Bez komentara
Re: Bez komentara
AVAZ hushka na ubistvo vozacha koji je 'skrivio' nesrechu. i ubio poznatog momka n a motoru .koji je imao zabranu (nije ga ochekivao) uprav;janja bilo kojim prev sredstvom .osim skutera. ili neshto slicho tom...
..Pogledajte kako je Damir Brgulja skrivio nesreću nakon koje je preminuo Benjamin Spahović!
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/98 ... n-spahovic
.............................................................................................
.............................................................................................
Oružane snage BiH bogatije za četiri najsavremenija borbena oklopna vozila
Namjera mi je da nabavkom ovih vozila uvećamo nivo borbene spremnosti, stvorimo preduslove i zadovoljimo potrebe Oružanih snaga BiH za povećanjem mobilnosti te podignemo nivo sigurnosti pripadnika Oružanih snaga BiH prilikom izvršenja misije i zadataka", rekao je Helez.
. a chevapi 20 KM..
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nik ... /250630177Poskupljenje struje
Nikšić: Ko hoće klimu u svakoj sobi i da se grije na struju, onda je red i da plati više

.. tako vam i treba
Tesko narod kapira. IQ manji od broja cipela koje nose. Cast izuzecima naravno. Ovi cirkuzanti su i postavljeni tu da ispunjavaju zelje ljudima koji bi da upravljaju svetom. Da su pametni i skolovani ljudi na vlasti, narocito posteni, njima ne bi mogli upravljati. Isti slucaj ti je i Srbija. Nista ona ne zaostaje. Pogledaj bre samo te njuskeBella wrote: ↑Mon Jun 30, 2025 11:44 pm![]()
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nik ... /250630177Poskupljenje struje
Nikšić: Ko hoće klimu u svakoj sobi i da se grije na struju, onda je red i da plati više
.. tako vam i treba![]()
Mostarski umjetnik Damir Mumbašić objavio je na svom Facebook profilu “Mumbasic Damir ARTist” videozapis u kojem oskvrnjuje križ na brdu Hum iznad Mostara, išaravši ga sprejem.
Nogometaši Sarajeva su u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu pobijedili rumunsku Craiovu rezultatom 2:1.

Objavljena je lista prosječne visine muškaraca u svijetu
Tragedija kod Foče pokrenula reakcije: Vanredna kontrola opasne dionice nakon pogibije doktorice
dakle , dr si prekretnica u vodjenju drzave. dok oni ne nastradaju. sve 'stoji'
Pre samo par dana Fajzer objavljuje kako je pronasao vakcinu protiv lajmske bolesti i evo ga prvi holivudski pajac koji se javlja da bas tu bolest ima. Hoces slavu,moras biti cirkuzant i raditi sta ti kazu...Budaletina
A ovako se u Srbiji reklamirala vakcina za kurona cirkus. Budalizam
..Policija zabranila klanjanje radikalnog islamiste i njegovih pristalica u Širokom Brijegu. On odgovara: Sam ću vam doći bando UZP-ovska
https://www.dnevnik.ba/vijesti/policija ... uzp-ovska/
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /250818061Teška nesreća kod Sarajeva: 72-godišnjak i 71-godišnjak pali s quada, uhapšen muškarac s Floride
. kad se dijaspora,dochepa malo para..i 'svijeta'
TALIJANSKI TINEJDŽER
Carlo Acutis prvi katolički svetac milenijske generacije
"Ona više nije mogla ni govoriti, ja sam slala njoj poruke. Bila sam kod nje u tom domu, ja sam ogorčena zapravo na sve te hvalospjeve. Ja sam zvala ministarstvo kulture i rekla sam im: Molim te Nina napravi nešto, nek bude na nekom boljem mjestu, na nekom boljem krevetu, ne može ona spavati na tom užasnom krevetu. Ali ne, nije bilo napravljeno ništa."
Tereza tvrdi da je molila ministricu kulture da pomogne Gabi
Na adresu „Dnevnog avaza“ stižu stotine čestitki povodom 30. godišnjice najtiražnijeg i najutjecajnijeg bh. dnevnog lista. Čestitku osnivaču "Dnevnog avaza" Fahrudinu Radončiću uputio je i reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović.
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/999492/ ... i-domovinu
U najvećem europskom centru bacanja sjekire u Ljubljani bacati može čak 100 igrača odjednom. Na jednoj meti može igrati do šest igrača pod budnim okom instruktora..
Ništa se ne može usporediti s osjećajem kada se sjekira zabije u centar drvene mete. U igri mogu uživati svi, nije bitna snaga ili spol, samo tehnika.
Odlična opcija za druženje s prijateljima, proslavu rođendana, momačke zabave, djevojačke večeri i team buildinge! Najdraže možete obradovati s poklon bonom!
“AVAZOVA” STRANA LIČNOST GODINE
Donald Tramp, predsjednik SAD: Lider koji je promijenio svijet
Njegov stil bio je hladan, transakcijski i često neugodan za saveznike – ali upravo zbog toga efikasan
Zbog cega su sada napali Venecuelu? Da im ukradu naftu?
svijet se raspada... Maduro je neshto shto je trump u americi trenutno... samoprozvana sila.... venecuelu nema ko braniti.. ovo je pokazivaje sile. na malom chovjeku.. narko dileru.. a masovni ubica mu u kuchi za novu godinu.. i ne hapsi ga
Znaci to mu je kao razlog sto je napao Venecuelu a ustvari naivan narod ni ne zna da im naftu pokrasti i da ce morati svoju naftu da kupuju...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 583 Views
-
Last post by Bella
-
- 4 Replies