Ispravan zivot
Re: Ispravan zivot
Mijenjaj to pod hitno, i ja sam bio takav 
Vrhunac izlaska iz zone komfora: Kupiti bijeli hljeb, a ne polubijeli
Per aspera ad astra 
Trudim se živjeti prema deset Božjih zapovijedi. Zaključila sam da, kada se držim i poštujem ta pravila, život ide u pravom smjeru. Savjest mi bude mirnija i sve nekako ide lakše.
Vrlo bitan aspekt ispravnog i kvalitetnog života su ljudi koji nas okružuju, a posebno naša obitelj i prijatelji. To zajedništvo i međusobno poštovanje predstavljaju neprocjenjivo blago koje nam je podareno. Ostalo ide samo od sebe; koliko se trudim, toliko i dobijem, ovisno o tome u kakvoj sam životnoj situaciji.
Isto tako, moje mentalno zdravlje mi je izuzetno važno, i u njega treba ulagati svakodnevno. Kada imam zdrav um i dobar odnos prema drugima, osjećam da je moj cilj ispunjen.
Materijalna dobra mi nisu uopće bitna, i na tom polju ne bih ništa dodala. Vrijednije mi je duhovno bogatstvo i emocionalna povezanost s ljudima. Uvjerena sam da prava sreća dolazi iznutra..
Vrlo bitan aspekt ispravnog i kvalitetnog života su ljudi koji nas okružuju, a posebno naša obitelj i prijatelji. To zajedništvo i međusobno poštovanje predstavljaju neprocjenjivo blago koje nam je podareno. Ostalo ide samo od sebe; koliko se trudim, toliko i dobijem, ovisno o tome u kakvoj sam životnoj situaciji.
Isto tako, moje mentalno zdravlje mi je izuzetno važno, i u njega treba ulagati svakodnevno. Kada imam zdrav um i dobar odnos prema drugima, osjećam da je moj cilj ispunjen.
Materijalna dobra mi nisu uopće bitna, i na tom polju ne bih ništa dodala. Vrijednije mi je duhovno bogatstvo i emocionalna povezanost s ljudima. Uvjerena sam da prava sreća dolazi iznutra..
BravoMihica wrote: ↑Mon Apr 07, 2025 12:32 amTrudim se živjeti prema deset Božjih zapovijedi. Zaključila sam da, kada se držim i poštujem ta pravila, život ide u pravom smjeru. Savjest mi bude mirnija i sve nekako ide lakše.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 146 Replies
- 23206 Views
-
Last post by Mina
-
- 3 Replies