Magazin
Re: Magazin
Magazin People proglasio je najljepšu osobu za 2025. godinu
. ..meni bolje izgleda..' dobro 'obradjena' nego je bila mladja.. ali ... nisam zaDemi Moore

https://www.jutarnji.hr/scena/strane-zv ... home_scena
.............................................................................................
.............................................................................................
demica mi je ostala u sjećanju u jednom filmu, glumila je vojnika i brijdla glavu, tu mi je baš bila mačketina i po
sjecham se tog filma. bila je simpa..
Privukli pažnju
Trump, Biden i Zelenski optuženi da su prekršili pravila odijevanja na sahrani pape Franje
to im je i bio cilj...

. dobri . kljaljevichi
nisu kojekakve bjelosvjetske vucibatine

nisu kojekakve bjelosvjetske vucibatine

ochekivano..Novi korak
Lana Pudar plivačku karijeru nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama
https://www.klix.ba/sport/plivanje/lana ... /250429065
možda će imat malo bolje uvjete tamo ko će znat 
Muzičaru Goranu Bregoviću zabranjen je ulazak u Letoniju.
Bregović je u Letoniji stavljen na takozvanu crnu listu na zahtjev Službe nacionalne bezbjednosti.
Kako piše letonski portal LSM+, ovu odluku donio je ministar unutrašnjih poslova Letonije Rihards Kozlovskis.
“Osnovna poruka je o podršci agresiji na Ukrajinu, učešće u javnim događajima na okupiranim teritorijama. Mi kao Letonija podržavamo Ukrajinu i podržavaćemo je i dalje, tako da nam je to u ovom slučaju potpuno neprihvatljivo“, kazao je ministar o razlozima ove odluke.
Prema daljim navodima, Goran Bregović je od 2014. godine više puta nastupao na Krimu, a službe bezbjednosti Letonije i Ministarstvo unutrašnjih poslova zatražili su od tamošnjih organizatora događaja da pažljivo procijene umjetnike, prenosi Serbian Times.
„Pojavljivanje ljudi koji podržavaju rusku agresiju u Letoniji nije u interesu bezbjednosti naše zemlje, jer može doprinijeti međuetničkim tenzijama u letonskom društvu“, napisala je Služba nacionalne bezbjednosti u pisanom komentaru.
Kako se navodi, prošle godine je letonska crna lista proširena na 480 stranaca, u skladu sa preporukama službi bezbjednosti.
lijepo izgleda Stojcevac. osim shto ne vidim 'sredjeni parking'. kao da ga uopshte nema.
ej Zvaka. to je uobichajena pricha.
..
Agendasi na delu
covjek je jednina . narod mnozina.....dakle chovjek je glup. i sve pod nekim kishobranom.. neko nevodljivi iii vidljivi. taj i taj..u nedogled nam namechu
...
ona predlaze .da se stan .ustupi za zamjenu boravka u domu. ali taj boravak nije besplatan... dakle to ustupi, znachi da se proda, procieni koliko vrijedi. i samim tim. se moze vidjeti. koliko mjeseci/ godina ,taj penzioner moze boraviti u domu...
. toga ima i kod mene. ako je neko /star/ ne moze se brinuti o sebi. moze u 'drzavni dom' s tim da sve shto ima. predaje toj ustanovi. koliko ima. ako nema ipak ostaje u tom domu. neche biti izbachen.
ali ova pricha .sa se maldima obezbijedi stan je .
Agenda 2030 se zove "Neces imati nista i bices srecan"Bella wrote: ↑Fri May 02, 2025 2:58 pmona predlaze .da se stan .ustupi za zamjenu boravka u domu. ali taj boravak nije besplatan... dakle to ustupi, znachi da se proda, procieni koliko vrijedi. i samim tim. se moze vidjeti. koliko mjeseci/ godina ,taj penzioner moze boraviti u domu...
. toga ima i kod mene. ako je neko /star/ ne moze se brinuti o sebi. moze u 'drzavni dom' s tim da sve shto ima. predaje toj ustanovi. koliko ima. ako nema ipak ostaje u tom domu. neche biti izbachen.
ali ova pricha .sa se maldima obezbijedi stan je .![]()
Tako da bih ja to sto je to smece izjavilo povezao sa tim. Lagano kuvanje zabe (naroda) uz naravno predstavljanje toga kao necega dobrog.
. mozda i to nije loshe.. nemash nishta. nema ni brige..Coolio wrote: ↑Fri May 02, 2025 6:55 pmAgenda 2030 se zove "Neces imati nista i bices srecan"Bella wrote: ↑Fri May 02, 2025 2:58 pmona predlaze .da se stan .ustupi za zamjenu boravka u domu. ali taj boravak nije besplatan... dakle to ustupi, znachi da se proda, procieni koliko vrijedi. i samim tim. se moze vidjeti. koliko mjeseci/ godina ,taj penzioner moze boraviti u domu...
ali ova pricha .sa se maldima obezbijedi stan je .![]()
Tako da bih ja to sto je to smece izjavilo povezao sa tim. Lagano kuvanje zabe (naroda) uz naravno predstavljanje toga kao necega dobrog.
..nije ona nishta novo objavila. to postoji.. ali jeste zamuljano.