tema za februar? 🙂

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Nula33 wrote:
Pozdrav!
Mislim da i ne zaradjuju bas svi dobre pare.
Ko i svakom poslu gdje je konkurencija velika.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Pričaće nam Nula kako im ide ;)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? i Nularica je tip.. od 'akcije'. praviti pare, na tudjem perju :hahah
.............................................................................................Image