Magazin
Re: Magazin
samo paste. yt. ne treba ti okona
.............................................................................................
da probam
.............................................................................................
i shta je tu poruka..
pishe
portal .nezvisnih' BL 
paSkarlet Johanson doživjela nervni slom
Glumica Skarlet Johanson oštro je napala fotografe jer su joj ušli u kadar tokom snimanja filma "Papirni tigar" u Njujorku u četvrtak, javlja Dejli mejl.
"Sklonite se s puta!", viknula je zvijezda.
Glumica, koja je nosila kratku, kovrdžavu periku i frizuru inspirisanu 80-im, dodatno je izrazila svoju frustraciju glasno govoreći paparacima da se sklone s puta jer radi.
"Razumijem da radite, ali pustite me da radim svoj posao. Budite ljubazni", dodala je.
Johansonova je potom uspješno nastavila snimanje scene.
Ova žena se gura svugdje, a pogotovo tamo gdje joj nije mjesto. Prva Dama
Per aspera ad astra 
a i
Sud u Strazburu donio odluku: Novalić i Solak izlaze na slobodu?
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... odu/224820Evropski sud za ljudska prava u Strazburu je po apelaciji koju su uputili advokati donio odluku u slučaju "Respiratori" koja se tiče bivšeg premijera Federacije BiH Fadila Novalića i bivšeg direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka.
. i tako.. sledecj potez. tuze Bosnu .za za bol . i dobiju novchanu naknadu.. i tako. to plachaju gradjani
Čekam poziv s novog posla za razgovor. A staru prijateljicu nisam još vidjela. Trebala mi vratiti ključ u petak jer mi je druga jaranica trebala pripaziti mačka preko vikend. Rekla mi da joj dođem do posla, pa je na kraju njen kolega izašao sa ključem
A kad sam zvala na kafu, zauzeta je
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Tue Jul 15, 2025 12:08 pmČekam poziv s novog posla za razgovor. A staru prijateljicu nisam još vidjela. Trebala mi vratiti ključ u petak jer mi je druga jaranica trebala pripaziti mačka preko vikend. Rekla mi da joj dođem do posla, pa je na kraju njen kolega izašao sa ključem
A kad sam zvala na kafu, zauzeta je![]()
..
..budi jaka...
. davno, mi je prijateljica ..bila .s turistichkom grupom. i popela se na kamilu
. da, za amere je to mala svota . mozda par dollara..ali ..tako neshto raditi.. iznudjivanje na svkom koraku..
- Napadaju nas zajedno četnici, ustaše i balije. Svim snagama. Združeno i koordinirano. Jer im nikad niko nije mrsio račune kao mi. Narod i pravda - napisao je Konaković.
izgubi zena posao,sache i on..
Sud utvrdio da je Konaković lagao da je Avdo Avdić dogovarao njegovo hapšenje na Palama
Potpuno, ja je govorim u eter ja što znam ja govorim, ja ne lupam, izjavio je Konaković
Utvrđuje se da je tuženik Elmedin Konaković u emisiji „CENTRALNI DNEVNIK SA Senadom Hadžifejzovićem” od 12.11.2022. godine, objavljenoj na FACE TV, iznio neistinite činjenice, te oklevetao tužitelja Avdić Avdu, a s tim u vezi iznošenjem neistinitih činjenica nanio štetu časti i ugledu tužitelja Avdić Avde. Nalaže se tuženiku da tužitelju Avdić Avdi na ime naknade nematerijalne štete po osnovu povrede časti i ugleda koju mu je nanio iznošenjem neistinitih činjenica u emisiji „CENTRALNI DNEVNIK SA Senadom Hadžifejzovićem” od 12.1 1.2022. godine, objavljenoj na FACE TV, isplati iznos od 2.000,00 KM, sa zakonskom zateznom kamatom počev od 30.12.2022. godine pa do isplate, u roku od 30 dana od dana prijema presude. Obavezuje se tuženi da tužitelju nadoknadi troškove parničnog postupka u iznosu od 1.442,80 KM, sa zakonskom zateznom kamatom počev od 09.07.2025. godine pa do isplate, u roku od 30 dana od dana prijema presude
ovaj trechi.je .. s koje god strena gledano

zvaka ko je sexi ovdze
aj. to sam jela u Bosni.. iskreno . bolje da si sardinu konzerve. odabrao
Nemoj srece ti vise imacu nocne more. Ne volim da ih vidim ni na slici.
Sardina,tunjevina,oslic,pastrmka...To ti je moja klopa
Malo sam se opustio pa jedem svasta jer meca nema (portugalac povredjen).
Nakon odmora vracam se treninzima, sada hocu da pustim mozak na ispasu