Šta mislite o djevojkama/ženama kojima se dopadaju druge djevojke/žene?

Kutak za partnerske odnose - veze, brak, intimu. Sve teme koje se tiču ljubavnih i seksualnih odnosa
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Šta mislite o djevojkama/ženama kojima se dopadaju druge djevojke/žene?

Unread post by Coolio »

Skitnica wrote:
Tue Mar 11, 2025 8:29 am
NecuZvakuHocuKusur wrote:
Tue Mar 11, 2025 4:29 am
Bella wrote:
Tue Mar 11, 2025 2:34 am
'sretno sa tim'.. izgleda da si zakljucio da je ona u tim kombinacijama 'ona' ..

..pojasnim. jedna, ne uvijek.. izgleda 'mushkobanjasto' onako / namrgodjena/ ozbiljnija. :hm
:DE
To je i meni nejasno. Neka devojka ne zeli muskarca a onda nadje sebi muskobanjastu devojku koja maltene izgleda i ponasa se kao muskarac
U LGBT populaciji postoje butch-femme..ali nije obavezna . Ima žena heteroseksualaca takvog stila.
Ne razumem se ja u te njihove LGBT seme i kombinacije. Ja sam po tom pitanju dao najprostiji odgovor. Svako ima prava da radi sta hoce. Problem ne lezi u tome vec u nametanju ljudima a narocito deci.

A inace slazem se sa Bellom. Na forum moze doci bilo ko,narocito bez slike i imati uvid u sve,narocito fotografije svih nas. Iako je ona samo spomenula da je ta zapravo taj

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Tue Mar 11, 2025 9:52 am
Skitnica wrote:
Tue Mar 11, 2025 8:29 am
Tue Mar 11, 2025 4:29 am

To je i meni nejasno. Neka devojka ne zeli muskarca a onda nadje sebi muskobanjastu devojku koja maltene izgleda i ponasa se kao muskarac
U LGBT populaciji postoje butch-femme..ali nije obavezna . Ima žena heteroseksualaca takvog stila.
Ne razumem se ja u te njihove LGBT seme i kombinacije. Ja sam po tom pitanju dao najprostiji odgovor. Svako ima prava da radi sta hoce. Problem ne lezi u tome vec u nametanju ljudima a narocito deci.

A inace slazem se sa Bellom. Na forum moze doci bilo ko,narocito bez slike i imati uvid u sve,narocito fotografije svih nas. Iako je ona samo spomenula da je ta zapravo taj
Forum je prilika da saznamo nekad nešto u sto nismo upućeni …
Svi ne znamo sve i to je normalno …

Pa i ako dođe…i vidi … nismo ratni zločinci… :D/ Nema nas na potjernicama …

A za nase fotografije niko nas ne tjera da ih postavimo …o tome treba razmišljati prije postanja.

Ako neko želi da to zloupotrebi, to može uraditi i sa fotos sa fb, inst. .. :hm

Mina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Mina »

Bella wrote:
'sretno sa tim'.. izgleda da si zakljucio da je ona u tim kombinacijama 'ona' ..

..pojasnim. jedna, ne uvijek.. izgleda 'mushkobanjasto' onako / namrgodjena/ ozbiljnija. :hm
Nekako je očigledno da je mislio sretno u vezi te situacije :hm
Spinuješ tumačeći to ovako.

Na temu, nismo mi sredina gdje će "outanje" proći bezbolno. Mada se slažem da to zavisi od tvog @Ona za nju okruženja.

Sigurno da ti je teško to držati u sebi i kriti, ali možda je najpametnije da istupiš sa tim za početak samo osobama za koje si sigurna da će to prihvatiti.
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust

Kuduz
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Kuduz »

Ona za nju wrote:
Mon Mar 10, 2025 10:11 pm
Pozdrav svima, zamolila bih vas da napišete šta mislite o djevojkama/ženama kojima se dopada isti spol?
Da li osuđujete i zašto?

Ja sam recimo djevojka koju privlači isti spol, ali se nikad nisam "outovala" iz straha od odbacivanja okoline, prijatelja, porodice i kolega....

Bila bih zahvalna da napišete nešto na temu, hvala. <3
Ne mislim da je to prirodno .Samo toliko!Ne osudjujem,samo ne volim da se to gura pod nos svima . Da li bi ti volila da ti sutra sin bude gej?Mozda bi ti bilo uredu,ali bi li radije da je gej ili da nije ?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Mina wrote:
Tue Mar 11, 2025 8:19 pm
Bella wrote:

Nekako je očigledno da je mislio sretno u vezi te situacije :hm
Spinuješ tumačeći to ovako.

Na temu, nismo mi sredina gdje će "outanje" proći bezbolno. Mada se slažem da to zavisi od tvog @Ona za nju okruženja.

Sigurno da ti je teško to držati u sebi i kriti, ali možda je najpametnije da istupiš sa tim za početak samo osobama za koje si sigurna da će to prihvatiti.
:hahah
nekako . je zbilja jaka rijech... ubijediti nekoga da ne 'spinuje'.. :fpalm ..

.. tvoj savjet istoj / om/.. jer zbilja obechavajuchi.. :hm :DE
.............................................................................................Image

Ona za nju
Intern
Intern
Reactions:

Unread post by Ona za nju »

:qq
Vjetar wrote:
Tue Mar 11, 2025 1:28 am
Bella wrote:
Mon Mar 10, 2025 11:13 pm
:hahah

for the record... ovaj forumash. je mushkarac / nabacio je temu za raspravu .
aj neka bude

idem da vecheram :kloppa
Možda si ti muškarac :hm
<3

Ona za nju
Intern
Intern
Reactions:

Unread post by Ona za nju »

Kuduz wrote:
Tue Mar 11, 2025 9:48 pm
Ona za nju wrote:
Pozdrav svima, zamolila bih vas da napišete šta mislite o djevojkama/ženama kojima se dopada isti spol?
Da li osuđujete i zašto?

Ja sam recimo djevojka koju privlači isti spol, ali se nikad nisam "outovala" iz straha od odbacivanja okoline, prijatelja, porodice i kolega....

Ne mislim da je to prirodno .Samo toliko!Ne osudjujem,samo ne volim da se to gura pod nos svima . Da li bi ti volila da ti sutra sin bude gej?Mozda bi ti bilo uredu,ali bi li radije da je gej ili da nije ?
Naravno da ne bih voljela, ali ne zato što je gay, nego iz razloga kako si napisao "da se to gura pod nos svima"... Kome se što gura pod nos?,Kojim svima? Vidiš upravo iz tog razloga PRIMITIVNOG BALKANA je teško biti "drugačiji". Ali zapravo, zašto se nekog tiče s kim ja spavam, dijelim svoja 4 zida. Realno neka pretjerana bliskost i kod strejt parova u javnosti je neukusna... Morate da shvatite jedno da smo mi apsolutno normalni, da to nije hir da biraš hoćeš li bijelu ili crnu majicu, to je prosto od rođenja. Sam sa sobom se boriš čitav život. Živiš normalno, trudiš se boriš kao i svi, i onda kad evo recimo pokreneš temu, sve pametnjakovići, koji ovo ili ono.... Ljudi, podzravljam vas i što se mene tiče tema zatvorena. :tada
<3

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Ona za nju wrote:
Fri Apr 04, 2025 10:50 am
Kuduz wrote:
Tue Mar 11, 2025 9:48 pm
Ona za nju wrote:
Da li osuđujete i zašto?

Naravno da ne bih voljela, ali ne zato što je gay, nego iz razloga kako si napisao "da se to gura pod nos svima"... Kome se što gura pod nos?,Kojim svima? Vidiš upravo iz tog razloga PRIMITIVNOG BALKANA je teško biti "drugačiji". Ali zapravo, zašto se nekog tiče s kim ja spavam, dijelim svoja 4 zida. Realno neka pretjerana bliskost i kod strejt parova u javnosti je neukusna... Morate da shvatite jedno da smo mi apsolutno normalni, da to nije hir da biraš hoćeš li bijelu ili crnu majicu, to je prosto od rođenja. Sam sa sobom se boriš čitav život. Živiš normalno, trudiš se boriš kao i svi, i onda kad evo recimo pokreneš temu, sve pametnjakovići, koji ovo ili ono.... Ljudi, podzravljam vas i što se mene tiče tema zatvorena. :tada
Neka tebe tu gdje si, nemoj se puno osvrtati na one koji razmišljaju na sličan način ..
Živi onako kako osjećaš da trebaš, vrijeme prolazi, Iskoristi ga onako kako že čini sretnom…
Uvjek će biti osoba koje različito razmišljaju na svim temama, malo je istomišljenika i dobro da je tako…

A ti mi reci jesi kome rekla / pričala na ovu temu nekom svom bliskom ?
Kakve su reakcije…?

Jesi li razgovarala sa mamom?Sa njom bi možda i trebalo početi …
:obr :cv

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
nije balkan primitivan.. cijeli svijet je u nekom shoku... jer je isplovilo .javno.. neshto,shto smo chuli da se deshava.. nikad vidjeli..
.. :jbg ali. danas.. niko to manje vishe ne benda.. svako zivi svoj zivot... ne ochekuje niti zahtjeva ni od koga 'paznju' jer 'sam drugachiji' .

..a, da su drugachiji. ochigledno jesu. po svemu kako se ponashaju...

:jbg budite 'normalni'. biche i okolina oko vas.. :DE
.
.............................................................................................Image

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Sta znaci biti “normalan”? :??

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Insekti i gmizavci sa kojima smo se susreli
    by Skitnica » » in Fotografija
    39 Replies
    3671 Views
    Last post by Peace
  • Pokloni koji vam se ne dopadaju...