Kakvo je vrijeme kod vas?
Re: Kakvo je vrijeme kod vas?
="
.............................................................................................
Slave izreziranu pobedu
Dao im predsednik SNS-a, zato se i nije igrala u Beogradu. Zato su i igrala neka deca od 17 godina. A na stadionu sendvicari koje voda po mitingu. Sve ce da uradi samo da mu ne vicu na stadionu. Zna i on sta bi se desilo da se igralo u Beogradu na zvezdinom stadionu.
Mada da ti pravo kazem, navijaci bojkotuju reprezentaciju vec 10 godina. Bas zato sto je predsednik SNS-a postavio svoje ljude i rade sta im je volja.
Dao im predsednik SNS-a, zato se i nije igrala u Beogradu. Zato su i igrala neka deca od 17 godina. A na stadionu sendvicari koje voda po mitingu. Sve ce da uradi samo da mu ne vicu na stadionu. Zna i on sta bi se desilo da se igralo u Beogradu na zvezdinom stadionu.
Mada da ti pravo kazem, navijaci bojkotuju reprezentaciju vec 10 godina. Bas zato sto je predsednik SNS-a postavio svoje ljude i rade sta im je volja.
Coolio wrote: ↑Sun Oct 12, 2025 11:42 amSlave izreziranu pobedu![]()
.. sva srecha pa se nije igralo u Beogradu i to na zvezdinom stadionu...
..'deca'. to je podmladak. kako se kaze. potvrdjuje. da nemate talente.. crna buduchnost ...
inache. jel se razvedrilo.. kod tebe..

.............................................................................................
U Beograd bi doslo 55000 navijaca a u Leskovac je doslo 6000 sendvicara. U Beogradu bi igrali igraci koji trebaju igrati a u Leskovcu nisu igrali jer nisu hteli da ucestvuju u cirkuzantskoj predstavi. Mada kao sto sam ti vec napisao, bojkot reprezentacije traje pa barem 10 godina jer je od tada u fudbal usla nakaradna vlast postavila ljude sa 80+ godina da rade itd.Bella wrote: ↑Sun Oct 12, 2025 2:00 pmCoolio wrote: ↑Sun Oct 12, 2025 11:42 amSlave izreziranu pobedu![]()
Mada da ti pravo kazem, navijaci bojkotuju reprezentaciju vec 10 godina. Bas zato sto je predsednik SNS-a postavio svoje ljude i rade sta im je volja.jao, shto se teshi. aha.
.. sva srecha pa se nije igralo u Beogradu i to na zvezdinom stadionu...kao.. bilo bi neshto . #nedajbozeshta
![]()
..'deca'. to je podmladak. kako se kaze. potvrdjuje. da nemate talente.. crna buduchnost ...![]()
inache. jel se razvedrilo.. kod tebe..![]()
Kod mene je lepo vreme, cekam da mi se pridruzis
Coolio wrote: ↑Sun Oct 12, 2025 3:12 pmU Beograd bi doslo 55000 navijaca a u Leskovac je doslo 6000 sendvicara. U Beogradu bi igrali igraci koji trebaju igrati a u Leskovcu nisu igrali jer nisu hteli da ucestvuju u cirkuzantskoj predstavi. Mada kao sto sam ti vec napisao, bojkot reprezentacije traje pa barem 10 godina jer je od tada u fudbal usla nakaradna vlast postavila ljude sa 80+ godina da rade itd.
Kod mene je lepo vreme, cekam da mi se pridruzis
..
eh. kod mene lijepo vrijeme. mozda chu u park. da popijem drugu kavicu..
Jutros 7C
Dnevna ce biti oko 22C
Dnevna ce biti oko 22C
Kod mene je zahladnelo ali podnosljivo je
kišurina.
srića pa je sportski program bogat.
srića pa je sportski program bogat.
Vjetar lagani, oblacno, najavili kisu. I silna je potreba za njom.
Pravo jesenje... Kiša cijeli dan
Oblacno, vjetrovito, kisno, hladno.
Savrseno.
Jutrosnja svjezina i ostrina zraka potsjetila me na bosansku
Jutrosnja svjezina i ostrina zraka potsjetila me na bosansku
I danas je takav dan 
Ne znam gde je tacno ali je prelepo tu kod tebe

Georgia, metro Atlante.
Hocu i ja u Ameriku 
. kod mene. oblachno. mjestimichno sitna kisha... nije hladno... odgovara mi 
pade kisha. iznenadih se.
Kisa, i cjeli dan su predvidjeli kišu .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 143 Views
-
Last post by Coolio