Iz moje skitnje
Re: Iz moje skitnje
Na te sam već navikao i znam kako sa njima, ali sa tim tamo iza vrata što škripe i paučine, ne znam.Skitnica wrote: ↑Fri May 30, 2025 9:32 amZar nisu više zli oni kojima smo okruženi u / na ljepšim mjestim?deksametazon wrote: ↑Fri May 30, 2025 9:25 amPripazi za svaki slučaj, pričaju nešto da u tim starim kućama žive zli duhovi i džini.![]()
![]()
![]()
sache turisti... iz Bosne i EU
.............................................................................................
ošli su za crnu goru
jeftiniji su nenormalno...od rvata koji oće sve priko noći
jeftiniji su nenormalno...od rvata koji oće sve priko noći
Albanija hoće da bude turistička sila. Mi koji smo uglavnom išli na hrvatsko primorje ili ponekada crnogorsko navike na te mirise i boje ostanu pa se poželi opet. Ili jeste ili mi se čini da nema više Čehinja kao nekada?
Britanski Express objavio je kako vlada Albanije očekuje da 2030. godine ova država primi više od 30 miliona turista. Godine 2015. broj turista je iznosio nešto više od tri miliona. Albanija je najbrže rastuća evropska destinacija za odmor, a vlada zemlje očekuje do 30 miliona stranih posjetitelja do 2030. godine. U kontekstu, ova razina bila bi veća od one koju trenutno primaju Portugal ili Hrvatska. Razina turizma u Albaniji treća je najbrže rastuća u svijetu, odmah iza Katara i Portorika.
![]()
ah.. mozda plaze.. i to je sve.. 
.............................................................................................
gdje si ovo snimila.. 
Noćas je k'o lubenica, pun mjesec iznad Bosne.

Jesi li iz Gradačca ili onako bio malo 
Da nije TMD?
Sta si se prepo, neces u zatvor 
Ne brine me to. Šta ako opet budu birali reisa iz Gradačca, mora se biti fin i ne praviti više zijane. 
i sve je 'prljavije'
.. mislim, bolje dva dana u hr negp 7 u cg
Jeste u vecim mjestima, ali ja sam trazio lijepa plaze i lokacije pa mi je bas bilo odlicno. Recimo plaza Ploce (blizu Budve) fantasticna, isto plaza Perazica Do (Blizu Petrovca), pa onda nezaobilazna velika plaza Ulcinj. Meni bilo fantasticno
googlah.. Ploce tak/ kad vidim stotine kishobrana..
ova druga. kamenjara..
tako. crnogorska obala je lijepa. dodushe, moguche je naci, vjerujem, plazu uz hlad od drvecha. to bi bilo dobro..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 138 Replies
- 8193 Views
-
Last post by Coolio
-
- 10 Replies