Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by Vjetar »

Peace wrote:
Fri Jan 23, 2026 10:15 pm
Ali je fkt cinjenica da vecina zena ne zna ni jednu takvu..
Kakvu? Na šta ti konkretno misliš?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? melania se bash zaljubila u trumpa... onako. interesantan tip.. :hahah

,Blum je imao 'prijateljicu' cijeli Energoinvest znao.. chak i muzu pomogao.. da napreduje.. a on nije znao. ili jeste. ali mu bilo svejedno :D/
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Dmr wrote:
Fri Jan 23, 2026 9:02 pm
Peace wrote:
Fri Jan 23, 2026 8:14 pm
Nije samo stvar o ovom ovdje zakljucivanju, od pocetka imam osjecaj da je Dorian umjesto Dora.
Whaaaaaaat? A taman mi se pocela svidjati :D
. lichi na tvoj 'pasjaluk'.. :lups :zbunjd
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Dok pisete o zenama, naidjoh na ovo sada na twiteru :D

https://x.com/Nikola_farbar/status/2014 ... 13226?s=20

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
vidish ti to. nema . vidi ti babe bezi... sa ljetnim gumama :hahah

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Vjetar wrote:
Fri Jan 23, 2026 10:29 pm
Peace wrote:
Fri Jan 23, 2026 10:15 pm
Ali je fkt cinjenica da vecina zena ne zna ni jednu takvu..
Kakvu? Na šta ti konkretno misliš?
Na zenu koja je nesto postigla sexipilom, ili “resursima”.

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Peace wrote:
Kao zena, znam kako mi funkcionisemo.
Ukoliko imamo mozga, mi se, bez izuzetka, volimo oslanjati na njega. Prije iceg drugog.
Mi, s obzirom da se nama osoba mora dopasti intelektualno, mislimo da sav svijet tako misli, i mi cemo se uvijek i prvo prezentirati intelektualno. Mi dajemo predsnot intelektu.

Kad zena ponudi prvo tijelo, ovdje iskljucivo mislim na slike koje su dosle od tebe na temi “zena u crvenom”, mi zene tada prvo pomislimo - zena naivna, zena bez mozga….Ili, u ovom slucaju komunikacije, muskarac koji MISLI da zna kako zena funkcionise.
Medjutim na ovoj temi sada pada u vodu teza da se radi o zeni naivnoj ili zeni bez mozga.
Znaci ostaje ona druga opcija.
Inteligencija koju pokazujes ovdje, i one slike - bilo kad, bilo gdje, brzo i odmah…Ne idu zajedno. To je nacin kako nas muskarci vide.
Do daljnjeg cu vjerovati da se ovdje radi o Dorianu, ostavit cu 1% sanse da je stvarno Dora.

Drugi ne trebaju da slijede moje vidike.
Svako je slobodan da te dozivi kako hoce.
Ne nužno @Peace
Većina žena, a u današnje vrijeme pogotovu, ne želi koristiti mozak kad može druge ,,resurse,, :D/
Ovo da će se sve žene prvo prezentirati intelektualno, isto ti pada u vodu.
Zašto ići težim putem kad do cilja mogu doći puno lakše...bez da ih boli glava. Još ako imaju dobar želudac-Bingo.
Koga briga šta su koristile kad dođu do cilja, bilo da je pozicija ili samo dobro situiran muškarac.
Ja im ne zamjerim. Njihov način da se ,,ostvare,, :D/ u životu

@Vjetar dobro kaže ,,otvori oči,,

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Tri od četiri žena kažu da se ne bi udale za nekog ko nema posao, a 65 odsto bi to učinile sa nelagodom ukoliko bi i same bile nezaposlene. Više od 91 procenta žena, međutim, ističe da bi se radije udalo iz ljubavi, nego zbog novca.

"Ironično je da žene pridaju veću važnost ljubavi nego novcu, a ipak se ne bi udale ukoliko bi one ili njihov partner bio nezaposlen", komentariše Megan Kaserli iz časopisa "Forbs vumen" koji je sproveo istraživanje u saradnji sa sajtom JorTango.

Ono što još više čudi jeste činjenica da 77 odsto ispitanica veruje da može da ima sve - ispunjen odnos sa partnerom i porodični život paralelno sa uspešnom karijerom, dodaje ona. Ipak, 63 odsto žena kaže da radi po 40 do 59 sati nedeljno, a 62 odsto njih da radnim danima provodi svega tri sata u budnom stanju sa partnerom.

Oko trećine ispitanica izjavilo je da zarađuje više od partnera, a polovina da je spremno da se uda za nekog ko zarađuje znatno manje od njih. Ipak, 41 odsto na to ne bi nikada pristalo. Nešto više od polovine žena koje su učestvovale u istraživanju reklo je da bi se odreklo karijere i posvetilo porodici kada bi partner to od njih zahtevao, ali samo 28 odsto njih bi to isto tražilo od patnera.

Ukoliko bi imale jedan sat slobodnog vremena viška svakog dana, 42 odsto žena je kazalo da bi ga utrošilo na sebe umesto na partnera, prijatelje, porodicu ili posao.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Jan 23, 2026 11:30 pm
Tri od četiri žena kažu da se ne bi udale za nekog ko nema posao, a 65 odsto bi to učinile sa nelagodom ukoliko bi i same bile nezaposlene. Više od 91 procenta žena, međutim, ističe da bi se radije udalo iz ljubavi, nego zbog novca.

"Ironično je da žene pridaju veću važnost ljubavi nego novcu, a ipak se ne bi udale ukoliko bi one ili njihov partner bio nezaposlen", komentariše Megan Kaserli iz časopisa "Forbs vumen" koji je sproveo istraživanje u saradnji sa sajtom JorTango.

Ono što još više čudi jeste činjenica da 77 odsto ispitanica veruje da može da ima sve - ispunjen odnos sa partnerom i porodični život paralelno sa uspešnom karijerom, dodaje ona. Ipak, 63 odsto žena kaže da radi po 40 do 59 sati nedeljno, a 62 odsto njih da radnim danima provodi svega tri sata u budnom stanju sa partnerom.

Oko trećine ispitanica izjavilo je da zarađuje više od partnera, a polovina da je spremno da se uda za nekog ko zarađuje znatno manje od njih. Ipak, 41 odsto na to ne bi nikada pristalo. Nešto više od polovine žena koje su učestvovale u istraživanju reklo je da bi se odreklo karijere i posvetilo porodici kada bi partner to od njih zahtevao, ali samo 28 odsto njih bi to isto tražilo od patnera.

Ukoliko bi imale jedan sat slobodnog vremena viška svakog dana, 42 odsto žena je kazalo da bi ga utrošilo na sebe umesto na partnera, prijatelje, porodicu ili posao.
Ali ta istrazivanja nisu merodavna ako ih radi 100 zena a ima ih par milijardi...

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

dezire wrote:
Fri Jan 23, 2026 11:21 pm
Peace wrote:
Kao zena, znam kako mi funkcionisemo.
Ukoliko imamo mozga, mi se, bez izuzetka, volimo oslanjati na njega. Prije iceg drugog.
Mi, s obzirom da se nama osoba mora dopasti intelektualno, mislimo da sav svijet tako misli, i mi cemo se uvijek i prvo prezentirati intelektualno. Mi dajemo predsnot intelektu.

Kad zena ponudi prvo tijelo, ovdje iskljucivo mislim na slike koje su dosle od tebe na temi “zena u crvenom”, mi zene tada prvo pomislimo - zena naivna, zena bez mozga….Ili, u ovom slucaju komunikacije, muskarac koji MISLI da zna kako zena funkcionise.
Medjutim na ovoj temi sada pada u vodu teza da se radi o zeni naivnoj ili zeni bez mozga.
Znaci ostaje ona druga opcija.
Inteligencija koju pokazujes ovdje, i one slike - bilo kad, bilo gdje, brzo i odmah…Ne idu zajedno. To je nacin kako nas muskarci vide.
Do daljnjeg cu vjerovati da se ovdje radi o Dorianu, ostavit cu 1% sanse da je stvarno Dora.

Drugi ne trebaju da slijede moje vidike.
Svako je slobodan da te dozivi kako hoce.
Ne nužno @Peace
Većina žena, a u današnje vrijeme pogotovu, ne želi koristiti mozak kad može druge ,,resurse,, :D/
Ovo da će se sve žene prvo prezentirati intelektualno, isto ti pada u vodu.
Zašto ići težim putem kad do cilja mogu doći puno lakše...bez da ih boli glava. Još ako imaju dobar želudac-Bingo.
Koga briga šta su koristile kad dođu do cilja, bilo da je pozicija ili samo dobro situiran muškarac.
Ja im ne zamjerim. Njihov način da se ,,ostvare,, :D/ u životu

@Vjetar dobro kaže ,,otvori oči,,

Za 40+ god ja nisam ni jednu takvu zenu upoznala. Poznajem ih na hiljade. Poznajem ih koje su mnogo patile. I svaka bi od ovih zena izabrala ponosan pad prije nezasluzenog dizanja.

Cula sam za nekoliko slucajeva gdje su zene iskoristile muskarce..I svaka od tih prica bi se toliko prenosila i prepricavala da ljudi bez da stvarno sve stave na vagu, krenu s pricom - sve bi zene, ili vecina zena bi…

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Sjetimo se koliko se samo femicida desilo u zadnje dvije god u Bosni.
Zatim koliko ih se desi u svijetu.
Po koliko je neprijavljenih nasilja…
A sad zamislite, ukoliko ste muskarac, da vam neko kaze - vecina vas je to u stanju uraditi…

Uvijek cu se ustrucavati da zbog zla jednih osudim sve.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja se u potpunosti slazem sa tobom Peace. Mada kod nas na balkanu zaista ima dosta zena koje su sa muskarcima radi novca ili napredovanja na poslu. Cak ima i zena koje su u stanju ostaviti muza i decu zbog nekoga ko joj moze priustiti novac,putovanje itd. Naravno da ima i zena koje nisu takve. Na zapadu ja ne znam ni jednu takvu laku zenu iz razloga sto je ovde moguce da sama nadje posao,zaradi sebi novac i ostvari sebi sta god zeli a da pritom ne mora ljubiti i spavati sa nekim prema kome ne gaji nikakva osecanja.

Ja sada kada sam bio i u Sarajevu i u Beogradu. Ja sam zbog toga sto mi je auto nemacke tablice i sto oni eto primete mozda skupu garderobu ili sta ti ja znam i pocnu same da se nabacuju. Zalosno je sve to ali je istinito. Ali opet, to ne znaci da su sve zene kod nas takve, daleko od toga...ali da ih ima jedan veci broj,ima...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 12:07 am
Ali opet, to ne znaci da su sve zene kod nas takve, daleko od toga...ali da ih ima jedan veci broj,ima...

Ali ta istrazivanja nisu merodavna ako ih radi 100 zena a ima ih par milijardi...
. i, shta je mjerodavno. po tebi... upoznao jednu koja ti je nudila da 'pokaze' grad.. i ti odushevljeno skontao da je to zbog tvoje 'skupe odjech i auta' . :killm :fpalm .. pa , jel ovo moguche.. koji rezon ti imash :hahah :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jan 24, 2026 12:46 am
Coolio wrote:
Ali opet, to ne znaci da su sve zene kod nas takve, daleko od toga...ali da ih ima jedan veci broj,ima...

. i, shta je mjerodavno. po tebi... upoznao jednu koja ti je nudila da 'pokaze' grad.. i ti odushevljeno skontao da je to zbog tvoje 'skupe odjech i auta' . :killm :fpalm .. pa , jel ovo moguche.. koji rezon ti imash :hahah :-?
Rezon je bio taj sto je kasnije pisala mom drugaru kada sam je ja ispalio...Isla je na daj sta das :hahah

Moj drugar je i povalio na kraju...Zalosno ali istinito...

I nije ona bila jedina, vec vise njih. U Beogradu takodje..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 2:29 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

Rezon je bio taj sto je kasnije pisala mom drugaru kada sam je ja ispalio...Isla je na daj sta das :hahah

:DD
kako vidim tu tvoju opisanu situaciju... vi ste tu 'kurbani'Image

..ona nazvala ona vas' iskoristila'.. ..ko je koga onda.. :D/ :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jan 24, 2026 3:30 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Prvo je pisala meni, kako joj se svidjam, kako takav karakter kod muskarca nije videla bla bla. I ja nisam zeleo biti sa njom. Da bi nepuna dva dana posle toga isto to pisala mom drugaru koji je iskoristio priliku. E sada, takva je verovatno imala jos par njih kojima je pisala o karakteru :DD

joker
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by joker »

Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 9:34 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

Prvo je pisala meni, kako joj se svidjam, kako takav karakter kod muskarca nije videla bla bla. I ja nisam zeleo biti sa njom. Da bi nepuna dva dana posle toga isto to pisala mom drugaru koji je iskoristio priliku. E sada, takva je verovatno imala jos par njih kojima je pisala o karakteru :DD
Znači jaran ti je "daj šta daš" 🙂.
A bgt kakav je tvoj "ulet" kad ti se neka žena sviđa? Jel joj hvališ "resurse" ili i ti udaraš na karakter 🙂 ili poklanjaš cvijeće? I šta gledaš kod žena kad je prvi put vidiš? Opet nezaobilazne resurse, odjeću, auto karakter...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:fp
shkolski primjer. narcisa, mada to zvuchi kao kompliment.. u sluchaju Zvake..... mislim da nema nishta ruznije da 'jachi pol' sebe opishe, predstavi sa ovakvim javnim , iskustvima

. tipichni 'sluchaj'. skup auto. nabiladano telo, zene me zele.. :hahah ovakav trach je dno,shto niti jedna zena ne moze dosegnuti
..no. i da moze. po shvatanju. zeni se moze oprostiti jer 'je zena'........ mushkarcu .nikad... taj je obolezen za cijeli zivot.. :mute

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jan 24, 2026 2:19 pm
:fp
shkolski primjer. narcisa, mada to zvuchi kao kompliment.. u sluchaju Zvake..... mislim da nema nishta ruznije da 'jachi pol' sebe opishe, predstavi sa ovakvim javnim , iskustvima

. tipichni 'sluchaj'. skup auto. nabiladano telo, zene me zele.. :hahah ovakav trach je dno,shto niti jedna zena ne moze dosegnuti
..no. i da moze. po shvatanju. zeni se moze oprostiti jer 'je zena'........ mushkarcu .nikad... taj je obolezen za cijeli zivot.. :mute
Nisi ti mene draga razumela sta sam zeleo reci. Nisam hteo sebe pohvaliti nego da sam je procitao zasto zeli biti sa mnom. A ispostavilo se da sam bio u pravu jer je odmah nakon toga presla na njega i on je to iskoristio, ja nisam zeleo.

Ne hvalim sebe, necu da kazem da sam ja neko nevinasce. Imao sam i ja cura na jedno vece ili par veceri. Ali nisam obecavao kule i gradove, niti isturao moj auto kao sto to rade dzovani.

Ova je navodno htela ozbiljnu vezu sa mnom, satro sam joj se svidjao vec duze vreme, pa debilna prica da je sama jer se nadala meni xaxaxa. Kada sam je odbio,patila je cela dva dana i spavala ni manje ni vise nego sa mojim drugarom :hahah

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by deksametazon »

Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 4:09 pm
Kada sam je odbio,patila je cela dva dana i spavala ni manje ni vise nego sa mojim drugarom :hahah
Pa ti si kriv. Za nju si 'klasična prljava muška šovinistička svinja' i morala je trežiti utjehu i rame za plakanje. :DE A stvarno što nas feministkinje časte nizom atributa kada ne radimo po njihovoj volji?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

deksametazon wrote:
Sat Jan 24, 2026 4:24 pm
Coolio wrote:
Kada sam je odbio,patila je cela dva dana i spavala ni manje ni vise nego sa mojim drugarom :hahah
Pa ti si kriv. Za nju si 'klasična prljava muška šovinistička svinja' i morala je trežiti utjehu i rame za plakanje. :DE A stvarno što nas feministkinje časte nizom atributa kada ne radimo po njihovoj volji?

A tolika je bila ljubav njena, gajila osecanja kaze :hahah . Da je rekla zelim provod, dobila bi provod. A ne te price za retardirane

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

joker wrote:
Sat Jan 24, 2026 1:49 pm
Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 9:34 am
Bella wrote:

Znači jaran ti je "daj šta daš" 🙂.
A bgt kakav je tvoj "ulet" kad ti se neka žena sviđa? Jel joj hvališ "resurse" ili i ti udaraš na karakter 🙂 ili poklanjaš cvijeće? I šta gledaš kod žena kad je prvi put vidiš? Opet nezaobilazne resurse, odjeću, auto karakter...
Ja ti kralju razgranicim jedno od drugoga, hocu reci avanturu od veze. Nisam ja nevinasce neko pa drzim nekakve pridike. Ako me interesuje samo spoljasnji izgled zna se da je u pitanju avantura. Za ozbiljnu vezu je totalno nesto drugo vaznije od spoljasnjeg izgleda, sto ne znaci da bih bio sa nekom od 150kg, bez zuba,aljkavom ili plasticnom. Gledam i ja na izgled,hemiju,ali ne mora biti za fashion tv.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 4:40 pm
A ne te price za retardirane
:hahah
pa sad.. jel ti jaran 'pao' :hm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Nisi ti mene draga razumela sta sam zeleo reci. Nisam hteo sebe pohvaliti nego da sam je procitao zasto zeli biti sa mnom. A ispostavilo se da sam bio u pravu jer je odmah nakon toga presla na njega i on je to iskoristio, ja nisam zeleo.

Ne hvalim sebe, necu da kazem da sam ja neko nevinasce. Imao sam i ja cura na jedno vece ili par veceri. Ali nisam obecavao kule i gradove, niti isturao moj auto kao sto to rade dzovani.

Ova je navodno htela ozbiljnu vezu sa mnom, satro sam joj se svidjao vec duze vreme, pa debilna prica da je sama jer se nadala meni xaxaxa. Kada sam je odbio,patila je cela dva dana i spavala ni manje ni vise nego sa mojim drugarom :hahah
nema sumnje. gdje se krechesh u kakvom drushtvu si .odabiru mjesta posjete. kao si odjeven, oshishan. itd. takvo i drushtvo imash oko sebe i takvo ponashanje.. . vokabular.. m/z

.. ne treba te dalje.. komentaristi. sam dovoljno napishesh.. da chu samo ovo dodati. Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jan 24, 2026 5:06 pm
Coolio wrote:
Sat Jan 24, 2026 4:40 pm
A ne te price za retardirane
:hahah
pa sad.. jel ti jaran 'pao' :hm
Pa "jaran" kada mu je pisala znao da je zena za jednu noc i rekao mi da mu se javila, pokazao mi i poruke i ja mu rekao "Daj joj zabavu ako vec trazi" :D

Radi mene mogu i da se uzmu ako hoce :D

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies