Velika razlika u godinama
Re: Velika razlika u godinama
Haha, pitanje ispod stola
Mogu, sve dok smo na istoj valnoj dužini. Ne mislim da su muškarci mojih godina/mlađi djeca, pa kao ono automatski otpadaju ili šta god. Dvije najduže veze su i bile sa onima mojih godina. Samo imam oko sebe uspješne brakove sa velikom razlikom u godinama gdje je muškarac stariji, a i one gdje je žena starija, da nemam neku predrasudu prema toj razlici
Per aspera ad astra 
Aha onda okbiljka wrote: ↑Mon Apr 14, 2025 10:38 pmMogu, sve dok smo na istoj valnoj dužini. Ne mislim da su muškarci mojih godina/mlađi djeca, pa kao ono automatski otpadaju ili šta god. Dvije najduže veze su i bile sa onima mojih godina. Samo imam oko sebe uspješne brakove sa velikom razlikom u godinama gdje je muškarac stariji, a i one gdje je žena starija, da nemam neku predrasudu prema toj razlici
Realno. Djevica, Bik, Jarac, Rak, pa i Škorpija/Lav su okej. Od Blizanaca bježi. Sve ostalo srednja žalostDmr wrote: ↑Mon Apr 14, 2025 10:57 pmAha onda okbiljka wrote: ↑Mon Apr 14, 2025 10:38 pmMogu, sve dok smo na istoj valnoj dužini. Ne mislim da su muškarci mojih godina/mlađi djeca, pa kao ono automatski otpadaju ili šta god. Dvije najduže veze su i bile sa onima mojih godina. Samo imam oko sebe uspješne brakove sa velikom razlikom u godinama gdje je muškarac stariji, a i one gdje je žena starija, da nemam neku predrasudu prema toj razliciMa najvazniji je horoskop ba kakve veze imaju godine
![]()
Per aspera ad astra 
Djevice su super. Lav prolazan. Ovo se odnosilo na lična poznanstva i prijateljstva
Per aspera ad astra 
Djevice su teret same sebi a kamoli meni
Odosmo u offtopic 
Ne ne ne. To su Rakovi
Vjetre prebaci u horoskop hahaha
Per aspera ad astra 
Šta si ti? Da pokušam da skontam logiku iza ovog da su Djevice teret, a Rakovi nisu
Per aspera ad astra 
Pa isto vodeni, riba 
Per aspera ad astra 
samo ne spominji djevice i lavove 
-+ 5. sve ostalo nije dobro. Mozda jeste Ali neko mora da trpi.
Ma pretjerujes 
biljka wrote: ↑Mon Apr 14, 2025 10:38 pmMogu, sve dok smo na istoj valnoj dužini. Ne mislim da su muškarci mojih godina/mlađi djeca, pa kao ono automatski otpadaju ili šta god. Dvije najduže veze su i bile sa onima mojih godina. Samo imam oko sebe uspješne brakove sa velikom razlikom u godinama gdje je muškarac stariji, a i one gdje je žena starija, da nemam neku predrasudu prema toj razlici
Ne vjerujem u tu sreću s velikom razlikom u godinama
Puno loših primjera u jako bliskom okruženju
Kako misliš, zbog čega?dezire wrote: ↑Sat May 10, 2025 11:48 pmbiljka wrote: ↑Mon Apr 14, 2025 10:38 pmMogu, sve dok smo na istoj valnoj dužini. Ne mislim da su muškarci mojih godina/mlađi djeca, pa kao ono automatski otpadaju ili šta god. Dvije najduže veze su i bile sa onima mojih godina. Samo imam oko sebe uspješne brakove sa velikom razlikom u godinama gdje je muškarac stariji, a i one gdje je žena starija, da nemam neku predrasudu prema toj razlici
Ne vjerujem u tu sreću s velikom razlikom u godinama![]()
Puno loših primjera u jako bliskom okruženju
Kod mene je suprotno, lijepe priče sa velikom razlikom u godinama da sam zaključila da je do poklapanja osobnosti, a ne do godina
Per aspera ad astra 
Neko, meni blizak... On 27 a ona 38.
Nisam ništa rekla
Nakon 3g veza je pukla (ali sad je i dijete tu), ona meni kaže,, on je balavac za mene,,
Ma da
Drugi slučaj, opet neko blizak... On 55,ona 36.
Kad su sve, njegovo, potrošili na putovanja, izlazke itd. On 70 ona 51....ostavi ga. Kaže, prestar mi.
Mislim da velika razlika u godinama čini da ljudi u određenom periodu nemaju iste interese, prioritete, želje
Zato su takve veze kratkoročne
Nisam ništa rekla
Nakon 3g veza je pukla (ali sad je i dijete tu), ona meni kaže,, on je balavac za mene,,
Ma da
Drugi slučaj, opet neko blizak... On 55,ona 36.
Kad su sve, njegovo, potrošili na putovanja, izlazke itd. On 70 ona 51....ostavi ga. Kaže, prestar mi.
Mislim da velika razlika u godinama čini da ljudi u određenom periodu nemaju iste interese, prioritete, želje
Zato su takve veze kratkoročne
Pa ovaj drugi primjer od 15 godina i nije kratkorocan 
Možda bi bio i duži da je još ostalo love i nekretnina za potrošiti 
Za ovaj drugi primjer je onda interes bio u pitanju, iz pogrešnih razloga se ušlo u odnos
A prvi... Što je s balavcem dijete napravila
A prvi... Što je s balavcem dijete napravila
Per aspera ad astra 
Znam ja jedan uspjesan brak, on mladji 10 godina, zajedno su vec 20tak godina, ako ne i duze 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 248 Views
-
Last post by biljka