Amerika
Re: Amerika
Malo mi je srce zatitralo kad sam vidjela ovu vijest sinoć. Baš sam se zapitala kakva sam ja to osobaBella wrote: ↑Thu Sep 11, 2025 3:37 am![]()
"Veliki, pa čak i legendarni, Čarli Kirk, je mrtav. Niko nije bolje razumio niti imao srce mladih u Sjedinjenim Američkim Državama od Čarlija. Svi su ga voleli i divili mu se, posebno ja, a sada više nije sa nama. Melanija i ja izjavljujemo saučešće njegovoj prelijepoj supruzi Eriki i porodici. Čarli, volimo te", rekao je Tramp.
Per aspera ad astra 
Zatitralo zbog Trampove izjave?biljka wrote: ↑Thu Sep 11, 2025 10:27 amMalo mi je srce zatitralo kad sam vidjela ovu vijest sinoć. Baš sam se zapitala kakva sam ja to osobaBella wrote: ↑Thu Sep 11, 2025 3:37 am![]()
"Veliki, pa čak i legendarni, Čarli Kirk, je mrtav. Niko nije bolje razumio niti imao srce mladih u Sjedinjenim Američkim Državama od Čarlija. Svi su ga voleli i divili mu se, posebno ja, a sada više nije sa nama. Melanija i ja izjavljujemo saučešće njegovoj prelijepoj supruzi Eriki i porodici. Čarli, volimo te", rekao je Tramp.![]()
Nisam je ni vidjela još u tom trenutku. Samo sam pročitala da je podlegao
Per aspera ad astra 
Vjerujem, ali je bio jedan od zagovornika posjedovanja oružja kao ljudskog prava. Play stupid games, win stupid prizes
Per aspera ad astra 
'uho' je bila proba.. 
.............................................................................................
okupiraju park.. gdje normalan narod nema pristupa. . a uzima im se % za taxu
.............................................................................................
. dobro mislish. i na gusane
Sta se desava u Americi draga @Bella
eno. se i Djokovich zabrinuo..
Trump: Uhvatili smo osumnjičenog za ubistvo Charlieja Kirka
. a jest ga ponizio.Trump se sjetio još jednog načina da ponizi Bidena: Umjesto portreta stavio fotografiju "autopena"
. silovatelj .po robnim kuchama..
.. mada nije ni Biden zavrshio karijeru.. za ikakav respekt..

zashto svi nisu izashli..iz sale. poniziti ih ...ovako.. djuture. nevidjeno...koja 'svjetska sila'

SARAJEVO - Američka ambasada u Sarajevu obavijestila je građane BiH da prekida svoje redovne aktivnosti usljed zatvaranja funkcionisanja američke savezne vlade, nakon što republikanci i demokrate u Vašingtonu nisu uspjeli postići dogovor o javnim finansijama za naredni period.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/A ... rad/930561Postojeći termini koji se odnose na izdavanje pasoša i viza u Sjedinjenim Američkim Državama, te u ambasadama i konzulatima SAD u inostranstvu nastaviće se tokom ovog prekida, u mjeri u kojoj to okolnosti dopuštaju.
Sumnjam u sve sto objavi Americka vlast i njene televizije. Gotovo su na sve spremni da reziraju kako bi uveli ID i totalnu kontrolu. Naredili im tako. A narod naivan kao madjarska sobarica
.. ne gledam filmove s tim glumcem..
Diddy u emotivnom obraćanju sudu: Mrzim sam sebe, slomljen sam do srži
Diddy osuđen na 4 godine zatvora
https://www.index.hr/magazin/clanak/did ... 16015.aspx
. kupujem sirche.za kuchne potrebe. i gallon..$2,99.. ta cijena se ne mijenja godinama..

..&