Pogodi šta je na slici - pro level
Re: Pogodi šta je na slici - pro level
Onda je vilica
Per aspera ad astra 
Mogu li ja, jer baš večeras nemam ideje, prepustiti nekome da postavi zagonetni predmet?
Npr. @joker (tu je) ili @Dmr ,neki kvadrat u boji
Npr. @joker (tu je) ili @Dmr ,neki kvadrat u boji
Hajde neko @joker @Dmr @Vjetar @Skitnica @fjaka @deksametazon @Lana @Mihica
Per aspera ad astra 
Možda bih znao boju trougla, a teško mi kvadrata u boji. 
Probaj, to što znaš
Sačekajmo ipak malo pristojniju postavku. 
Dok se to ne desi, a da tema ne stoji.

Možda se s tim nešto poklopi... Dok se peče ili kuha?
Nema veze sa kuhinjom i crkvom, ima veze sa ulicom.
Vrće, ali nije.
Ovo su ljudi našli i jedva saznali da se koristilo za vezivanje konja nekada kada je to bilo glavno prevozno sredstvo. Ima u dnu šupljinu sa kojom se pričvrstilo za drveni stub. Kauboji su imali nešto kao prečku sličnu golu. Neću dalje da mučim. Neka nastavi dalje neko ko ima u glavi ideju.
Otkud tebi primjerakdeksametazon wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:34 pmOvo su ljudi našli i jedva saznali da se koristilo za vezivanje konja nekada kada je to bilo glavno prevozno sredstvo. Ima u dnu šupljinu sa kojom se pričvrstilo za drveni stub. Kauboji su imali nešto kao prečku sličnu golu. Neću dalje da mučim. Neka nastavi dalje neko ko ima u glavi ideju.
Per aspera ad astra 
Nisam znao da je pravilo da mora biti nešto iz moje kuće. Sorry. Bude i to.biljka wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:37 pmOtkud tebi primjerakdeksametazon wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:34 pmOvo su ljudi našli i jedva saznali da se koristilo za vezivanje konja nekada kada je to bilo glavno prevozno sredstvo. Ima u dnu šupljinu sa kojom se pričvrstilo za drveni stub. Kauboji su imali nešto kao prečku sličnu golu. Neću dalje da mučim. Neka nastavi dalje neko ko ima u glavi ideju.![]()
Ma ne moraaa. Samo mi je izgledalo kao da jeste nešto kućideksametazon wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:38 pmNisam znao da je pravilo da mora biti nešto iz moje kuće. Sorry. Bude i to.biljka wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:37 pmOtkud tebi primjerakdeksametazon wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:34 pmOvo su ljudi našli i jedva saznali da se koristilo za vezivanje konja nekada kada je to bilo glavno prevozno sredstvo. Ima u dnu šupljinu sa kojom se pričvrstilo za drveni stub. Kauboji su imali nešto kao prečku sličnu golu. Neću dalje da mučim. Neka nastavi dalje neko ko ima u glavi ideju.![]()
Per aspera ad astra 
Evo iz kuće. Skupljao sa Temua.

Pogodila, a mislio sam da će te zbuniti ovi bijeli kablovi.
Ma neee, al nema mi smisla brojat ovo kao pogodak jer si uslikao cijeli predmet 
Per aspera ad astra 
Hah. ne znam se ja ovoga igrat'. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1504 Views
-