Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!
Naravno! Samo ako može da se to isplati u ratama ?igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:30 amZa dobar i kvalitetan rad uvijek se isplati, nikad nije skupo
Daj šta daš, nije meni mrsko.Skitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:33 amNaravno! Samo ako može da se to isplati u ratama ?igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:30 amZa dobar i kvalitetan rad uvijek se isplati, nikad nije skupo![]()
Ti ne cijenis svoj rad, ako ti je " cijena daj sta das"...igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:10 amDaj šta daš, nije meni mrsko.Skitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:33 amNaravno! Samo ako može da se to isplati u ratama ?igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:30 am
Za dobar i kvalitetan rad uvijek se isplati, nikad nije skupo![]()
Ma uvijek se to prebije u moju korist, ne brini ti za moju iskoristivost jos manje za isplativost
igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:28 amMa uvijek se to prebije u moju korist, ne brini ti za moju iskoristivost jos manje za isplativost
Pa naplati onda ti meniSkitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:29 amigrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:28 amMa uvijek se to prebije u moju korist, ne brini ti za moju iskoristivost jos manje za isplativostHajd nek ti bude... Samo ja ne volim to tako...
![]()
Ni to ne volim..igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:34 amPa naplati onda ti meniSkitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:29 amigrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:28 am
Ma uvijek se to prebije u moju korist, ne brini ti za moju iskoristivost jos manje za isplativostHajd nek ti bude... Samo ja ne volim to tako...
![]()
![]()
![]()
AAaa, huuuu..duga lista samo pocinjemo spamati na temi....igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 10:40 amA Boga ti šta ti voliš?
@TORNADO
Dobrodošao
Imamo Vjetar, Tornado, fali nam još
Tsunami..
Dobrodošao
Imamo Vjetar, Tornado, fali nam još
Tsunami..
@ankica75
Dobro nam došla ..
Dobro nam došla ..
@Jouri dobrodošla ili dobrodošao 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Dobro dosao @Jouri

Ne, ne. Pazi ovo:
@Jouri Jesi muško ili žensko? Ima jedna tema ovdje, zove se Spomenar, pa možeš to popuniti da saznamo bar nešto o tebi
Per aspera ad astra 
Jouri, dobro dosao.
@Melmelly Dobro nam došla …

Op,op jedna zena vise
Dobrodosla
Dobrodosla