Velika razlika u godinama
Re: Velika razlika u godinama
Balavac je moj 
Što je njemu ta veza trebala.... Može i tako
A dijete
Što je njemu ta veza trebala.... Može i tako
A dijete
Pa on je vjerovatno ušao u vezu s normalnim i realnim očekivanjima. Ona očito nije znala šta hoće i u šta se upustila
Per aspera ad astra 
Mislim da ni jedno nije baš previše razmišljalo
Ali ok. Njihov život
Možda se starost ne računa samo fizički nego i duhom.
"Nevjerovatan je". Zaručnica Micka Jaggera branila njihovu 44-godišnju razliku u godinama: On je mlađi od mene.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/zar ... /250510105
Velika razlika u godinama ne ide za dugoročni odnos. Možda se mogu potrefiti neke ekstremne predispozicije pa to i uspije, ali mislim da je to ekstremno rijetko.
Ostalo se svodi na kraći period kada je to okej i ako tad i završi okej je. Ako nakon tog dobrog kraćeg perioda se nastavi, onda je to samo srljanje u neminovnu katastrofu.

Ostalo se svodi na kraći period kada je to okej i ako tad i završi okej je. Ako nakon tog dobrog kraćeg perioda se nastavi, onda je to samo srljanje u neminovnu katastrofu.
Ja to vidim kao stvar koja može, ali ne mora biti odlučujuća za odnos. Kako neke druge stvari mogu da ne leže i godine mogu da ne leže. Veća je šansa naravno da velika razlika u godinama neće ležati, ali velika je šansa i da neko ko ima psa neće biti sa osobom koja ne želi psa, pa opet nekad kliknu i funkcionišuVjetar wrote: ↑Mon May 12, 2025 8:39 pmVelika razlika u godinama ne ide za dugoročni odnos. Možda se mogu potrefiti neke ekstremne predispozicije pa to i uspije, ali mislim da je to ekstremno rijetko.
![]()
Zavisi u kojem stadiju života su ljudi, šta žele, da li su obe osobe kompletirane potpuno psihički, ekonomski, karijerno itd. da li žele djecu i slično. Puno više odlučujućih veoma bitnih parametara koji se moraju definisati još na samom početku nego za parove bez neke razlike u godinama, ali se zna poklopiti. Mislim da tako mogu funkcionisati, da su obe osobe svjesne šta žele i da znaju jesu li spremni žrtvovati neke stvari radi te razlike (kao i svake druge razlike, samo što su ovo velike životne stvari poput djece npr.). Ako ne mogu ili postoji nesigurnost onda je bolje završiti kako ne bi došlo do dugoročnog neslaganja i kajanja što je neko nešto propustio, što nije ostvario djecu, putovanja, trčanje maratona, nemam pojma, šta god.
A ako su u stadiju života gdje su oboje apsolutno svjesni sebe i svojih želja i poklapaju se sa realnošću veze/braka sa velikom razlikom u godinama onda mislim da može uspjeti. S obzirom da prirodno i realno niko nije toliko zreo i samosvjestan prije 25.-30. godine (neki nikad) mislim da tek od tad (najranije) potencijalno može da se uđe u vezu sa velikom razlikom u godinama, a da bude uspješna. Prije te neke 25. (u najboljem slučaju) smo svi izgubljeni i ne znamo još ni ko smo, ni šta želimo od života (a neki nikad) i ulazak u takvu vezu znači samo zbunjivanje, nesigurnost i poteškoće za oboje
Per aspera ad astra 
A simpa su hajdeDmr wrote: ↑Sun Jul 27, 2025 8:26 pmNe znam je li bio, danas naletih
https://story.hr/Celebrity/a300859/anic ... vskim.html
Per aspera ad astra 
.............................................................................................
.............................................................................................
Bivši njemački nogometni reprezentativac, Lothar Matthäus (64), koji je prošao kroz pet razvoda, na sinoćnjoj dodjeli Zlatne lopte u Parizu pojavio se s novom djevojkom, 26-godišnjom manekenkom Therese Sommer, koja je od njega mlađa čak 38 godina.
Hvala na pitanju. Evo me lijetam kao da sam dron, a ne insan.
Kakav ti je ono Foot Fetish na Fjakine prstiće?
Kakav ti je ono Foot Fetish na Fjakine prstiće?
evo kliknem na smajlich. neche da ga prikaze.. i adm. kaze rdi. radi malo sutra. haloba..
Gdje ti klikaš?
Jedno ima iskustvo ,a drugo energiju.. spoj dvoga… 
Menjam zenu od 50 za dve po 25 
ovakav ce Zvaka doziviti 100..tu

To samo ako mi ti budes podrska 
.ne prima ti se nishta... tvrdoglav
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 248 Views
-
Last post by biljka