Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Lepo spavajte forumasi/ce 
Hvala, i ti lepo spavaj.
Dobro jutro svima, cvece damama
Zvaka od veceras radi nocnu
Zvaka od veceras radi nocnu
Dobro jutro
Sretno u nocnoj.
Sretno u nocnoj.
Hvala draga Peace
Tebi i tvojima lep i uspesan dan zelim
Tebi i tvojima lep i uspesan dan zelim
. da li ti smeta/utiche na funkionisanje zivota.. taj nachin rada?
.............................................................................................
Vec sam nekako navikao. Nije jednostavno,pogotovu zbog deteta ali dobro. Nekada recimo dodjem iz nocne, taman legnem da spavam zove me skola da dodjem po dete jer ga boli uvo na primer. Sta da ti kazem,menjas dan za noc,posle toga noc za dan...Malo se poremetis ali ipak dodje na svoje
Sutra palim za Brisel. Zene,koju cete cokoladu
Belgijske su zvanicno najbolje
Belgijske su zvanicno najbolje
Ne znam kad sam zadnji put spavala ovako preko dana, mislim u januaru nekad. Ali je bilo prelijepo, utoplila se fino 
Per aspera ad astra 
Sta mi se desilo
izasla na pauzu I direkt odem narucim doner rekoh bas sam gladna 
I tek kada sam dobila sta sam narucila,ja se sjetih da postim
Ustanem ja i na vrata
I tek kada sam dobila sta sam narucila,ja se sjetih da postim
Ustanem ja i na vrata
Pa da,ali meni je to bilo i smijesno
Optimistično sam sad poslije treninga krenula pješaka kući i onda je sniježilo. Smr zla sam se opet. I pravim sad sebi da jedem, mislim da bih cijelo janje mogla (iako ne volim janjetinu) 
Per aspera ad astra 
Sutra opet, ipak je mart 
Per aspera ad astra 
Dobro spavala, mozda zbog vremena provedenog u basti jucer.
I na poslu bjese opusten dan, iako je ponedjeljak.
I poslije posla bjese lijepo, iako je zahladnolo malo.
A zrak je tako cist, cist, i ostar. Osjecam da je cist. Ima neki vjetar.
I na poslu bjese opusten dan, iako je ponedjeljak.
I poslije posla bjese lijepo, iako je zahladnolo malo.
A zrak je tako cist, cist, i ostar. Osjecam da je cist. Ima neki vjetar.
Spavala cijelih 10 sati
Ugodan dan svima
Ugodan dan svima
Imam jedno pitanje za vas koji ste u Sarajevu. Drugar mi trenutno nije tamo pa ne moze da se raspita. Ako je covek u godinama (80+) i gradjanin je Bosne,tesko bolestan. Da li placa kucnu negu i koliko? Covek je invalid (ranjen u ratu)
Ako je invalid ili teško bolestan sigurno ima pravo da dobije naknadu za tuđu pomoć i njegu, samo sumnjam da će taj iznos koji dobije biti dostatan da plati tu njegu.... Za palijativnu njegu nismo siguran da li se plaća
Ima pravo na naknadu za pomoć i njegu, ali kao što joker reče, nije to baš dostatno.
Hvala druze. Pitao sam sada, njemu je potrebna medicinska nega. Neko ko bi dolazio jednom dnevno da ga okupa,presvuce... Zena zivi sa njim ali ona ne moze vise da ga podigne,da sve to obavlja. Ne znam kako to ide tamo i da li ima prava na to. Svakako ti hvala
Kad se ovako probudiš iz nap-a koji je trebao trajat 5 minuta poslije posla znaš da si se doooobro naspavao
Per aspera ad astra 
. socijalna pomoch. se dobije .tj ide se pred komisuju.. ne znam gdje
.pomoch moze biti ..zavisi od invaliditeta.. negdje oko 300 KM . mozda vishe mozda manje.
. a da neko dolazi .jednom dnevno...
poznajem osobu .koja ima pomoch .zena dolazi dnevno da je izvede/ bude uz nju(pokretna) u shetnju. bude par sati kod nje. i placha 500KM
..
.............................................................................................
Hvala Bella. Ovaj covek je nepokretan i tesko bolestan. Ima preko 80 godina. Zena preko 70 ali nema vise tu snagu da ga podigne,presvlaci,kupa i ostalo. Potrebna je neka medicinska nega koja bi jednom dnevno dosla to da obavi umesto nje.Bella wrote: ↑Tue Mar 18, 2025 10:52 pm. socijalna pomoch. se dobije .tj ide se pred komisuju.. ne znam gdje
.pomoch moze biti ..zavisi od invaliditeta.. negdje oko 300 KM . mozda vishe mozda manje.
. a da neko dolazi .jednom dnevno...
poznajem osobu .koja ima pomoch .zena dolazi dnevno da je izvede/ bude uz nju(pokretna) u shetnju. bude par sati kod nje. i placha 500KM
..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-