Po čemu primjećujete da niste više kao prije?
Promjena kroz godine
Koliko ste se promijenili kroz godine? Šta ste prije radili, a danas ne radite, a šta ste tek kasnije počeli raditi? Koliko ste emocionalno sazrijeli i kakva su vam razmišljanja danas u odnosu na neke mlađe dane?
Per aspera ad astra 
Re: Promjena kroz godine
A znam za tu, ali sam skontala da je više kao tema vezana za fizičke promjene
Per aspera ad astra 
Re: Promjena kroz godine
Na prvu sam mislila da mi se pustio neki random video dok se ne učita tvojjoker wrote: ↑Sun Apr 06, 2025 9:55 pmhttps://www.youtube.com/shorts/Jirn2ewi ... ture=share
razmišljanja idu nekako u ovom smijeru![]()
Per aspera ad astra 
Re: Po čemu primjećujete da niste više kao prije?
When I was 13, I hoped that one day I would have a girlfriend with big tits.
When I was 16, I got a girlfriend with big tits, but there was no passion, so I decided I needed a passionate girl with zest for life.
In college I dated a passionate girl, but she was too emotional. Everything was an emergency; she was a drama queen, cried all the time and threatened suicide. So I decided I needed a girl with stability.
When I was 25, I found a very stable girl but she was boring. She was totally predictable and never got excited about anything. Life became so dull that I decided I needed a girl with some excitement.
When I was 28, I found an exciting girl, but I couldn't keep up with her. She rushed from one thing to another, never settling on anything. She did mad impetuous things and made me miserable as often as happy. She was great fun initially and very energetic, but directionless. So I decided to find a girl with some real ambition.
When I turned 30, I found a smart ambitious girl with her feet planted firmly on the ground, so I married her. She was so ambitious that she divorced me and took everything I owned. I am older and wiser now, and I am looking for a girl with big tits.
Ovo sam negdje već čitala ili čulaVjetar wrote: ↑Sun Apr 06, 2025 10:30 pmWhen I was 13, I hoped that one day I would have a girlfriend with big tits.
When I was 16, I got a girlfriend with big tits, but there was no passion, so I decided I needed a passionate girl with zest for life.
In college I dated a passionate girl, but she was too emotional. Everything was an emergency; she was a drama queen, cried all the time and threatened suicide. So I decided I needed a girl with stability.
When I was 25, I found a very stable girl but she was boring. She was totally predictable and never got excited about anything. Life became so dull that I decided I needed a girl with some excitement.
When I was 28, I found an exciting girl, but I couldn't keep up with her. She rushed from one thing to another, never settling on anything. She did mad impetuous things and made me miserable as often as happy. She was great fun initially and very energetic, but directionless. So I decided to find a girl with some real ambition.
When I turned 30, I found a smart ambitious girl with her feet planted firmly on the ground, so I married her. She was so ambitious that she divorced me and took everything I owned. I am older and wiser now, and I am looking for a girl with big tits.
Al si dubokoumno odgovorio, nema šta
Per aspera ad astra 
Haha, prezreo 
Javlja li se kod vas ona bora izmedju obrva?
Vidim je kad sam pod stresom i kad nisam opustena.
Vidim je kad sam pod stresom i kad nisam opustena.
Aha, meni od problema sa sinusima. 
Neki dan mi je neko rekao da sam "u zadnje vrijeme smrknuta", pa da će se brzo pojaviti baš ta bora
Per aspera ad astra 
Ma nece, masiraj to mijesto 
Da li nastaje ako smo cesto smrknuti
Ima tu i genetike ..
Pa najvise je do genetike
Onda nacin zivota, pusaci imaju manje elasticnu kozu, vise bora i slicno.
ne mogu gledati. kad se ljudi ovako smiju
... ili ona dzekina hamsha . ima jedan momak YT -er...
radi hranu ..ali ja vidim samo hrpu zuuuba
... ili ona dzekina hamsha . ima jedan momak YT -er...
.............................................................................................
strašno si netolerantna 
btw plavuša u frizera je baš cakana
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 90 Views
-
Last post by Vjetar
-