Forumaš mjeseca maj 2025.
Re: Forumaš mjeseca maj 2025.
Joj stele, zasto nisam ja opet? 

.............................................................................................
kaze jedan, cijenjeni forumash . korumpirani forum
.............................................................................................
Fjaka ce doci za mjesec
A Deksa je sad zaduzen. Mora se oduziti prisustvom
A Deksa je sad zaduzen. Mora se oduziti prisustvom
bella ne kenjkaj jesi čula
iden sad na izbore 2. krug.
na prave demokraske izbore!
na prave demokraske izbore!
Čestitam @deksametazon
@fjaka vidiš li patern? Vjerujem u tebe da hoćeš
@fjaka vidiš li patern? Vjerujem u tebe da hoćeš
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
To je ona stara da priznanja obavezuju, ali nisam očekivao ni ovo jer sam samo malo više znakova ostavio na jednoj temi u raspravi sa @Bella. Sada dolaze vrlo topli dani i grehota sjediti pred monitorima.
To može biti korisno najviše da nas nagooglaju tražeći aktuelne pojmove. Znam iz iskustva dok sam na poslu vodio 8 godina stranicu i kako sam uspio da pri googlanju dođemo na prvu stranicu Googla i čak na drugo mjesto čime se povećava posjeta. Sada nema Pustopoljine ni na desetoj i tu treba možda nešto uraditi (postoje opcije u postavkama foruma, ali imaju i daleko složenije radnje koje se koriste za firme) ili uživati u ovom miru. Istina postoji i trend da ljudi više danas posjećuju društvene mreže pa recimo Twitter je u dobroj mjeri odvukao i forumaše Klixa gdje je forum 25 godina radio i dan i noć. Prije je više bilo upisa noću nego sada danju. Više je upisa u komentarima na članak nego što bude na forumu. Moguće je da danas ljudi u žurbi nemaju vremena čitati duge komentare nego idu tamo gdje je ograničen broj znakova pa potrudi se da budeš koncizan i kažeš šta želiš u par rečenica da bi dobio lajk.
Neke pojmove kada tražiš na google, Pustopoljina bude i prva. Ali da, većinom nije ni medju deset prvih ili nikako.deksametazon wrote: ↑Sun Jun 01, 2025 11:59 amTo je ona stara da priznanja obavezuju, ali nisam očekivao ni ovo jer sam samo malo više znakova ostavio na jednoj temi u raspravi sa @Bella. Sada dolaze vrlo topli dani i grehota sjediti pred monitorima.![]()
To može biti korisno najviše da nas nagooglaju tražeći aktuelne pojmove. Znam iz iskustva dok sam na poslu vodio 8 godina stranicu i kako sam uspio da pri googlanju dođemo na prvu stranicu Googla i čak na drugo mjesto čime se povećava posjeta. Sada nema Pustopoljine ni na desetoj i tu treba možda nešto uraditi (postoje opcije u postavkama foruma, ali imaju i daleko složenije radnje koje se koriste za firme) ili uživati u ovom miru. Istina postoji i trend da ljudi više danas posjećuju društvene mreže pa recimo Twitter je u dobroj mjeri odvukao i forumaše Klixa gdje je forum 25 godina radio i dan i noć. Prije je više bilo upisa noću nego sada danju. Više je upisa u komentarima na članak nego što bude na forumu. Moguće je da danas ljudi u žurbi nemaju vremena čitati duge komentare nego idu tamo gdje je ograničen broj znakova pa potrudi se da budeš koncizan i kažeš šta želiš u par rečenica da bi dobio lajk.![]()
Nisam se time zamarao iskreno, mada vjerovatno sam trebao
@deksametazon
čestitam 
Ja nikad taj klixov forum nisam posjecivala.deksametazon wrote: ↑Sun Jun 01, 2025 11:59 amTo je ona stara da priznanja obavezuju, ali nisam očekivao ni ovo jer sam samo malo više znakova ostavio na jednoj temi u raspravi sa @Bella. Sada dolaze vrlo topli dani i grehota sjediti pred monitorima.![]()
To može biti korisno najviše da nas nagooglaju tražeći aktuelne pojmove. Znam iz iskustva dok sam na poslu vodio 8 godina stranicu i kako sam uspio da pri googlanju dođemo na prvu stranicu Googla i čak na drugo mjesto čime se povećava posjeta. Sada nema Pustopoljine ni na desetoj i tu treba možda nešto uraditi (postoje opcije u postavkama foruma, ali imaju i daleko složenije radnje koje se koriste za firme) ili uživati u ovom miru. Istina postoji i trend da ljudi više danas posjećuju društvene mreže pa recimo Twitter je u dobroj mjeri odvukao i forumaše Klixa gdje je forum 25 godina radio i dan i noć. Prije je više bilo upisa noću nego sada danju. Više je upisa u komentarima na članak nego što bude na forumu. Moguće je da danas ljudi u žurbi nemaju vremena čitati duge komentare nego idu tamo gdje je ograničen broj znakova pa potrudi se da budeš koncizan i kažeš šta želiš u par rečenica da bi dobio lajk.![]()
Na 2-3 upita me google odveo tu, ali nisam se zelila registrovati.
Kad ostavis komentar na vijest, to je s tim, tako je bar meni izgledalo, zavrsena prica.
Neko se mozda i zakaci, ali uglavnom se ljudi tu ne ubjedjuju u svoju istinu.
Na forumu dodje do veceg poznanstva, samim tim vise i slodode i opustenosti.
Ako te ljudi citiraju osjecat ces se proznatim da i odgovoris. I tako tece i odrzava se.
@deksametazon
Čestitam
Čestitam
Pa ja, ti me Bella razumiješ.
ko je glavni pretendent za fm
Ja mislim da bih ja trebao biti opet, vidicemo 
@deksametazon cestitam 
Nema sanse da bude on, pored mene 
Haj nek svako za sebe da argumente zašto bi trebao biti, pa ko bude nadgovorio druge, biće 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 157 Views
-
Last post by biljka
-
- 23 Replies