O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
kako bi bilo lipo da postanem forumaš miseca

Možda se @Vjetar smiluje 
dezy bilo bi lipo da se svi redamo a ne neko priko veze po ko zna koliko puta a neko nikako.
Popiti kafu ili ne ..
angazuj se malo vishe. otvaraj teme. shta god ti padne na pamet... kopiraj ove uspjeshne
.............................................................................................
jesam li se nametnuo dovoljno
konstruktivan bio
uzorno se vladao
za forumaša
miseca
konstruktivan bio
uzorno se vladao
za forumaša
miseca
ma , to che biti misaona imenica
.............................................................................................
Razmišljam o tome kako kasno legnem, a ustajem u 6 ujutro. Cijeli dan zurim kao pčela i nikako se ne mogu uvesti u red te postaviti neke granice. Ne ide, ne mogu zaspati prije ponoći.
Zasto ostajes budna do kasno?
Ja kada bi ustajala u 6 ujutro, bukvalno bi se onesvijestila u 10 navecer, nista me budnom ne bi odrzalo.
Najviše energije imam oko 22 sata navečer, kada je u kući mir i nitko me ne ometa. Tada uspijem obaviti dosta kućnih poslova, dok tijekom dana nemam vremena. Osjećam najveći umor između 17 -19 sati, kad bih najradije legla, no to je nezgodno. Pretrpim taj umor i kasnije, iznenada, osjećam kako mi prolazi, pa ostajem budna do ponoći. Idealno bi bilo da popodne, nakon posla, odmorim barem pola sata kako bih oslobodila um od stresa. Međutim, kad krenem kuhati, to se oduži i odmor često izostane.
Mihice koliko vas je sada u kuci?
Dat cu sebi zs pravo ds dam koji savjet. Prolazila sam kroz isto.
Probaj s jednostavnim kuhanjem radnim danima. Nesto sto ti ne odnosi mnogo vremena. A ako cec i kuhati, probaj s vecom kolicinim, neke sa hrana moze jesti dva-tri dana. Grah npr, punjene paprike, i sve corbe.
Taj popodnevni san je cudo kako odmori, pricaju mi ljudi koji ga drijemaju.
Ako ti tijelo osjeca potrebu za njim, valjalo bi da odspavas.
Ali kratko, moze poremetiti san nocu..
Naucno je dokazano da su sati izmedju 10 pm - 2 am najbolji za san, nase cjelokupno zdravlje. U tim se satima tijelo najbolje odmara.
Probaj s jednostavnim kuhanjem radnim danima. Nesto sto ti ne odnosi mnogo vremena. A ako cec i kuhati, probaj s vecom kolicinim, neke sa hrana moze jesti dva-tri dana. Grah npr, punjene paprike, i sve corbe.
Naucno je dokazano da su sati izmedju 10 pm - 2 am najbolji za san, nase cjelokupno zdravlje. U tim se satima tijelo najbolje odmara.
. chesto nap-ujem.. po podne..ili ako nisam dovoljno spavala... taj dnevni nup/ che uchiniti samo..da se osvjezis za narednih nekoliko sati...
. noch nista ne moze zamjeniti.
. npr. meni utiche .ako rano ustanem.. u 6 sati.. jer nije svanulo.. izgleda da svjetlost ima uticaja. 7:30 je idealno za moj bioritam.. npr..
.ako se 'nakupi' neprospavanih sati. jednostavno osjetim.
legnem u 20:00 i do ujutru..i tako po potrebi..

. noch nista ne moze zamjeniti.
. npr. meni utiche .ako rano ustanem.. u 6 sati.. jer nije svanulo.. izgleda da svjetlost ima uticaja. 7:30 je idealno za moj bioritam.. npr..
.ako se 'nakupi' neprospavanih sati. jednostavno osjetim.
legnem u 20:00 i do ujutru..i tako po potrebi..
Isto. Od 22-23h pa nadalje najproduktivnijiMihica wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 8:10 amNajviše energije imam oko 22 sata navečer, kada je u kući mir i nitko me ne ometa. Tada uspijem obaviti dosta kućnih poslova, dok tijekom dana nemam vremena. Osjećam najveći umor između 17 -19 sati, kad bih najradije legla, no to je nezgodno. Pretrpim taj umor i kasnije, iznenada, osjećam kako mi prolazi, pa ostajem budna do ponoći. Idealno bi bilo da popodne, nakon posla, odmorim barem pola sata kako bih oslobodila um od stresa. Međutim, kad krenem kuhati, to se oduži i odmor često izostane.
Idealno bi bilo da se ide spavati oko 4 a ustaje u podne, pa posao od 14
Mada volim i jutra nekad i dan ponekad i ne bih da mi se gubi u spavanju koje je po meni samo nužnost da se odmoriš
Evo ne znam šta bih
sutra će se sve znati
jako sam uzbuđen
jako sam uzbuđen
Šta je s @fjaka
Nije se valjda naljutio
Nije se valjda naljutio
Nas je petoro, i imam zanimljiv podatak: moji ukućani su majstori za izbjegavanje kućanskih poslova. Kada bih pisala o tome, ispalo bi kao da ih ogovaram i da ništa ne rade. Naravno, rade oni druge poslove, možda čak i teže. Imaju svoj raspored i smjenjuju se, a ja se pitam – zašto ja radim tri smjene?Peace wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 2:06 pmMihice koliko vas je sada u kuci?
Previše brinem o svemu, a mislim da me to dodatno umara. No, na kraju, kada zbrojim i oduzmem, znam za koga se borim i za koga se brinem.
Haha ,e baš tako nekako bih i ja htjela..Vjetar wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 9:54 pmIsto. Od 22-23h pa nadalje najproduktivnijiMihica wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 8:10 amNajviše energije imam oko 22 sata navečer, kada je u kući mir i nitko me ne ometa. Tada uspijem obaviti dosta kućnih poslova, dok tijekom dana nemam vremena. Osjećam najveći umor između 17 -19 sati, kad bih najradije legla, no to je nezgodno. Pretrpim taj umor i kasnije, iznenada, osjećam kako mi prolazi, pa ostajem budna do ponoći. Idealno bi bilo da popodne, nakon posla, odmorim barem pola sata kako bih oslobodila um od stresa. Međutim, kad krenem kuhati, to se oduži i odmor često izostane.Bude mi uvijek žao što se mora spavati jer se mora naspavati iole do ustajanja ujutro.
Idealno bi bilo da se ide spavati oko 4 a ustaje u podne, pa posao od 14![]()
Mada volim i jutra nekad i dan ponekad i ne bih da mi se gubi u spavanju koje je po meni samo nužnost da se odmoriš![]()
Evo ne znam šta bih![]()
Noć je samo za kreativne duše ,bar tako kažu
kad je fjakav.
vratit che se s novim nickom..
Isto, i radila i mislila.Mihica wrote: ↑Mon May 05, 2025 8:22 amNas je petoro, i imam zanimljiv podatak: moji ukućani su majstori za izbjegavanje kućanskih poslova. Kada bih pisala o tome, ispalo bi kao da ih ogovaram i da ništa ne rade. Naravno, rade oni druge poslove, možda čak i teže. Imaju svoj raspored i smjenjuju se, a ja se pitam – zašto ja radim tri smjene?Peace wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 2:06 pmMihice koliko vas je sada u kuci?
Naucno je dokazano da su sati izmedju 10 pm - 2 am najbolji za san, nase cjelokupno zdravlje. U tim se satima tijelo najbolje odmara.![]()
Previše brinem o svemu, a mislim da me to dodatno umara. No, na kraju, kada zbrojim i oduzmem, znam za koga se borim i za koga se brinem.
I onda ostadosmo samo ja, muz i macka.
Ali ja navikla na aktivnosti, i obaveze i ne bih mogla bez toga.
Povazdan se ubih radeci nesto.
I presrecna tako.
Dobro je i za tijelo i za um.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-