Obuća
Re: Obuća
Požurih da kupim nove teniske... Nike Che nestati s polica
I nadjoh na eBay.
nove ,$50..
Ove stare..Josh nisu za baciti...nosim ih nochu. Niko ne vidi koja je sramota

I nadjoh na eBay.
Ove stare..Josh nisu za baciti...nosim ih nochu. Niko ne vidi koja je sramota

.............................................................................................
ako uporedimo sa Skitnicim..
.............................................................................................
Placene 250€ ali to ne znaci da vrede vise od bilo cijih. Svako nosi ono sto voli. I njene su lepe i prave letnje. Mada lepim zenama kao sto ste vi, sve lepo stoji
. lepe nelepe. udobnost je na prvom mjestu... a to nekako ide i uz cijenu... naravno ne uvijek...
. mada .ima naroda,moze sve nositi i da nema problema sa stopalima/ ziljevima itd..
Tu se slazem. Naravno da se kvalitet placa vise samo sto ti kazes zavisi i do stopala. Zbog toga se i isprobava obuca pre kupovineBella wrote: ↑Thu Jun 19, 2025 11:24 pm. lepe nelepe. udobnost je na prvom mjestu... a to nekako ide i uz cijenu... naravno ne uvijek...
. mada .ima naroda,moze sve nositi i da nema problema sa stopalima/ ziljevima itd..
Uzeo sam jos jedne Valentino, nisu mi nesto udobne ali kada se razgaze verovatno ce biti jer je u pitanju koza
. shto se tiche tena, mozda i cipela. treba ichi pola br veche.. kako god.. dok prodeverash vrijeme u malim mukama... 'da se rashire' . dodje im i kraj..
. imam cipele. nisam ih mogla godinama nositi. grube .kako god. i jedan dan probam. .natopim ih technoshchu za mekhanje koze. i sad ih nosim..
.. ove valentino ..izgledaju masivne.. samo da nema tog 'loga'..
I mene nervira malo to sto pise ali te su imale moj broj, drugi model kod kojih je samo slovo V imao 3-4 para ali sve mali brojevi. Ali hajde, imaju ovaj dizajn sa rajfeslusom pa kao neki fazon,inace vise volim kao ove bognerove, slovo B i to je to.Bella wrote: ↑Fri Jun 20, 2025 1:55 am. shto se tiche tena, mozda i cipela. treba ichi pola br veche.. kako god.. dok prodeverash vrijeme u malim mukama... 'da se rashire' . dodje im i kraj..![]()
. imam cipele. nisam ih mogla godinama nositi. grube .kako god. i jedan dan probam. .natopim ih technoshchu za mekhanje koze. i sad ih nosim..htjela ih baciti.. tako. mislim da mi se stopalo smanjilo..
![]()
.. ove valentino ..izgledaju masivne.. samo da nema tog 'loga'..![]()
Sledeci put te vodim sa sobom
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 2198 Views
-
Last post by Bella
-