SFF
Re: SFF
tehnologija doprinjela...
..nova zanimanja... ko god zeli . moze..
..jucher sam bila u Mallu na kafi.. dodje zenska.. u helankama.. koliku je straznicu imala..
to je nekad bilo.. pokriveno.. sad..
izvolite,..... ma.. po svemu ostalom.vidish koji je to nivo...
.
i narod u redu oko nje ? nisam primjetila neke zavidne poglede..
..jucher sam bila u Mallu na kafi.. dodje zenska.. u helankama.. koliku je straznicu imala..
.............................................................................................
Pa ni ja ne bih nista imao protiv,neka ide ko god i kako god zeli...meni je problem forsiranje i nametanje toga po novinama,televizijama,pridavanje paznje necemu debilnom...Meni to automatski znaci da su oni tu zapravo da zatupe ljude...Vise puta dokazano da televizor treba iskljuciti a novine ne treba citati jer sve sto je pametno i kulturno tu neces naci...
Filmski festivali su svugdje pozornica za pokazati se. Pogotovo onima koji nemaju veze sa filmom
I hajde, okej je to, ne gledaš to ako ti se ne svidja
Problem je ako si tu zbog filmova, onda ne možeš do njih bez da pregaziš te slojeve onih koji su tu zbog svoje samopromocije ili bolesti ili oboje
I hajde, okej je to, ne gledaš to ako ti se ne svidja
Problem je ako si tu zbog filmova, onda ne možeš do njih bez da pregaziš te slojeve onih koji su tu zbog svoje samopromocije ili bolesti ili oboje
.. da . vjerujem da asfalt nisu opravli a tek. oblizne fasade..Festivalska magija
Sve je spremno za 31. Sarajevo Film Festival: Postavljen crveni tepih ispred Narodnog pozorišta
. teshko je nachi. i jednu fasadu.stub u gradu .. da nema grafite...(mozda Predsjednishtvo
Sarajevo Film Festival bit će održan od 15. do 22. augusta.
.............................................................................................
podnoshljivoCIJENE ULAZNICA
Ljetno kino Raiffeisen:
Otvaranje - 15.00 KM, ostale projekcije - 10.00 KM
Kino Meeting Point: 5.00 KM, 6.00 KM, 7.00 KM
Narodno pozorište: Otvaranje - 15.00 KM, Ceremonija dodjele nagrada - 20.00 KM,
ostale projekcije -5.00 KM, 6.00 KM, 8.00 KM
Multipleks Cinema City: 4.00 KM, 5.00 KM, 7.00 KM
Sarajevsko Summer Screen: sve projekcije - 7.00 KM
Art kino Kriterion: 5.00 KM
Pozorište mladih Sarajevo: 4.00 KM
Kino Novi Grad: 3.00 KM
Ljetno kino Novi Grad: 5.00 KM
MMC - Kino Ilidža: 3.00 KM i 5.00 KM
voditeljica Maja Cengic
haljina . dobra. /shminka losha. izgleda umorno. i usne su chudne/ losh izbor ruza/ zubi zuti.. . zbog istog..

haljina . dobra. /shminka losha. izgleda umorno. i usne su chudne/ losh izbor ruza/ zubi zuti.. . zbog istog..

voditeljica.
.
.kosa. kao kad iskochi iz kuche da kupi hljeb/ 'rashchupana' outfit. mini suknja. osakachen sako ../loshe// sandale .ok..

.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1040 Views
-
Last post by Skitnica