Nasmijalo me
Re: Nasmijalo me
.............................................................................................
.............................................................................................
Znaju svi da ne "slavim" 8. Mart, ali me ova poruka baš nasmijala 
Per aspera ad astra 
pitali su .. halalio teshka srca..
Razgovarah s kcerkicom o masazi, pa mi kaze koliko su te usluge sada poskupile, moze ici i do $300.
Pa kaze - kad cujes cijenu mama, skontas odmah da te nista tako i ne boli, bolilo bi te tek poslije, da toliko platis
Pa kaze - kad cujes cijenu mama, skontas odmah da te nista tako i ne boli, bolilo bi te tek poslije, da toliko platis
ne bi trebalo biti smijeshno.. covjek umro.Grlio je bh. pjevač
Lepa Brena u suzama na koncertu u Ljubljani molila publiku: "Pomozite mi da otpjevamo pjesmu za Sašu Popovića"
ali ovakvo neshto je.. zbilja //licemjerno ..a i kao neki vic..
..'zene' gonite me da radim'
Pitali Svabu, koja država najviše stanovnika ima?
On kaže:
Bosna!
Kako bolan Bosna?
On:
-Počeli su dolaziti u Njemačku ‘55 i još ih ima, dolaze ..

On kaže:
Bosna!
Kako bolan Bosna?
On:
-Počeli su dolaziti u Njemačku ‘55 i još ih ima, dolaze ..
kod mene bi zavrshio u supi..
..4 dishnje dijete nazvalo 911. jer mu je baka pojela sladoled. i zeli je u zatvor.. 
Zastupnik Nebojša Vukanović je rekao da se u Švicarskoj oko promjeni Ustava kojim se daje pravo glasa ženi raspravljalo sto godina, a ovdje se preko noći želi donijeti nešto i to na rođendan Dodika.
- Vi ste električar, pa nemate pojma o historiji.
Uzela sam ove naušnice: https://share.temu.com/KxZ9Iv0qbmA
Stigle su danas, a nisam ni slutila da će mi biti veličine pola glave: Violina i nekako: Ali gudalo, majko moja...
Ne znam da li da se smijem ili da plačem 
Stigle su danas, a nisam ni slutila da će mi biti veličine pola glave: Violina i nekako: Ali gudalo, majko moja...
Per aspera ad astra 
Ako imaš neki duži lančić možeš staviti kao privjesak.. nešto izkombonovati …
A imaš dugu kosu i tako duge ne bi trebao biti problem za nositi ih … jesu li trske ?
A imaš dugu kosu i tako duge ne bi trebao biti problem za nositi ih … jesu li trske ?
Vrarti ili pokloni nekome .. 
A lijepe su ja bi ih nosila…samo nek mi nisu teške ..
A probaj prvi po kući ih nositi dok se ne navikneš na veličinu …
A probaj prvi po kući ih nositi dok se ne navikneš na veličinu …
eto. chega se samo sjetila.0 pokloni nekome.0
..
Ma nisu teške, ali za moj ukus prevelike. Jedino ih tebi mogu pokloniti
Per aspera ad astra 
Da šaljem na adresu ili čekam da dođeš u Bosnu?
Osjećam se ko Žvaka sad
Per aspera ad astra 
Čekaj doći ću ja po njih …
A tek ja kako se osjećam ko profiterka…