Unutrašnje uređenje
Re: Unutrašnje uređenje
..
inache spavacha soba je samo za spavanje. ko moze da priushti .. nishta drugo.
.............................................................................................
Volim biljke,nali dok spavam iznad glave da su mi... Teško 
Per aspera ad astra 
.............................................................................................
Ja bih radije da mi sunce ovakvo urade

kao da je inspiracija slikar Zec / boja zida
Ma extra je..sigurno bi bilo još bolje da nije umivaonik tu ili da je također u kamenu .. 
. ne volim kupnje u kadi. ali ova drvena mi se svidja.

@biljka
@joker
@Peace
@Skitnica
jeli turn off ovako iz dn. boravka u wc?
Pa to se moze zvati i iz hodnika.
li-la
u sklopu je dn boravka
u sklopu je dn boravka
Rekao bih vrlo nesretno rješenje. Najbolje je da stan ima dnevni i spavaći dio odvojeni degažmanom. I naravno wc i kupatilo odvojeni. Ovdje ni dvokrilni prozor ne može spasiti da se osjete mirisi iz kupatila u dnevnom boravku. Naravno, uvijek je pitanje kompromisa između želja i mogućnosti. Ovdje su napravljene svoje spavaće sobe nauštrb hodnika..
Ove biljke smaraju. Bolje par kaktusa malih, ili knjige, da, knjige na policama. Najbolje ništa. Komodica neka bez ičega, dva noćna stočića, lampice malene za čitanje, eventualno neka slika na zidu i ćao. Ono prugasto iza kreveta mi je Cool. Minimalizam volim u svemu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 209 Views
-
Last post by Skitnica