Zene, zene...
Re: Zene, zene...
Ne razumes ti sta ja hocu da kazem, ali nije ni bitno. Svakako na kraju zakljucis kako ti je voljaBella wrote: ↑Sat Jan 24, 2026 5:12 pmnema sumnje. gdje se krechesh u kakvom drushtvu si .odabiru mjesta posjete. kao si odjeven, oshishan. itd. takvo i drushtvo imash oko sebe i takvo ponashanje.. . vokabular.. m/zCoolio wrote: ↑Sat Jan 24, 2026 4:09 pmNisi ti mene draga razumela sta sam zeleo reci. Nisam hteo sebe pohvaliti nego da sam je procitao zasto zeli biti sa mnom. A ispostavilo se da sam bio u pravu jer je odmah nakon toga presla na njega i on je to iskoristio, ja nisam zeleo.
Ne hvalim sebe, necu da kazem da sam ja neko nevinasce. Imao sam i ja cura na jedno vece ili par veceri. Ali nisam obecavao kule i gradove, niti isturao moj auto kao sto to rade dzovani.
Ova je navodno htela ozbiljnu vezu sa mnom, satro sam joj se svidjao vec duze vreme, pa debilna prica da je sama jer se nadala meni xaxaxa. Kada sam je odbio,patila je cela dva dana i spavala ni manje ni vise nego sa mojim drugarom![]()
.. ne treba te dalje.. komentaristi. sam dovoljno napishesh.. da chu samo ovo dodati.![]()
mogu zakljuchiti na osnovu svega. ti nisi upoznao , niti chesh upoznati .'normalnu zenu/ djevojku'
.
.............................................................................................
Na osnovu cega? Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu.
Inace da sam rekao da sam samo za ozbiljnu vezu rekla bi da lazem. Sada kada kazem da nisam ni ja cvecka opet sam los. Obrni okreni ti samo negativno nalazis u ljudima. Ne sme covek realno da prica
Pa šta je htjela ustvari? Za jednu noć? Šta može dobiti materijalno za jednu noć?Coolio wrote: ↑Sat Jan 24, 2026 8:15 pm
Na osnovu cega? Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu.
Inace da sam rekao da sam samo za ozbiljnu vezu rekla bi da lazem. Sada kada kazem da nisam ni ja cvecka opet sam los. Obrni okreni ti samo negativno nalazis u ljudima. Ne sme covek realno da prica
i kako je prosho jaran..
..
.............................................................................................
Meni se predstavljala kao fina i postena. Kako ona nije imala nikoga od kada je upoznala mene. U fazonu, cekala na meneVjetar wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 7:22 pmPa šta je htjela ustvari? Za jednu noć? Šta može dobiti materijalno za jednu noć?Coolio wrote: ↑Sat Jan 24, 2026 8:15 pm
Inace da sam rekao da sam samo za ozbiljnu vezu rekla bi da lazem. Sada kada kazem da nisam ni ja cvecka opet sam los. Obrni okreni ti samo negativno nalazis u ljudima. Ne sme covek realno da prica![]()
Je li se viđala s njim dalje? Je li htjela nastaviti neki odnos s njim?Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:07 pmMeni se predstavljala kao fina i postena. Kako ona nije imala nikoga od kada je upoznala mene. U fazonu, cekala na meneVjetar wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 7:22 pmPa šta je htjela ustvari? Za jednu noć? Šta može dobiti materijalno za jednu noć?Coolio wrote: ↑Sat Jan 24, 2026 8:15 pm
Inace da sam rekao da sam samo za ozbiljnu vezu rekla bi da lazem. Sada kada kazem da nisam ni ja cvecka opet sam los. Obrni okreni ti samo negativno nalazis u ljudima. Ne sme covek realno da prica![]()
. Provalio sam je u smislu da zeli da bude sa mnom verovatno radi papira itd. I dalje je tvrdila da ona nije takva, da pazljivo bira sa kim ce biti itd.a znas ono kada osecas da to nije istina,primecujes jebote. I kada sam joj rekao da nismo jedno za drugo, da prekine da mi pise na tu temu, da mozemo biti prijatelji nije ni dva dana proslo ona vec spavala sa mojim drugom
.
Per aspera ad astra 
Pa da pazljivo citas znala bi da je drugar spavao sa njom a da nije proslo 48 sati. I to je njeno legitimno pravo. Niko tu nista i ne kaze. Nego je poenta to sto samu sebe laze. Verovatno ce i naci nekoga koga ce preveslati ali drago mi je da mene nije
koji si , karakter. mozemo zakljuchiti da je imala srechu da se s tobom nije spandjala.. . a i jaran ti isti. dok te obavijestio ,a,sad se postavlja pitanje. da li je i on.. hvalio se. koji jad od mushkaraca. ako sse tako mzoete osloviti
jadno
Nije. Spavali i to je to. Drugar,znajuci koliko mi se satro nabacivala pokazao mi je poruke koje mu je slala. Kaze "Gledaj ove,sada meni pise" . Ja sam mu na to odgovorio "Jesam li ti rekao da laze,da me osecaj jako retko vara" . I rekao sam mu da ide da se vidi sa njom da je meni skine sa vrata. Videli se, spavali i to je to. Otkacio je jer zna da kako je meni price pricala,te iste price pricala njemu. A nije znala da smo toliko dobri drugaribiljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:24 pmJe li se viđala s njim dalje? Je li htjela nastaviti neki odnos s njim?Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:07 pmMeni se predstavljala kao fina i postena. Kako ona nije imala nikoga od kada je upoznala mene. U fazonu, cekala na mene. Provalio sam je u smislu da zeli da bude sa mnom verovatno radi papira itd. I dalje je tvrdila da ona nije takva, da pazljivo bira sa kim ce biti itd.a znas ono kada osecas da to nije istina,primecujes jebote. I kada sam joj rekao da nismo jedno za drugo, da prekine da mi pise na tu temu, da mozemo biti prijatelji nije ni dva dana proslo ona vec spavala sa mojim drugom
.
Cuj ovo, srece ti. Ja nisam rekao o kome je rec, nisam rekao ni kako se zove, nisam izbacio njenu sliku. Poenta price je bila sta mi se dogodilo i na kakvu curu sam naisao. To je sve. Nikada ne bih ni rekao ko je. E sada to sto ti volis sva ta preuvelicavanja i ostalo, mrsko mi da se raspravljam o tome. Forum i sluzi da ako zelis ispricas dogadjaj neki. Sta ima lose u tome? Svasta
Pa znači on je nju "otkačio", a ona je možda fakat htjela nešto ozbiljno. Ne kažem da se zaljubila ili nešto tako odmah, ali očito nije htjela nešto na jednu noć, već je tražila partnerski odnos. To što je bilo tako brzo možda je jednostavno usamljena, traži nekoga da klikne i traži partnera, ne da joj se čekati. U svakom slučaju mislim da niste okej, ni ti, ni tvoj jaran, po pitanju togaCoolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:30 pmNije. Spavali i to je to. Drugar,znajuci koliko mi se satro nabacivala pokazao mi je poruke koje mu je slala. Kaze "Gledaj ove,sada meni pise" . Ja sam mu na to odgovorio "Jesam li ti rekao da laze,da me osecaj jako retko vara" . I rekao sam mu da ide da se vidi sa njom da je meni skine sa vrata. Videli se, spavali i to je to. Otkacio je jer zna da kako je meni price pricala,te iste price pricala njemu. A nije znala da smo toliko dobri drugaribiljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:24 pmJe li se viđala s njim dalje? Je li htjela nastaviti neki odnos s njim?Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:07 pm
Meni se predstavljala kao fina i postena. Kako ona nije imala nikoga od kada je upoznala mene. U fazonu, cekala na mene. Provalio sam je u smislu da zeli da bude sa mnom verovatno radi papira itd. I dalje je tvrdila da ona nije takva, da pazljivo bira sa kim ce biti itd.a znas ono kada osecas da to nije istina,primecujes jebote. I kada sam joj rekao da nismo jedno za drugo, da prekine da mi pise na tu temu, da mozemo biti prijatelji nije ni dva dana proslo ona vec spavala sa mojim drugom
.
![]()
Per aspera ad astra 
Zasto ja nisam fer? Nemam prava odbiti curu? Jos sam ja tu najposteniji bio. Pozvao je na pice, rekao joj kako stoje stvari, da nismo jedno za drugo. Ja sam je mogao iskoristiti ali nisam hteo. I sve ono sto je meni pisala maltene sutradan, dakle 24h nakon sto sam joj rekao to ona mom drugaru pise bukvalno istu pricu. Drugar je meni pokazao poruke jer je verovatno pomislio da cu se ja naljutiti ako on ima nesto sa njom, pisao sa njom iza mojih ledja itd. A ja sam mu rekao da ako hoce da se vidja sa njom neka tako uradi i da sam od starta bio u pravu da me laze. To je sve. E sada sto je on iskoristio ili sta su njih dvoje imali u planu, da li seks ili vezu, ja to zaista ne znam niti ulazim u to. Meni je bilo vazno da meni prestane da pise jer me je nerviralo to sto je smatrala da sam budala,naivan itd.biljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:35 pmPa znači on je nju "otkačio", a ona je možda fakat htjela nešto ozbiljno. Ne kažem da se zaljubila ili nešto tako odmah, ali očito nije htjela nešto na jednu noć, već je tražila partnerski odnos. To što je bilo tako brzo možda je jednostavno usamljena, traži nekoga da klikne i traži partnera, ne da joj se čekati. U svakom slučaju mislim da niste okej, ni ti, ni tvoj jaran, po pitanju togaCoolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:30 pmNije. Spavali i to je to. Drugar,znajuci koliko mi se satro nabacivala pokazao mi je poruke koje mu je slala. Kaze "Gledaj ove,sada meni pise" . Ja sam mu na to odgovorio "Jesam li ti rekao da laze,da me osecaj jako retko vara" . I rekao sam mu da ide da se vidi sa njom da je meni skine sa vrata. Videli se, spavali i to je to. Otkacio je jer zna da kako je meni price pricala,te iste price pricala njemu. A nije znala da smo toliko dobri drugari![]()
Pa jer je možda i nisi "provalio" kako si pisao prije: "Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu."Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:44 pmZasto ja nisam fer? Nemam prava odbiti curu? Jos sam ja tu najposteniji bio. Pozvao je na pice, rekao joj kako stoje stvari, da nismo jedno za drugo. Ja sam je mogao iskoristiti ali nisam hteo. I sve ono sto je meni pisala maltene sutradan, dakle 24h nakon sto sam joj rekao to ona mom drugaru pise bukvalno istu pricu. Drugar je meni pokazao poruke jer je verovatno pomislio da cu se ja naljutiti ako on ima nesto sa njom, pisao sa njom iza mojih ledja itd. A ja sam mu rekao da ako hoce da se vidja sa njom neka tako uradi i da sam od starta bio u pravu da me laze. To je sve. E sada sto je on iskoristio ili sta su njih dvoje imali u planu, da li seks ili vezu, ja to zaista ne znam niti ulazim u to. Meni je bilo vazno da meni prestane da pise jer me je nerviralo to sto je smatrala da sam budala,naivan itd.biljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:35 pmPa znači on je nju "otkačio", a ona je možda fakat htjela nešto ozbiljno. Ne kažem da se zaljubila ili nešto tako odmah, ali očito nije htjela nešto na jednu noć, već je tražila partnerski odnos. To što je bilo tako brzo možda je jednostavno usamljena, traži nekoga da klikne i traži partnera, ne da joj se čekati. U svakom slučaju mislim da niste okej, ni ti, ni tvoj jaran, po pitanju togaCoolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:30 pm
Nije. Spavali i to je to. Drugar,znajuci koliko mi se satro nabacivala pokazao mi je poruke koje mu je slala. Kaze "Gledaj ove,sada meni pise" . Ja sam mu na to odgovorio "Jesam li ti rekao da laze,da me osecaj jako retko vara" . I rekao sam mu da ide da se vidi sa njom da je meni skine sa vrata. Videli se, spavali i to je to. Otkacio je jer zna da kako je meni price pricala,te iste price pricala njemu. A nije znala da smo toliko dobri drugari![]()
I kako predstavljaš ispade da si htio da je "skineš s vrata" pa joj poslao druga. Zar ti to nije ružno
I zašto je drugar znao da si se ti (ako si) dopisivao i viđao s njom kad nisi bio zainteresovan
Per aspera ad astra 
Ja sam nju upoznao pre dve godine preko brata od tog druga. Ja sam zapravo bio super sa njegovim bratom ali kasnije i sa njim. Cura kada je uzela moj broj pisala mi je konstantno. Nisam sreo nekoga da toliko voli da razmenjuje poruke kao ona. Ali znas kada ti osecaj govori da neko nije iskren. Pisala mi je bajke. I mene je to nerviralo jer me je ocigledno smatrala budalom. Da je nesto drugo bilo u pitanju i da je muskarac u pitanju drugacije bih ja to resio. Ovako, kada sam dosao dole letos pozvao sam je na pice i rekao joj u oci sta sam imao. Da je ona meni rekla da zeli da se zabavi, provedemo dok sam dole itd. mozda bi toga i bilo. Ali posto je ona imala drugi cilj u glavi ja nisam zeleo ni to. Drugaru je nisam ja namestio nego mu se ona sama javila. On je covek znao otpocetka da mi ona pise. I on je verovatno iskoristio jer je znao da od ozbiljne veze tu nema nista. Tako bi pisala i nekom trecem. Dakle, ja sam odgovoran za sebe, drugar za njega, ona za sebe. Ne mogu ja biti kriv za drugogabiljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:50 pmPa jer je možda i nisi "provalio" kako si pisao prije: "Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu."Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:44 pmZasto ja nisam fer? Nemam prava odbiti curu? Jos sam ja tu najposteniji bio. Pozvao je na pice, rekao joj kako stoje stvari, da nismo jedno za drugo. Ja sam je mogao iskoristiti ali nisam hteo. I sve ono sto je meni pisala maltene sutradan, dakle 24h nakon sto sam joj rekao to ona mom drugaru pise bukvalno istu pricu. Drugar je meni pokazao poruke jer je verovatno pomislio da cu se ja naljutiti ako on ima nesto sa njom, pisao sa njom iza mojih ledja itd. A ja sam mu rekao da ako hoce da se vidja sa njom neka tako uradi i da sam od starta bio u pravu da me laze. To je sve. E sada sto je on iskoristio ili sta su njih dvoje imali u planu, da li seks ili vezu, ja to zaista ne znam niti ulazim u to. Meni je bilo vazno da meni prestane da pise jer me je nerviralo to sto je smatrala da sam budala,naivan itd.biljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:35 pm
Pa znači on je nju "otkačio", a ona je možda fakat htjela nešto ozbiljno. Ne kažem da se zaljubila ili nešto tako odmah, ali očito nije htjela nešto na jednu noć, već je tražila partnerski odnos. To što je bilo tako brzo možda je jednostavno usamljena, traži nekoga da klikne i traži partnera, ne da joj se čekati. U svakom slučaju mislim da niste okej, ni ti, ni tvoj jaran, po pitanju toga
I kako predstavljaš ispade da si htio da je "skineš s vrata" pa joj poslao druga. Zar ti to nije ružno
I zašto je drugar znao da si se ti (ako si) dopisivao i viđao s njom kad nisi bio zainteresovan
Sad i mene zanima
Šta si ti ustvari htio od nje? Kažeš ti si je zvao na piće, a dijeliš ih na one za provoda i za veze. Kažeš, ona htjela vezu i ti onda nisi htio s njom. Jer ti nisi htio provod sa njom. Ali je "bila za provoda", jer je eto sa drugom odmah poslije tebe otišla "u provod"
Šta si ti ustvari htio od nje? Kažeš ti si je zvao na piće, a dijeliš ih na one za provoda i za veze. Kažeš, ona htjela vezu i ti onda nisi htio s njom. Jer ti nisi htio provod sa njom. Ali je "bila za provoda", jer je eto sa drugom odmah poslije tebe otišla "u provod"
Imala cilj da bude nešto zaozbiljno, nije htjela na jednu noć, ti htio za jednu noć i sad nju osuđujeteCoolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 9:01 pmJa sam nju upoznao pre dve godine preko brata od tog druga. Ja sam zapravo bio super sa njegovim bratom ali kasnije i sa njim. Cura kada je uzela moj broj pisala mi je konstantno. Nisam sreo nekoga da toliko voli da razmenjuje poruke kao ona. Ali znas kada ti osecaj govori da neko nije iskren. Pisala mi je bajke. I mene je to nerviralo jer me je ocigledno smatrala budalom. Da je nesto drugo bilo u pitanju i da je muskarac u pitanju drugacije bih ja to resio. Ovako, kada sam dosao dole letos pozvao sam je na pice i rekao joj u oci sta sam imao. Da je ona meni rekla da zeli da se zabavi, provedemo dok sam dole itd. mozda bi toga i bilo. Ali posto je ona imala drugi cilj u glavi ja nisam zeleo ni to. Drugaru je nisam ja namestio nego mu se ona sama javila. On je covek znao otpocetka da mi ona pise. I on je verovatno iskoristio jer je znao da od ozbiljne veze tu nema nista. Tako bi pisala i nekom trecem. Dakle, ja sam odgovoran za sebe, drugar za njega, ona za sebe. Ne mogu ja biti kriv za drugogabiljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:50 pmPa jer je možda i nisi "provalio" kako si pisao prije: "Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu."Coolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:44 pm
Zasto ja nisam fer? Nemam prava odbiti curu? Jos sam ja tu najposteniji bio. Pozvao je na pice, rekao joj kako stoje stvari, da nismo jedno za drugo. Ja sam je mogao iskoristiti ali nisam hteo. I sve ono sto je meni pisala maltene sutradan, dakle 24h nakon sto sam joj rekao to ona mom drugaru pise bukvalno istu pricu. Drugar je meni pokazao poruke jer je verovatno pomislio da cu se ja naljutiti ako on ima nesto sa njom, pisao sa njom iza mojih ledja itd. A ja sam mu rekao da ako hoce da se vidja sa njom neka tako uradi i da sam od starta bio u pravu da me laze. To je sve. E sada sto je on iskoristio ili sta su njih dvoje imali u planu, da li seks ili vezu, ja to zaista ne znam niti ulazim u to. Meni je bilo vazno da meni prestane da pise jer me je nerviralo to sto je smatrala da sam budala,naivan itd.
Kakve veze ima što je htjela s tobom/s njim/s trećim dugoročno? Bukvalno je to pozitivno. Okej, jeste brzo krenula dalje, ali nije te voljela pa da pati. Žena aktivno tražila partnera, a vi igrate igrice
Per aspera ad astra 
@joker online sve vrijeme. Oglasi se i ti jednom van pogađanja. Šuti i muti 
Per aspera ad astra 
Pa sumnja je i nastala tada kada je rekla da me voli, da sam ja taj o kojem je sanjala i da ti ne pisem sve bajke koje je pisala a da dan nismo proveli zajedno.biljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 9:13 pmImala cilj da bude nešto zaozbiljno, nije htjela na jednu noć, ti htio za jednu noć i sad nju osuđujeteCoolio wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 9:01 pmJa sam nju upoznao pre dve godine preko brata od tog druga. Ja sam zapravo bio super sa njegovim bratom ali kasnije i sa njim. Cura kada je uzela moj broj pisala mi je konstantno. Nisam sreo nekoga da toliko voli da razmenjuje poruke kao ona. Ali znas kada ti osecaj govori da neko nije iskren. Pisala mi je bajke. I mene je to nerviralo jer me je ocigledno smatrala budalom. Da je nesto drugo bilo u pitanju i da je muskarac u pitanju drugacije bih ja to resio. Ovako, kada sam dosao dole letos pozvao sam je na pice i rekao joj u oci sta sam imao. Da je ona meni rekla da zeli da se zabavi, provedemo dok sam dole itd. mozda bi toga i bilo. Ali posto je ona imala drugi cilj u glavi ja nisam zeleo ni to. Drugaru je nisam ja namestio nego mu se ona sama javila. On je covek znao otpocetka da mi ona pise. I on je verovatno iskoristio jer je znao da od ozbiljne veze tu nema nista. Tako bi pisala i nekom trecem. Dakle, ja sam odgovoran za sebe, drugar za njega, ona za sebe. Ne mogu ja biti kriv za drugogabiljka wrote: ↑Mon Jan 26, 2026 8:50 pm
Pa jer je možda i nisi "provalio" kako si pisao prije: "Provalio sam da me zena laze da je za ozbiljnu vezu i ispao sam u pravu jer je odmah presla na mog druga,da mu prica istu pricu."
Kakve veze ima što je htjela s tobom/s njim/s trećim dugoročno? Bukvalno je to pozitivno. Okej, jeste brzo krenula dalje, ali nije te voljela pa da pati. Žena aktivno tražila partnera, a vi igrate igrice
Ja da sam hteo, mogao sam biti sa njom ali sam ispao covek.
Kakve igrice kakvi bakraci. Ja sam je otkacio jer je lagala. Ukratko receno
Daj nam skrinove poruka koje je pisala tvom drugu 
Nemoj tako @biljka ubacim i ja pokoju. Mene sad živo zanima kakve je resurse imala dotična. Nije valjda @Coolio da si je odbio samo zbog toga što je lagala. Ja sam mislio da najbolje laži smišljaju muškarci
Opaaaa, budi se joker. Ovo smo čekali
Nemoj da te moramo prozivati da se javiš
Per aspera ad astra 
Dosad nijesam imao primjedbi 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-