Milorad Dodik
Re: Milorad Dodik
Sanja Vulić: Nećemo dozvoliti članovima SDS-a i PDP-a da nas poturče

zgodna je ..i ima lijepe ruke i nokte... ok jezik jeste malo

.............................................................................................
Nemoj nam @Bella ništa slati, idu pare iz agende. Čut će se.deksametazon wrote: ↑Fri Sep 26, 2025 9:21 am
Glavno pitanje Bella je koliko ti šalješ preko WU ovamo jaranima i koliko tebe ima u onih 5 milijardi?Nama Plan rasta ne ovisi od EU nego od dijaspore.
Meni još nikada ništa nisi poslala. Šta si se stisla?
![]()
deksametazon wrote: ↑Fri Sep 26, 2025 4:03 pmdeksametazon wrote: ↑Fri Sep 26, 2025 9:21 am
Glavno pitanje Bella je koliko ti šalješ preko WU ovamo jaranima i koliko tebe ima u onih 5 milijardi?Nama Plan rasta ne ovisi od EU nego od dijaspore.
Meni još nikada ništa nisi poslala. Šta si se stisla?
![]()
prije 20 ak godina. trazim u jednoj banci da mi izlista ,sve moje poshiljke novca..kaze radnica. mi to nemamo.. delete sve..
ja. pa se sad neko usudio da kaze.. koliko stize novaca . van Bosne...
samo kartel novac..
.............................................................................................
"Ko je ovlastio Stalnu misiju BiH pri UN da njena delegacija napusti salu Generalne skupštine UN tokom govora izraelskog premijera? Ovo je jednostran potez odmetnute misije, na čijem je čelu Lagumdžija koji predstavlja samo Bošnjake, a ne cijelu BiH. Ovaj čin je odraz nepoštovanja i Ustava i zakona sopstvene zemlje, kao i zvaničnika druge države"
..i tako u nedogled..Lagumdžija odavno ne predstavlja Republiku Srpsku koja čini 49 odsto teritorije BiH, jer ne postupa po instrukcijama Predsjedništva BiH koje je jedino nadležno za vođenje spoljne politike.
Bosna nije funkcionalna drzava..
Funkcionalna je i te kako. Rade pekare, obdaništa, škole, ima struje, ima vode, policija piše kazne, banke daju kredite, zubari popravljaju zube, zidari zidaju, SIPA hapsi dilere...et...etc...Oni koji bi da je razvaljuju šire tu mantru kako je nefukcionalna i neodrživa i ko biva trebalo bi je sada razvaliti i pocijepati i te dijelove pripojiti drugim državama. Već viđeno '92. A dovoljno je samo vidjeti ko je u Vijeću ministara i u Parlamentima blokira pa ti bude jasno i čiji je to plan. Ko stalno forsira etničko u odnosu na građansko i sl. Ko sprečava prelaz nadležnosti sa nižih nivoa na državu i ko bi postojeće dršavne nadležnosti vraćao na entitete i kantone. To je Komšić sumirao za govornicom UN-a prije par dana pa ko skonto...skonto.
Dobro pitanje, a ko je onda bio inicjator....CIA?
A ko to plaća? Ručak na vodi, veče u operi? CIA snajka, CIA ...! Upropastili su pola sveta!
.tako nekako. usluzne djelatnosti... sve ostalo nije u njenim rukama..deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 7:14 amFunkcionalna je i te kako. Rade pekare, obdaništa, škole, ima struje, ima vode, policija piše kazne, banke daju kredite, zubari popravljaju zube, zidari zidaju, SIPA hapsi dilere...et...etc
da kao i Zeljka. i Mile.. itd..deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 7:18 amPa sa tim je i došla u Parlament, nije valjda sa kupljenom diplomom.![]()
ima dosta toga. shto fakultet ne moze dati..
A to što je osudila Dodika na godinu zatvora i oduzimanje funkcije pa država raspisala nove izbore u tom dijelu i vrše se pripreme da se bira novi predsjednik entiteta, Novalić u zatvoru, Hadćibajrić u zatvoru, Skaka hapšen, Nešić hapšen....i to je uslužna djelatnost? To što NATO oficiri uvježbavaju naše OS po NATO standardima, neki dan artiljerijska gađanja NATO oružjem....i to uslužna djelatnost? Ne zavisi moj standard od Schmidta nego od Nermina Nikšića.
Razočarala si me svojim ukusom. Sve vrijeme vjerovao da foliraš i zezaš se.
nije Bosna osudila. vech nelegalni VP. uz podrshku EU a..deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 3:19 pmA to što je osudila Dodika na godinu zatvora i oduzimanje funkcije pa država raspisala nove izbore u tom dijelu i vrše se pripreme da se bira novi predsjednik entiteta, Novalić u zatvoru, Hadćibajrić u zatvoru, Skaka hapšen, Nešić hapšen....i to je uslužna djelatnost? To što NATO oficiri uvježbavaju naše OS po NATO standardima, neki dan artiljerijska gađanja NATO oružjem....i to uslužna djelatnost? Ne zavisi moj standard od Schmidta nego od Nermina Nikšića.
da, neki optuzeni neki u zatvoru.. sve zavisi ko je gdje i u koje vrijeme.
. vjerujem da che neko i iz ove postave. kao: konakovic, elez , onaj mali zenicanin.ZE..id biti na toj listi uskoro.
. dok nas treniraju. dakle planiraju i nerede.. privikavaju narod na / vojnu uniformu i naoruzanje na ulicama.. nije to dobro..
. aooj . nikshich.
. mogu dodati. respektujem tvoj izbor i 'ukus'deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 3:19 pmRazočarala si me svojim ukusom. Sve vrijeme vjerovao da foliraš i zezaš se.
I gradonačelnika Fuada Kasumovića prije dva dana koji je prvostepenom presudom osuđen na četiri godine zatvora u slučaju "Zenicatrans"? I to je uslužna djelatnost i po naređenju Schmidta?
Bella, zezaj nekog drugog.
jeste. tako ja to vidim ..deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 5:01 pmI gradonačelnika Fuada Kasumovića prije dva dana koji je prvostepenom presudom osuđen na četiri godine zatvora u slučaju "Zenicatrans"? I to je uslužna djelatnost i po naređenju Schmidta?![]()
Bella, zezaj nekog drugog.![]()
. a ti se proglasi ''zrtvom'. poznat je i taj osjechaj/
a shmit danas trchi

Ne valja ti onda radar. Puno toga bitnoga ti proleti ispod njega.
deksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 3:19 pmNe zavisi moj standard od Schmidta nego od Nermina Nikšića.
Međunarodni republikanski institut (IRI) objavio je istraživanje o mišljenju građana sa Zapadnog Balkana o političkim temama. Kada je riječ o Vladi FBiH, samo jedan posto ispitanika daje najbolju ocjenu. Njih 14 posto kaže da je djelimično dobar rad, 33 posto da je djelimično loš, a čak 50 posto da je rad Vlade FBiH veoma loš. U odnosu na prošlu godinu je to pogoršanje povjerenja s obzirom na to da je 2024. godine sedam posto vjerovalo u veoma dobar rad Vlade FBiH, a 33 posto u veoma loš.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/iri-isp ... /250927043

. kako kome. sta je 'bitno' i tu se vjerujem, mimoilazimodeksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 5:22 pmNe valja ti onda radar. Puno toga bitnoga ti proleti ispod njega.
Tako je Bella, tebi je bitno kakve guzove ima Vulićka, a što koči usvajanje državnog budžeta u vrijeme kada treba pričati o budžetu za narednu godinu i što podržava Košarca da ne dobijemo na poklon od EU 100 miliona iz Plana rasta koji će sada otići Srbiji i Makedoniji jer je iz sredstava za priključenje ostatka Zapadnog Balkana EU. Te pare su podijeljene državama i Košarac ih neće, a što Vulićka odobrava.Bella wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 5:43 pm. kako kome. sta je 'bitno' i tu se vjerujem, mimoilazimodeksametazon wrote: ↑Sat Sep 27, 2025 5:22 pmNe valja ti onda radar. Puno toga bitnoga ti proleti ispod njega.![]()
A fakat, šta će im ta sića.
"Dodik ima tri milijarde kapitala u Sloveniji", kazao je Bećirović i naveo da je to američka procjena. - BN

deksametazon wrote: ↑Sun Sep 28, 2025 10:13 amTako je Bella, tebi je bitno kakve guzove ima Vulićka, a što koči usvajanje državnog budžeta u vrijeme kada treba pričati o budžetu za narednu godinu i što podržava Košarca da ne dobijemo na poklon od EU 100 miliona iz Plana rasta koji će sada otići Srbiji i Makedoniji jer je iz sredstava za priključenje ostatka Zapadnog Balkana EU. Te pare su podijeljene državama i Košarac ih neće, a što Vulićka odobrava.
A fakat, šta će im ta sića.
dosta je,........... poklona i domacija i sadake... dobra odluka Vulichke..
.. pa da. ne pada Bosna na tako nisku sumu/sichu
deksametazon wrote: ↑Sun Sep 28, 2025 10:13 amDodik ima tri milijarde kapitala u Sloveniji", kazao je Bećirović i naveo da je to američka procjena.
a on amerikanac. pa zna iz prve ruke..
Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, tokom sastanka u Sočiju sa predsjednikom Republike Srpske kojem je Centralna izborna komisija BiH oduzela mandat, Miloradom Dodikom, rekao je da mu je drago što su se ponovo sastali.

..
Dodik: Zamolio sam Putina da u pregovorima sa Trampom ne zanemare Balkan