Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ko zna kako li ćeš i da li ćeš, "karte odigrati"
Spremila se da odem u shoping.
Baterija na autu me zeza citavu zimu. Zapravo nije izvor baterija, vec nesto oko vrata, i kad su zatvorena, ostane jedna lampica da svijetli i signalizira otvorena vrata. Mijenjali smo bateriju dva puta.
Kupili smo jump box i imam ga u autu, ako mi se desi da negdje nece upaliti. Danas se desilo. Ali verglo je.
Ja prvi put palim sa jump boxom. Ne znam sta sam uradila, ali vise i ne vergla.
Najvise bi volila da sam mu nesto sprzila, i jesu bile varnice. Da sam ga do kraja sprzila.
Doso je komsija. Nisam ni znala da je nako fin. Probo sa svojim autom, s kablovima, moj auto ne reagira.
Sve cu lijepo prenijet muzu - sprzila auto, i komsija je super fin.. Ima malo i stomaka, al bas mu stoji. Pa crkni sad.
Tolko sam ljuta :%$
Baterija na autu me zeza citavu zimu. Zapravo nije izvor baterija, vec nesto oko vrata, i kad su zatvorena, ostane jedna lampica da svijetli i signalizira otvorena vrata. Mijenjali smo bateriju dva puta.
Kupili smo jump box i imam ga u autu, ako mi se desi da negdje nece upaliti. Danas se desilo. Ali verglo je.
Ja prvi put palim sa jump boxom. Ne znam sta sam uradila, ali vise i ne vergla.
Najvise bi volila da sam mu nesto sprzila, i jesu bile varnice. Da sam ga do kraja sprzila.
Doso je komsija. Nisam ni znala da je nako fin. Probo sa svojim autom, s kablovima, moj auto ne reagira.
Sve cu lijepo prenijet muzu - sprzila auto, i komsija je super fin.. Ima malo i stomaka, al bas mu stoji. Pa crkni sad.
Tolko sam ljuta :%$
Reci ti muzu, koju vijest prvo hoces da cujes?Ovu losu ili ovu dobru..komsija je tako fin i pokusao pomoci,i to je jako dobra vjest,a ako hoces da cujes ovu losu.
Auto sam dokrajcila
Auto sam dokrajcila
prejaki su mi komšije kojih nema nigdi ali jeli žena ostane sama eto ih za sve imaju riješenje 
Update ljudi moji, update.
Nazvala muza da saopstim vijest. Kaze on upali kameru i idi da vidim kako si kacila kablove.
Nisam nista sprzila, nisam fino spojila kablove, crveni sam kacila gdje ide crni, a crni gdje ide crveni.
Ali tako je i moj fini komsija kacio. Dobro sto ja ne znam, ali kako on ne zna, pa musko je
Neka meni ipak moga muza
Da zivi dugo, dugo.
Nazvala muza da saopstim vijest. Kaze on upali kameru i idi da vidim kako si kacila kablove.
Nisam nista sprzila, nisam fino spojila kablove, crveni sam kacila gdje ide crni, a crni gdje ide crveni.
Ali tako je i moj fini komsija kacio. Dobro sto ja ne znam, ali kako on ne zna, pa musko je
Neka meni ipak moga muza
Da zivi dugo, dugo.
jeli ti znaš da tako stvarno možeš spržit sve oko sebe 
u mojoj staroj firmi još su se sićali događaja otprije ohoho desetljeća
sad ne znam jeli šofer ili mehaničar krivo spojio baterije u seriju
ostao je bez oba oka.
sad malo iz veselja u crnu kroniku ali s kablovima i baterijama se nemojte igrati.
sad ne znam jeli šofer ili mehaničar krivo spojio baterije u seriju
ostao je bez oba oka.
sad malo iz veselja u crnu kroniku ali s kablovima i baterijama se nemojte igrati.
ko mi je isklučio chat?
Ko će ti isključiti kad pišeš na chatu ? 
Pa znas sta,treba danas imati dobre komsijefante di coppe wrote: ↑Sun Mar 23, 2025 6:20 pmprejaki su mi komšije kojih nema nigdi ali jeli žena ostane sama eto ih za sve imaju riješenje![]()
Ja nesto i ne znam kakvi su moji
pa onda ti je muž stalno tu, radi neki posao od kuće?
isteraj ga iz kuće jedno popodne i drekni se vani upooooomooooć nešto mi procurilooooo u kuhinji!
vidit ćeš majstora oko tebe
To dodje neki test da vidim kakav imam komsilukfante di coppe wrote: ↑Sun Mar 23, 2025 7:43 pmpa onda ti je muž stalno tu, radi neki posao od kuće?
isteraj ga iz kuće jedno popodne i drekni se vani upooooomooooć nešto mi procurilooooo u kuhinji!
vidit ćeš majstora oko tebeko i oko paece
![]()
Redovno kacim i spajam kablove al samo komsincama. Nikad nisam fulio
.............................................................................................
Ja sam sve svoje upoznala ove zadnje zime tj od kako imam problem s autom.Lana wrote: ↑Sun Mar 23, 2025 7:38 pmPa znas sta,treba danas imati dobre komsijefante di coppe wrote: ↑Sun Mar 23, 2025 6:20 pmprejaki su mi komšije kojih nema nigdi ali jeli žena ostane sama eto ih za sve imaju riješenje![]()
one bas koji su uvijek tu da pomognu.
Ja nesto i ne znam kakvi su mojiet toliko
Jednom je jedan i zaboravio kljuceve u mom autu. A moj focus je takav da ja te kljuceve nisam dva dana skuzila.
Cim je muz sjeo u moj autu, skuzio kljuceve. Komsija imo rezervne, nije mu padalo na pamet da je ove mozda ostavio kod mene. Ili mozda jeste, ali konto cojek vratila bu mu kljuceve.
Lijep pocetak sedmice svima zelim 
Lep i uspesan dan vam zelim.
Cvece mojim forumasicama

Cvece mojim forumasicama
Dobro jutro radnici a i neradnici 
.............................................................................................
mrtav san
ko prođe pokraj nek nabaci dvi lopate zemlje
ko prođe pokraj nek nabaci dvi lopate zemlje
Kiša, blato
Daću marku onom grobaru da za mene baci dvije 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post