Palačinci
Re: Palačinci
da. bude 'suvo' nalik na kukuruzu... ja dodam nekad i ovo. da ukus i slanochu

.............................................................................................
Dodam ga i u salate.. 
.............................................................................................
Kod nas 1kg BIO je oko 4€ -5€.. sasvim nesto malo skuplji od pasulja.. ok oni u komzervi su puno jeftiniji,moze se naci i za manje od 1€..ali ja nista ne kupujem u konzervama..
ti mislish na slanutak. zrna. i tu cijenuI i to je ok kod mene) ali .... ja sam mislila na dodatak flekice .... nutritional yeast 150 gr oko 6-7 $
Sve u svemu ne sumnjam da su ukusne 
ah, da mislila sam na zrna...
Nisam uzimala pahuljice.. ne poznat mi je ukus, a vjerujem da je ok, bas cu ih portaziti..
.u pravu si. nisu..
. nekad pojedem ..polentu.. jedva. ali miris kukuruza mi se svidja..kao i kuvani... zrno. ne jedem jer je pun shechera, a i mrsko mi chistiti zube .nakon konzumacije ..
. i.. kad prenoche u frizideru .su mi bolji..
https://ona.telegraf.rs/recepti-i-pripr ... nkarnicama
https://ona.telegraf.rs/recepti-i-pripr ... nkarnicama
Evo ih
Na brzinu
Na brzinu
Zbog tebe i ja 
Napisala si da se ideš počastiti palačinkama a onda tamo stavljate slike eurokrema i... Morala sam
Napisala si da se ideš počastiti palačinkama a onda tamo stavljate slike eurokrema i... Morala sam
Danas..od zob brašna

. ostala dva..
.. dobri su. mekani.. ali pucaju ako ih pomjeramo..
Nesto sa smjesom nije ok ako se kidaju
rjeđa nego sto bi trebala biti .
Tada obično dođe do pucanja..ili nije dovoljno odmorila prije pečenja.
Tada obično dođe do pucanja..ili nije dovoljno odmorila prije pečenja.
. samo je zobeno brashno.... koje nema gluten.a... i iznenadilo me da se dobro ponasha.. mekano je / ukusno ...... ali i osjetljivo..
.. odlezalo nekoliko sati ..
.. odlezalo nekoliko sati ..
Bitno da finalni rezultat ok.. i onako na kraju se pojedu..
Ne idu na izlozbu.. 
Muz voli americke palacinke. Ja pravim od mix-a, pola bijelog, pola nekog drugog. Nekad je to heljdino, nekad razeno, nekad psenicno, nekad jecmeno.
On uvijek jede s javorovim sirupom.
Ja sa jabukovim pekmezom.
Jutros nam bili za dorucak.
On uvijek jede s javorovim sirupom.
Ja sa jabukovim pekmezom.
Jutros nam bili za dorucak.
Palacinci od leblebija,(da se ne baci brasno )i malo psenicnog brašna..dobro pečeni. Hrskavi...

Pravila i pojela dva.. A mali su..