Reality show
Reality show

-Znam da nisam normalan,ali život je da se živi.Nadam se da ćete mi biti podrška.Vidimo se od subote navečer u Zadruzi.Voli vas Adi Bebanić
Dali biste vi ovo uradili? Gledate li uopće te "Zadruge" i slične rijalitije?
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Re: Reality show
Ne gledam
Čudo,na što su ljudi sve spremni radi novaca
Čudo,na što su ljudi sve spremni radi novaca
Ne bih... gledala sam par epizoda -Kardashian--
mislim .. sta znam.. zbilja--ne vidim zabavu u tome..
.............................................................................................
"Život je da se živi" i odeš u Zadrugu 
Činio mi se kao normalan tip 
Skoto da i ne gledam TV a takve emisije mi ne bi bile izbor uopšte.
Skoto da i ne gledam TV a takve emisije mi ne bi bile izbor uopšte.
Nakon ovoga ne mislim ništa više dobro o njemu
Ne gledam nikakve rijalitije, ali vidjela sam neke scene iz nekih tih kuća (nisam sigurna je li baš Zadruga) i doslovno je odvratno. Ne znam što mu stvarno to treba
Ne gledam nikakve rijalitije, ali vidjela sam neke scene iz nekih tih kuća (nisam sigurna je li baš Zadruga) i doslovno je odvratno. Ne znam što mu stvarno to treba
Ja se divim osobama koje mogu gledati slično, neki reality imaju kanale i publika ih prati mjesecima.
Nikada nisam to gledala, niti mi to djeluje zanimljivo.
Nikada nisam to gledala, niti mi to djeluje zanimljivo.
Adiju prvog dana boravka u kući Zadruge pozlilo, kolabirao je i prevežen je u bolnicu. Nakon što je utvrđeno da je sve u redu sa njim, Adi se odbio vratiti u kuću Zadruge.
Željko Mitrović, vlasnik Pink tv, poslao je saopštenje povodom toga:
Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobegao samoinicijativno odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obaveštavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživaće na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 evra.
Eto ti šou u životu Adi
Željko Mitrović, vlasnik Pink tv, poslao je saopštenje povodom toga:
Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobegao samoinicijativno odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obaveštavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživaće na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 evra.
Eto ti šou u životu Adi
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
A ko je ovaj lik, uopšte?
Ne gledam i ne mogu se načuditi ljudima koji to gledaju.
Ne gledam i ne mogu se načuditi ljudima koji to gledaju.
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

- unutra u mene.
Sam pao sam se ubio.Sto se mene tice ko ga j.
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Bas sam surfala, cudno, jako. Pristojan i fin posao. E svasta
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
- unutra u mene.

- unutra u mene.
E ne mogu nikako to pratiti, zatupljuje me, iritira i nemam nikakvo interesovanje za takve sadržaje...ne zameram ni onima što ih interesuje samo da nisam prisutna kad je to uključeno 
Nije reality show, ali slično. Ove sedmice se baš na društvenim mrežaba digla prašina oko dolumentarca o djeci Ruby Franke. Uglavnom žena je bila vlogerica na youtube-u i pokazivala je život sa djecom, a na kraju je ispalo da ih je maltretirala, pa je i osuđena zbog nasilja nad dvoje djece.
Isplivali su svakakvi nekakvi video materijali gdje se vidi kako tjera djecu na snimanje. Nisam gledala dokumentarac, ali sam upratila neke isječke i strašno je. Žena pokušava da se predstavi kao savršena majka publici, a u kadrovima koji nisu prikazani ih zlostavlja da se snimaju. Planiram i pogledati kad stignem
https://www.biography.com/crime/a603197 ... anke-story
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go ... =119287191
Isplivali su svakakvi nekakvi video materijali gdje se vidi kako tjera djecu na snimanje. Nisam gledala dokumentarac, ali sam upratila neke isječke i strašno je. Žena pokušava da se predstavi kao savršena majka publici, a u kadrovima koji nisu prikazani ih zlostavlja da se snimaju. Planiram i pogledati kad stignem
https://www.biography.com/crime/a603197 ... anke-story
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go ... =119287191
Per aspera ad astra 
Reality show je stvoren da ispira mozak ljudima i zatupljuje ih do dna. Taj ko gleda te bezveznjake treba dobro da se zapita...