Voće
Re: Voće
jucher u kupovini. jabuka.. .rasule se treshnje i jedna lychee.. u frizideru..
shtachu. uzmem da probam treshnje. dobre.. i tu jednu lychee probam kuchi..
dakle. ukrala.. . hm.. interesnatno voche.. vrlo slichno grozdju.. slatko. . manje technosti .djusa od grozdja.
. ipak.. previshe slatko za moj ukus..

. ipak.. previshe slatko za moj ukus..

.............................................................................................
ali ovaj je..

.............................................................................................
ja san se sa tom kaki jednom zamalo ugušio, kolega i ja gladni ko pasi i on donekle izvuče te kaki jabuke, i meni ona ode u krivo ako je iko ikad ima slično iskustvo, i sad zaglavila se ona negdi u ždrilu nemoš je vratit nazad a neće propadne doli a disat nemoš, i sad kolega melje priča a ja zijan oću umrit nikako zraka uvatit
ali u mene kaki ne kaki više neće
1
1
Imala iskustvo. Ne sa hranom, nego s picem. Nesto smjestala po kuhinju, bila u cucecem polozaju, malo nagnuta napred, skuzih teglicu kiselih krastavaca i napijem se vode iz njih u tom polozaju. Jednostavno je isla pogresnim putem. Nisam mogla doci do daha, mislila umrijet cu, muz dotrco, malo me “tuko” dole ispod vrata, da proleti…Strasno.
Zurimo, sve zurimo. I jos se nisam pameti dozvala, i sad nesto s nogu pojedem.
Treba sjesti u ispravam polozaj, tako su svi kanali fino i do kraja otvoreni i hrana ce fino prolaziti bez da negdje zaglavi.
Zurimo, sve zurimo. I jos se nisam pameti dozvala, i sad nesto s nogu pojedem.
Treba sjesti u ispravam polozaj, tako su svi kanali fino i do kraja otvoreni i hrana ce fino prolaziti bez da negdje zaglavi.
1
1
Imam dane kad mi tijelo vapi za jabukama.
I to da je grizem. Ja nju grizem, grize i ona mene.
Amerikanci koriste mnogo hemije kod jabuka, i bilo bi je bolje oguliti.
Pa i kad kupite organske, opet je 30% hemije.
Ali cim je prerezem nozem, nije to vise too. Kao da pola ukusa nestane.
I bananu moram svaki dan imati.
Ona ima taman secera koliko mi stima.
I to da je grizem. Ja nju grizem, grize i ona mene.
Amerikanci koriste mnogo hemije kod jabuka, i bilo bi je bolje oguliti.
Pa i kad kupite organske, opet je 30% hemije.
Ali cim je prerezem nozem, nije to vise too. Kao da pola ukusa nestane.
I bananu moram svaki dan imati.
Ona ima taman secera koliko mi stima.