Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by deksametazon »

biljka wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:24 pm

Osjećam se ko da slušam jednog kolegu s posla. Okej je on, ali daj pojednostavi za narod :hahah
Ali briše sve ono napisano prije njega. :DE

Pokušat ću još jednom samo se plašim da ću banalizovati i vulgarizovati jer kao što je poznato (iako nikada dokazano), aksijalna korelacija između retroaktivne svijesti i protoepistemološke nelagode proizvodi privid razumljivosti, ali ne i njen sadržaj.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:31 pm
biljka wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:24 pm

Osjećam se ko da slušam jednog kolegu s posla. Okej je on, ali daj pojednostavi za narod :hahah
Ali briše sve ono napisano prije njega. :DE

Pokušat ću još jednom samo se plašim da ću banalizovati i vulgarizovati jer kao što je poznato (iako nikada dokazano), aksijalna korelacija između retroaktivne svijesti i protoepistemološke nelagode proizvodi privid razumljivosti, ali ne i njen sadržaj.
Šta znači aksijalno?
Šta znači protoepistemološko?
Per aspera ad astra :fiju

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Aksijalno = centralno, osovina smisla
Protoepistemološko = predznanje, osjećaj da nešto znaš prije nego što znaš šta tačno znaš

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:40 pm
Aksijalno = centralno, osovina smisla
Protoepistemološko = predznanje, osjećaj da nešto znaš prije nego što znaš šta tačno znaš
Zanima me šta si studirao/po zanimanju ili čime se baviš da imaš tako širok vokabular

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Filozofski pa filološki, ali hvala iako smatram da ovo ne zavređuje kompliment. Realno.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Nego, ne reče nam @Coolio ili sam previdio, šta si ti htio od nje? Što si je zvao na piće? :hm

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Vidiš što je problem u ovom slučaju sa ženama u što je upao vjerovatno i @Coolio . Nakon tri godine prijateljstva, ja sam jednoj svojoj jaranici htio da opišem naše prijateljstvo tako što sam joj rekao da za te cijele tri godine nikada nisam u njoj vidio objekt sexa nego čisto platonsko druženje. I naljutila se. :(s A super jaran bila.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:56 pm
Vidiš što je problem u ovom slučaju sa ženama u što je upao vjerovatno i @Coolio . Nakon tri godine prijateljstva, ja sam jednoj svojoj jaranici htio da opišem naše prijateljstvo tako što sam joj rekao da za te cijele tri godine nikada nisam u njoj vidio objekt sexa nego čisto platonsko druženje. I naljutila se. :(s A super jaran bila.
Možda je bila zaljubljena sve vrijeme :hm

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

biljka wrote:
Mon Jan 26, 2026 11:58 pm
deksametazon wrote:
A što nije rekla, ne bih je ugrizao zbog toga? Ili možda bih. :DE

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Tue Jan 27, 2026 12:00 am
biljka wrote:
deksametazon wrote:
A što nije rekla, ne bih je ugrizao zbog toga? Ili možda bih. :DE
E to ne znam. Vjerovatno čekala da ti napraviš potez. Tako inače žene rade jer osjećaju da bi se u protivnom osramotile. Nemam pojma

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

biljka wrote:
Tue Jan 27, 2026 12:04 am

E to ne znam. Vjerovatno čekala da ti napraviš potez. Tako inače žene rade jer osjećaju da bi se u protivnom osramotile. Nemam pojma
Žena si i ovdje očekujem da nam demistifikuješ žensku ćud da ne bi mi muški pravili greške i šta dobijemo? A kada 'pogriješimo' u pretpostavci onda ide salva kritika kako smo 'muške šovinističke svinje' kojima je samo na umu da iskoriste žene. Da li se muškarac može osjećati iskorišteno od žene? Da mu ujutro kaže kada joj traži telefon....nemoj da se ljutiš, previše si uobrazio da bi mi nešto bio više u životu osim ovoga.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Tue Jan 27, 2026 12:14 am
biljka wrote:
Tue Jan 27, 2026 12:04 am

Žena si i ovdje očekujem da nam demistifikuješ žensku ćud da ne bi mi muški pravili greške i šta dobijemo? A kada 'pogriješimo' u pretpostavci onda ide salva kritika kako smo 'muške šovinističke svinje' kojima je samo na umu da iskoriste žene. Da li se muškarac može osjećati iskorišteno od žene? Da mu ujutro kaže kada joj traži telefon....nemoj da se ljutiš, previše si uobrazio da bi mi nešto bio više u životu osim ovoga.
Nisam sklona generalizaciji, pa tako ni demistifikaciji ženske ćudi. Svako ima svoju :jbg

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Znači, nismo se makli od protoepistemološke razine i nakon ovoliko stranica.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

wrote:
Nakon tri godine prijateljstva, ja sam jednoj svojoj jaranici htio da opišem naše prijateljstvo tako što sam joj rekao da za te cijele tri godine nikada nisam u njoj vidio objekt sexa nego čisto platonsko druženje. I naljutila se. :(s A super jaran bila.
. :-? skontala djevojka, s kim ima posla.... :fpalm . chuj naljutila se. aj tjeshi se... :hahah :/*
.
.............................................................................................Image

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Kako to @Bella zna. Zvuči iskustveno. Jel' i ti testiraš muškarca tri godine prije nego mu kažeš NE? :DE

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

deksametazon wrote:
Možda je pomislila da je smatraš neprivlačnom, to ni jedna žena ne želi čuti :rolleyes A i što si uopće pričao sa njom o seksu, vašem? Da ti nisi ispipavao teren :D/

Možda je tako shvatila pa se na vrijeme povukla :DE

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Nismo imali tabu tema jer je to bilo pravo jaranstvo pa u tri godine naišla i ta tema sigurno ne prvi puta i valjda iz konteksta i takva konstatacija. :DE Kod mene nema ispivanja, nego ako prepoznam osnovu ide direktno....hoćeš, nećeš. Može mi napraviti samo jedan problem time što moram sada birati u preostale tri milijarde ponovo. :DE

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

deksametazon wrote:
Tue Jan 27, 2026 11:22 am
Kod mene nema ispivanja, nego ako prepoznam osnovu ide direktno....hoćeš, nećeš. Može mi napraviti samo jedan problem time što moram sada birati u preostale tri milijarde ponovo. :DE
:hahah Sad zvuči kao da je bilo hoćeš nećeš

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Vjetar wrote:
Tue Jan 27, 2026 11:26 am
deksametazon wrote:
Tue Jan 27, 2026 11:22 am
Kod mene nema ispivanja, nego ako prepoznam osnovu ide direktno....hoćeš, nećeš. Može mi napraviti samo jedan problem time što moram sada birati u preostale tri milijarde ponovo. :DE
:hahah Sad zvuči kao da je bilo hoćeš nećeš
Da ne pojašnjavam nego se vratimo izvornom tekstu. Znači, ništa što je upućivalo na ...hoćeš....nećeš? :DE
deksametazon wrote:

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Ja sam se naučio da obično izvorne informacije budu šture, dodatne otvore perspektivu :D/

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Đavo je u detaljima i dopada mi se kada neko traži između redova. Može se svašta otkriti na taj način. Radio ja jedno vrijeme u prosvjeti pa imao crne farmerke koje izblijedile na dijelovima pa i na dupetu jer mislim sjedi se na njemu pa logično i zanimljivo da mi nekoliko koleginica, nikada kolega, reklo.....sjeli ste na kredu kolega. Nikada niko da mi vidi na laktu. :doh

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Obrni okreni, volimo zene :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

deksametazon wrote:
Tue Jan 27, 2026 12:32 pm
Radio ja jedno vrijeme u prosvjeti pa imao crne farmerke koje izblijedile na dijelovima pa i na dupetu jer mislim sjedi se na njemu pa logično i zanimljivo da mi nekoliko koleginica, nikada kolega, reklo.....sjeli ste na kredu kolega. Nikada niko da mi vidi na laktu
..hm .izmedju redova...
perverzija... . mozda si se spasio, shto napusti . prosvjetu.. ili si morao :hm
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

hablećina im. m. i ž. r. - razg. - onaj koji se ponaša budalasto, otkačeno, priprosto, bez razmišljanja o posljedicama.
:-?

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Pusti to, ja hoću da budem hablećina nego de nam otkrij konačno tajnu da li je to šolja, grah, kugla, tarot? Kako sve tajne svijeta znaš?

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies