Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Magazin

Post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Oct 31, 2025 10:54 am
:-? kod nas je vrh. kad neko .plati piche ili tako shto, za sve goste :fpalm pravi baja
Nesvakidašnja situacija desila se jučer u južnokoreskoj prijestolnici Seulu kada su tri milijardera iznenadila posjetioce popularnog restorana brze hrane i platila večeru za sve prisutne.
Riječ je o Jensenu Huangu, izvršnom direktoru Nvidije, kompanije koja je trenutno najvrednija na svijetu, te dvojici lidera južnokorejskih tehnoloških giganata: Leeu Jae-yongu, predsjedniku Samsunga, i Chungu Eui-sunu, izvršnom predsjedniku Hyundai Motor Grupe.
:jbg mogli su .cijelom svijetu. u istom momentu. to bi bila vijest '3 mala chovechuljka' :/*
Ali kakvi su to tekstovi mati draga, kakvo preuvelicavanje, kakav debilizam...Wow ebote, platili veceru....uh,odusevih se...

Kakvo ispiranje mozga ljudima...

Najjace mi je kada krene ono hrvat pomogao srbinu ili srbin bosancu,bosanac albancu nebitno pa onda to napisu velikim slovom,da naglase..Koje odusevljenje ebote... Umesto da to bude normala, nama se servira da se trebamo oduseviti...E taj fazon je i sa tim pajtosima i vecerom.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Oct 31, 2025 11:52 pm
Bella wrote:
:-? kod nas je vrh. kad neko .plati piche ili tako shto, za sve goste :fpalm pravi baja
Nesvakidašnja situacija desila se jučer u južnokoreskoj prijestolnici Seulu kada su tri milijardera iznenadila posjetioce popularnog restorana brze hrane i platila večeru za sve prisutne.
Riječ je o Jensenu Huangu, izvršnom direktoru Nvidije, kompanije koja je trenutno najvrednija na svijetu, te dvojici lidera južnokorejskih tehnoloških giganata: Leeu Jae-yongu, predsjedniku Samsunga, i Chungu Eui-sunu, izvršnom predsjedniku Hyundai Motor Grupe.
:jbg mogli su .cijelom svijetu. u istom momentu. to bi bila vijest '3 mala chovechuljka' :/*
Ali kakvi su to tekstovi mati draga, kakvo preuvelicavanje, kakav debilizam...Wow ebote, platili veceru....uh,odusevih se...

Najjace mi je kada krene ono hrvat pomogao srbinu ili srbin bosancu,bosanac albancu nebitno pa onda to napisu velikim slovom,da naglase..Koje odusevljenje ebote... Umesto da to bude normala, nama se servira da se trebamo oduseviti...E taj fazon je i sa tim pajtosima i vecerom.
...ne znam koliko ovakvih tekstova/ naslova, ima u Srbiji ili Hrvatskoj... :hm . ali .u Bosni se to strashno naglashava. .

. vishe je to podsticaj .da narod odreshi kesu. primjer. dijaspora :x8
Novčane doznake iz inostranstva u BiH u prvom kvartalu iznosile :W :hahah
navode se milioni.... itd. josh uvijek je 'donacija' normalna pojava i ochekuje se od svakoga.. prijatelja . rodbine.. ko ne donira. otme mu se.. :jbg :DD .. odlazak u domovinu je pun izazova..
..pa .. nije bash da je normala. ne mozesh to ochekivati.. s obzirom kakava je klima medju bivshim rep YU..

. ti dosta slobodno pishesh . svoje utiske kao i lichni stav. na taj period istorije... mislim . ovdje ti prolazi. ali na nekim forumima bi bio . na Image
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Nov 01, 2025 12:35 am
Coolio wrote:
Fri Oct 31, 2025 11:52 pm
Bella wrote:

...ne znam koliko ovakvih tekstova/ naslova, ima u Srbiji ili Hrvatskoj... :hm . ali .u Bosni se to strashno naglashava. .

. vishe je to podsticaj .da narod odreshi kesu. primjer. dijaspora :x8
Novčane doznake iz inostranstva u BiH u prvom kvartalu iznosile :W :hahah
navode se milioni.... itd. josh uvijek je 'donacija' normalna pojava i ochekuje se od svakoga.. prijatelja . rodbine.. ko ne donira. otme mu se.. :jbg :DD .. odlazak u domovinu je pun izazova..
..pa .. nije bash da je normala. ne mozesh to ochekivati.. s obzirom kakava je klima medju bivshim rep YU..

. ti dosta slobodno pishesh . svoje utiske kao i lichni stav. na taj period istorije... mislim . ovdje ti prolazi. ali na nekim forumima bi bio . na Image
Imas ovakvih tekstova na gomile. Ta nekakva odusevljenja, tipa neki poznaji fudbaler ili kosarkas prisao publici pa je to kao nesto wow. Potpisao neciji dres wow. Pa onda da je pevacica videla besucnika na ulici i donela mu sendvic. I tako neka debilna odusevljenja koja bi trebala biti normalnost.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Nov 01, 2025 12:58 pm
Imas ovakvih tekstova na gomile. Ta nekakva odusevljenja, tipa neki poznaji fudbaler ili kosarkas prisao publici pa je to kao nesto wow. Potpisao neciji dres wow. Pa onda da je pevacica videla besucnika na ulici i donela mu sendvic. I tako neka debilna odusevljenja koja bi trebala biti normalnost.
.lazno moralisanje.. :hahah :-?
. sendvichi se dele .samo glasachima :hahah i nikom drugom
..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Nov 01, 2025 1:54 pm
Coolio wrote:
Sat Nov 01, 2025 12:58 pm
.lazno moralisanje.. :hahah :-?
. sendvichi se dele .samo glasachima :hahah i nikom drugom
..
Bukvalno nam stvari koje trebaju biti normalne predstavljaju kao nekakvo odusevljenje...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Džonatan Bejli, poznat po ulozi lorda Entonija u seriji "Bridžerton", proglašen je za ovogodišnjeg "najseksipilnijeg muškarca na svijetu" prema izboru časopisa "People”.
:-? :fp

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Nov 04, 2025 2:08 pm
Džonatan Bejli, poznat po ulozi lorda Entonija u seriji "Bridžerton", proglašen je za ovogodišnjeg "najseksipilnijeg muškarca na svijetu" prema izboru časopisa "People”.
:-? :fp

Koje zatupljivanje naroda.. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Japanski proizvod
Priča o najskupljoj riži na svijetu: Pakovanje koje se poklanja da biste nekog impresionirali
Jedna sorta riže je posebna. Riječ je o riži Kinmemai Premium za koju njen proizvođač tvrdi da je najbolja riža na svijetu. Osim toga, Guinness ju je 2016. certificirao kao najskupljom na svijetu.
...
Image

. bilo je u Williams-Sonoma. luksuzna radnja / nekada dobre Japanske rize. mislim da je bila.. 250 gr $10.. imala ukus i sjaj
volim rizu.. :W

https://www.klix.ba/biznis/privreda/pri ... /251104080

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Nov 05, 2025 3:44 pm
Japanski proizvod
Priča o najskupljoj riži na svijetu: Pakovanje koje se poklanja da biste nekog impresionirali
Jedna sorta riže je posebna. Riječ je o riži Kinmemai Premium za koju njen proizvođač tvrdi da je najbolja riža na svijetu. Osim toga, Guinness ju je 2016. certificirao kao najskupljom na svijetu.
...
Image

. bilo je u Williams-Sonoma. luksuzna radnja / nekada dobre Japanske rize. mislim da je bila.. 250 gr $10.. imala ukus i sjaj
volim rizu.. :W

https://www.klix.ba/biznis/privreda/pri ... /251104080
I ja volim rizu...Narocito kada iscedim limun na nju :D

Kada budes spremala,zovi :qq

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Ovu sam nedavno kupila. Kalifornija..
Dosta dobra...kad je topla..ima sjaj..preko noci u frižideru..ne bas :D/ a evo. na slici ipak ima malo

Image

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Na izgled jako dobra, verujem i veoma ukusna :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Nov 05, 2025 4:41 pm
. ima teksturu. kao prilog,samo dodam hemp ulje, malo soli. kiselinu ne volim..
. neki dodaju rizino sirche, ne svidja mi se to..

i dobro se i podrijava . :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Nov 05, 2025 5:37 pm
Coolio wrote:
Wed Nov 05, 2025 4:41 pm
. ima teksturu. kao prilog,samo dodam hemp ulje, malo soli. kiselinu ne volim..
. neki dodaju rizino sirche, ne svidja mi se to..

i dobro se i podrijava . :hahah
Ja jos uvek cekam da probam tvoj specijalitet :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

..sve mu je 'na chekanju'.. :hihi :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

:-?
na portalima.. samo, istrazivanja. kojekavih kriminalnih radnji, suprotnih stranaka ... izmishljaju nove..da bi se stare 'zamazale'... :jbg zapalishe i penzionerski dom.. :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Nov 06, 2025 2:43 pm
na portalima.. samo, istrazivanja. kojekavih kriminalnih radnji, suprotnih stranaka ... izmishljaju nove..da bi se stare 'zamazale'... :jbg zapalishe i penzionerski dom.. :-?
Veruj mi, svi su oni piuni,ne pitaju se nizasta. Postavlja ih neko iznad,tu su da jasu i sludjuju narod i sprovode agendu. Nista vise. Ok, usput pokradu za sebe,nikada nece odgovarati

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Nov 06, 2025 3:13 pm
Bella wrote:
Veruj mi, svi su oni piuni,ne pitaju se nizasta. Postavlja ih neko iznad,tu su da jasu i sludjuju narod i sprovode agendu. Nista vise. Ok, usput pokradu za sebe,nikada nece odgovarati
. otkrij nam,tajnu. ko ih postavlja.. osim shmita.. ko josh to radi.. EU...
na lokalnom nivou.. nadju se srodni.. samo se treba aktivirati(sami se nude).. neko che podrzati tog ili tu.. :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Nov 06, 2025 3:50 pm
Coolio wrote:
Bella wrote:
na lokalnom nivou.. nadju se srodni.. samo se treba aktivirati(sami se nude).. neko che podrzati tog ili tu.. :-?
Nemam sta ja da otkrivam tajnu, niti je to ikakva tajna. Potrebno je samo posmatrati i umeti proceniti kako i sta funkcionise. Dzaba je bilo sta da pricam kada mnogi veruju u tv isva ta scenarija koja televizije i novine stvore.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Nov 06, 2025 6:50 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:

Nemam sta ja da otkrivam tajnu, niti je to ikakva tajna. Potrebno je samo posmatrati i umeti proceniti kako i sta funkcionise. Dzaba je bilo sta da pricam kada mnogi veruju u tv isva ta scenarija koja televizije i novine stvore.
. da takvi ne vjeruju u tako shto , ne bi se objavljivalo.... a narod ili vechina, uvijek krivca nadju u nekome ...... :objss

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Incident ispred Zetre: Stigla grupa propalestinskih aktivista s transparentima, policija ih evidentirala i udaljila
Okupljeni ljudi su se pravdali da je skup spontan i da im za to nije potrebna najava, no pripadnici MUP-a KS nisu previše marili za njihova opravdanja
dodju u drugu drzavu i znaju 'cake' shta i kako da protestuju''...

.. :hm nije mi jasan stav Bosanaca, .... i marshiranja za Palestinu :-?

https://avaz.ba/sport/kosarka/1005269/v ... i-udaljila

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Nov 06, 2025 7:58 pm
Coolio wrote:
Thu Nov 06, 2025 6:50 pm
Bella wrote:

. da takvi ne vjeruju u tako shto , ne bi se objavljivalo.... a narod ili vechina, uvijek krivca nadju u nekome ...... :objss
Nije to bas tako. Oni objavljuju jer im je cilj da ubede narod da u to veruje. Ne zove se to bez razloga tele - vizija . Znaci oni uvek mogu iscenirati nesto, novinari o tome pricati koliko im se kaze, plate ljude koji ce da sire po mrezama i narod veruje,pocne da komentarise to,prosledjuje dalje itd.To je tako prosto. Pocni od 11.septembra i New Yorka,sarene laze, pa onda cirkuzantske NASA-e koja je satro bila po svemiru, pa onda onaj sto je satro skakao sa 44000 metara ili koliko vec,leteo kao u svemir svi placu gledajuci ga a on lik u studio snima video. Pre mesec dana mozda na ZDF Nemackoj televiziji kazu Rusija bombardovala civile u Kijevu, zgrade gde su bili zena i dece...Posle se svi sprdali sa tom televizijom, snimak iz Kine od pre pet godina kada je bio neki pozar u tim zgradama. E tako ti funkcionisu danasnje televizije a i novine. Prevaranti klasicni

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Post by Bella »

Srpska predstavnica na takmičenju za Miss Universe 2025 biće Jelena Egorova, manekenka mongolskog porijekla, koja posjeduje srpski pasoš, pa samim tim ima pravo da predstavlja Srbiju.

:hahah
. :jbg konachno, neka originalna..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Nov 07, 2025 5:28 pm
Srpska predstavnica na takmičenju za Miss Universe 2025 biće Jelena Egorova, manekenka mongolskog porijekla, koja posjeduje srpski pasoš, pa samim tim ima pravo da predstavlja Srbiju.

:hahah
. :jbg konachno, neka originalna..

Srbija do Mongolije :D :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Sta mislite o ovome @Peace , @Bella ?

Lik je naveo i sjajan primer u komentaru, a to je uostalom bas kao ono o cemu sam ja govorio

https://www.facebook.com/share/r/17gQJR6jz2/