Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
Možeš im to napisati na fejsbuku kad umru 
bože bogati a u čem je razlika
počivaj počivao počivala
počivaj počivao počivala
vidiš da pišu, 1. 3. pa dalje još skrolaj još ćeš ih naći
https://slobodnadalmacija.hr/osmrtnice/sucuti
https://slobodnadalmacija.hr/osmrtnice/sucuti
zbog čega te to uopće kopka
beli će pisati: ka šta nisi imala obzira za ljude na ovome svitu molimo te ne gnjavi ih na onome.
meni tako svejedno oće meni pisat ovako ili onako, ceremoniju nek skrate maksimalno i jedina želja mi je nek puste valove od daleke obale.
Nekome je bitno šta će pisati nekome ne.. nekome je svejedno šta će pisati / kakva će muzika biti … ali ako neko imao želju i ostavio upisano šta i kako da se Sahrana obavi .. Treba ispoštovati …
Poslednje sto se uraditi može ..
Sve stvar mjesta .. navike govora..
Ma ne vjerujem. Samo je do toga obraćaš li se umrlom ili hoćeš da izraziš saučešće
Per aspera ad astra 
jeli ti se itko javio 's onoga svita'
..napisat chu testament.. da se dotichna spali. i pepeo.. prospe .gdje je prigodno i ne placha se.
.............................................................................................
iskreno ni ja ne virujen da tamo išta postoji ali kad te turpijaju od malena više zadržiš te neke izraze nego šta virujen u njih
.............................................................................................
Cijene kafe su sw povećale … u Sa zna biti između 4-6km..
danas su bile dvije zene . preko 80 god. i kaze mi jedna od njih . kafa bila 10 KM.. ne mogu da vjerujem..
mada, i ona ima problema s'pamchenjem' pa me interesuje je li ona problem ili je zbilja ta cijena..
Pa eto .. nije nemoguce .. cijene rastu .. a opet kad odu piti kafu vidi je li ista cijena.. žalosno ako je konobar naplatio vise nego sto je trebalo .. 
Ne može biti toliko nikako... Zadnji put kad sam bio mislim da je bila 4-4,5 kapuchino 6
. moguche da ona ne zna
ne mogu da nedjem njihov menu na netu..
bile su nedavno u Bristolui zna da su dvije kafe 8 KM ali im konobar nije pobudio kusur. rekao nema sitno
suvislo
. primjetila sam .da se koristi..
Bitno ili relevantnog razliku od nesuvislo
Znate li šta je tučenac na hrvatskom?
Znate li šta je tučenac na hrvatskom?
nekakva vrsta kamena ?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-